reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda bo ja się sobie bardzo podobam od czubka głowy do cyców;-)Poniżej chetnie bym się wymieniła:-:)-:)-(

Gdzie się pochowałyście?????
Dzieczynki mam pytanie lie średnio śpia Wasze bobaski w dzień???
Bo moje bobo od 5 się kręciło, potem przysneło do 6 na pare min a teraz śpi...Od 8 chodził marudny z małymi oczkami, teraz padł.Ja juz nie wiem może on chory,że tyle śpi???Bo pewnie k.13 na swoją popołudniową drzemke jak zawsze...

Oj Bodzia kto zwraca uwagę od pasa w dół:-):-):-):-) Chyba jedynie chłopy:-D:-D:-D
Własnienie od pasa wdół, tylko od brzucha.Ja nie wiem słonce tak na mnie działa, czy co czuje się wielka, gruba i okropna, od brzucha w dół...I chyba będe musiała powymieniac bluzki..Buu i z tej rozpaczy zaraz sobie podjem:dry::dry::dry:

MAly z rozwolnieniem juz ok. Wczoraj po lekach i kleiku wiecej kupy nie roic....

Ja wczoraj zaszalalam na zakupach :D

2 sukienki na lato, 2 pary spodni krotkich (jedne 3/4 a drugie do kolan) biale i lososiowe, biala spodniczka krociotka i bluzeczka :-)

reklama
Pospał może pół godzinki....No cóż ja tez pym posapał..Czas się ubierać i zbierać...Szczerze???Strasznie mi się nie chce....

Do góry