reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ah witajcie kobietki:)
my po małych zakupach bo mięska mało juz w zamrażalce dziś bedzie próba zjedzenia szpinaku przez dzieci hhehehe ciekawe jak im to pójdzie ::p
pogoda sie poprawia choć wiatr wieje ale po zakupach na spacerku bylismy teraz robia w domu bałagan :p ja sie za obiad biorę
miłego dnia kobietki

reklama
A daliście w łapę Inna?Teraz to chyba tak się załatwia ;-/

A ja w sob mam spotkanie klasowe..zgadnijcie kto je organizuje? i zgadnijcie jak dużo chętnych i kiedy sie obudzili że trzeba się skrzyknąć? Nio i naturalnie w miejscu spotkania będzie wesele!W maju! kto widzi w nazwie MAJ literkę R???
;-) A ja nie mam co na siebie włożyć...i to nie żadne babskie gadanie ale szczera prawda :-(

Meg, no jeszcze w łapę im dawać?? jasne, a nie wystarczy że jak trzeba paczki dla dzieci robić na mikołaja, to mój małż robi im specjalne ceny słodyczy ?? Heee??
Poza tym to chodzi o to, że ktoś obiecał, że Oliwka będzie przyjęta... No, ale jak to mówią 'obiecanki cacanki a głupiemu radość'...

Meg, no jeszcze w łapę im dawać?? jasne, a nie wystarczy że jak trzeba paczki dla dzieci robić na mikołaja, to mój małż robi im specjalne ceny słodyczy ?? Heee??
Poza tym to chodzi o to, że ktoś obiecał, że Oliwka będzie przyjęta... No, ale jak to mówią 'obiecanki cacanki a głupiemu radość'...
to w tym roku niech Twój im zrobi specjalne ceny (ze splata rabatów z poprzednich lat!) A może się pomylili...idź ich opiernicz!
Ja idę prasować...bo kurde głupieje... też mi ...phiii.....r w nazwie maj.....normalnie....;-)

PADAMMMMMM
Policzyłam Karol spi 1,5 do 2 h.Dziś 1 h w wózku na słońcu a ja poczytałam a itak jestem wykończona......Ehhhh
Jak mój brat był w jego wieku to miałam zdecydowanie więcej siły:-:)-(
Cara poszlałaś na zakupach, poszlałaś:-D:tak::tak:
Martyna .......
Meg może wina pieluch, może zła partia albo coś...
Czekamy na obiadek i dalej w tango.Wiecie chyba marze o dniu deszczu...

trochę zaległego...:tak:
Siemano!
Powrócilim. Madzia zaszczepiona. Płakała okropnie, ale mamy to już z głowy. :-) Dowiedziałam się że w czerwcu będą wzywac mnie z Adriankiem do zaszczepienia:szok: Myślałam że dopiero gdzieś w grudniu (jak skończy 5 lat) ale sanepid kazał im wszystkie dzieci zaszczepic w czerwcu:sorry2: No to za miesiąc pójdę z większym płaczkiem:-p Kupiłam małej sweterek na niedzielę, jak się obudzi to ją cykne:tak: Zostanie nam tylko kupic rajstopki i kapelusik:-D no i może butki na nią dostanę, bo ostatnio nic nie było.:baffled: Dobra Lachony pomykam sprzątanko. Adrian już grę naszykował i będzie okupował komputer.
Do potem;-)
Sikoreczka super że udało się w końcu zaszczepić Madzię:tak::tak:
Słoneczne zdjątka
Bodzia super foteczki i scrapiki :tak:
Bardzo ładna z Ciebie Kobitka a z Karolek uroczy przystojniaczek:tak::tak::tak:
Świetne filmiki :-):-):-)
Się pochwalimy,Julek zrobił pierwszy kroczek:tak:
Gratulacje dla Julianka :-):-):-)
965kb5lr3.gif

