E
Ewcia81
Gość
ewcia pomysł bomba!!!!![]()
Oglądam właśnie film na TVN i na reklamach się wpiszę![]()
Fajnie,że ci się Aniu podoba pomysł...mam nadizeje,ze inną tez...
A ja oglądam Bracia Koala hehe synek włącyzł sam sobie na DVD...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ewcia pomysł bomba!!!!![]()
Oglądam właśnie film na TVN i na reklamach się wpiszę![]()
nic mi sie nie podobało:-(skończyło sie na 2 bluzeczkach i 1 spodenkach.Na pocieszenie kupiliśmy sobie laptopa i modem bo na starym komp i laptop nie chodziły by jednocześnie.

;-)
ja urodziłam 1,5 tyg. po terminie. Myślałam, że jajo zniosę jak tak siedziałam i wypatrywałam skurczy. A one przyszły z samego rana. I jak pojechałam do szpitala to miałam rozwarcie na 2cm. Dopiero po paru godz. odeszły mi wody, dostałam oksytocynę domięśniowo i dopiero wtedy wszystko się zaczęło. Ale 3,5 godz. i po wszystkim. Dzień przed to przesiedziałam na kibelku, tak mnie czyściło.

oby kłopoty z wejściem na BB już się skończyły 

Siedział w nim, oglądał książki, bawił się ...... zadowolony jak nie wiem co 
dobrze, że Jędrek u mamy zostanie, bo chyba zamęczyłby się taką wyprawą. Dobra uciekam spać, bo jakaś padnięta jestem. Dobrej nocy życzę. Pa!
. Może to nie zbyt babskie hobby ale co tam, lubię i już 

.
, bo czekam na kuriera, a może być że nawet dwóch.
. Czy Was też to rozbawiło? Bo może to ja nie kumam dowcipu ;-). Głupie babsko.

, ale taki prawdziwy czarny nie biały chociaż też czasem posłucham.

trochę bardzo, Maja zapytała: 

, ale się uhahałam.
Pozostawię to bez komentarza

i dużo, dużo innych rzeczy + te co Majka sobie zażyczy
. Tak więc same widzicie to konieczność nie przyjemność ;-).
, ale to nie wielka różnica w tym przypadku
.
. ewcia ale ja zazdroszczę Twojemu mężowi, też bym sobie na ryby pojechała, już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam jakieś 2 albo 3 lata temu a moczyć kija to ja uwielbiam. Może to nie zbyt babskie hobby ale co tam, lubię i już
.
!
!!!!!Zrób jej to samo
!!! Jak będziesz kiedyś z koleżanka i ona pójdzie-niech się sama franca tak głupio poczuje!!!! Kiedyś jak będziemy mieć dostęp do zamkniętego to Wam opowiem historie związaną z Teściową mojej koleżanki-przez nią rozpadło się jej małżeństwo!!!