Odwiedziła mnie dziś koleżanka i przyniosła mi w prezencie pojemnik próżniowy i sitko Tupperware Zobacz załącznik 77778

Zobacz załącznik 77779 - figurka dla cioteczek
Marta fajną pozę przybrał Olek:tak:;-)
....prezencik bardzo praktyczny:tak::tak:;-)
Gdzie się pochowałyście?????
Dzieczynki mam pytanie lie średnio śpia Wasze bobaski w dzień???
Bo moje bobo od 5 się kręciło, potem przysneło do 6 na pare min a teraz śpi...Od 8 chodził marudny z małymi oczkami, teraz padł.Ja juz nie wiem może on chory,że tyle śpi???Bo pewnie k.13 na swoją popołudniową drzemke jak zawsze...
Amanda spała dziś ok.4 godz :szok:
2 godzinki w domci i ok.2 na spacerku
Dzień dobry Lachony!
Adrian kaszle, Madzia smarka ech życie......:dry::dry::dry:
Zaraz się zbieram na targ. Do potem;-)
Dużo zdróweczka Adriankowi i Madzi życzę:tak::tak::tak:
Chyba nie będę ryzykować...Te koty są bezpańskie, włóczą się po śmietnikach itd. Poza tym po godzinie miauczenia, że nie chce z kubka niekapka w końcu jednak to mleko wypiła. Widocznie taki kaprys miała, ale jak zobaczyła, że nie ma smoczka w butelce, i nie ma i nie ma a brzusio głodny to wypiła wszystko ;-). A nową butelkę małż już kupił także spoko :tak:

Poza tym...Okazało się, że mimo zapewnień że Oliwka na 100% będzie przyjęta do żłobka - NIE ZNALAZŁA SIĘ NA LIŚCIE PRZYJĘTYCH :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ciekawe dlaczego?? :dry: Ech, szkoda gadać, tak to jest, najpierw naobiecują a później mają w nosie...:crazy::angry:
Inna dobrze że już masz nową butelkę :tak:
przykro mi że jednak Oliwka nie znalazła sie na liście przyjętych :-(
:crazy::dry:
ah witajcie kobietki:)
my po małych zakupach bo mięska mało juz w zamrażalce dziś bedzie próba zjedzenia szpinaku przez dzieci hhehehe ciekawe jak im to pójdzie ::p
pogoda sie poprawia choć wiatr wieje ale po zakupach na spacerku bylismy teraz robia w domu bałagan :p ja sie za obiad biorę
miłego dnia kobietki
agatulka daj znać jak tam poszły próby jedzenia szpinaku:tak:
A ja w sob mam spotkanie klasowe..zgadnijcie kto je organizuje? i zgadnijcie jak dużo chętnych i kiedy sie obudzili że trzeba się skrzyknąć? Nio i naturalnie w miejscu spotkania będzie wesele!W maju! kto widzi w nazwie MAJ literkę R???
;-) A ja nie mam co na siebie włożyć...i to nie żadne babskie gadanie ale szczera prawda :-(
u mnie w parafii był ślub 3maja i straszny deszcz wtedy lał:szok::szok::szok: ale jak mieszkałam w Nałęczowie to w maju nie było ślubów ale teraz nie wiem jak jest bo się proboszcz zmienił:tak:

Kupiłam inną paczkę z innej serii pieluch, oby pomogło!

Aluśka Amanda malutka to jeszcze dużo piusia. Mój Kuba dziś spał godzinę bo jakiś debil na motorze wcisnął na pedał.:wściekła/y:..jak ja mam dość mieszkania tutaj, co chwile erki albo tacy albo jeszcze gorsi debile (mamy blisko małe rondo i jeżdżą sobie czasem tacy w koło przed północą z piskiem...policja jak się zadzwoni prosi o opis auta...w nocy?! debile następni...:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Zapomniałam pogratulować Julkowi najważniejszego kroczku w jego życiu!!!! :-)

reklama
Do góry