ania138
miłość w trzech wymiarach
Dzieńdoberek
U nas pochmurno
i wietrznie.
Dawidek poszedł wczoraj spać o 23 i spał do 5 rano
, kochany synek dba żeby mamusia sie wyspała, a potem do 8:30, a teraz leżakuje.

, a Dawid to raz tylko leżał w tej jak ja to mówię kuwetce
, a tak to cały czas ze mną w łóżku i tam nic nie mówili. A teraz To zasypia w swojej kołysce, a po pierwszej pobudce już zostaje w naszym wyrku, z Majką było tak samo, ale tylko w okresie karmienia.
, jeszcze Majce muszę coś wymyślić.
. Mój tak w weekend pozwalał mi się wyspać jak byłam w ciąży, szedł do majki do pokoju i drzemali jeszcze u niej, teraz jeszcze nie musi bo daje radę
NIKODEM śliczny. Taki duży sie wydaje ile on ma na tych zdjęciach?
U nas pochmurno

Dawidek poszedł wczoraj spać o 23 i spał do 5 rano

Witaj i nie pytaj tylko wskakuj do nasHeloł kobietki
Dopiero teraz jakoś odkryłam ten wątek
ja jetstem mamą 2, 5 roku siedzącą w domu mogę się przyłączyć????

Jak Majkę urodziłam to też w szpitalu mi nie pozwolili z nią spaćRENIFERKU ja jak karmilam np w szpitalu i zasnelam z emi przy cycu to na mnie pielegniarki kzyczaly ze jeste, przemeczona i moge przygniesc albo spadnie mi z lozka ale wiesz co to taki byl sen i cuzwanie pamietam to dokladnie a uwielbialam z nia spac zwlaszcza w szpitalu czulam sie tam taka samotna
moja tesciowa tez na nas krzyczala ze mamy z emi nie spac bo ja zadusimynawet nie chcialo mi sie jej tlumaczyc
![]()

U mnie śledzie w śmietanie z jabłkiem i ziemniaczku w mundurkachDzien dobry!
Nie mam dzis pomyslu na obiadek.Jakies pomysly? Najlepiej, zeby bylo szybko i malo pracy.;-):-)

POWODZENIAhej
a ja wróciłam do nauki sikania na nocniczek, mała chodzi dziś w tetrowej pieluszce, zobaczymy co z tego będzie,
Witaj. No to faktycznie mąż kochanyWitam wszystkie mamusie:-)! Mam 5 miesiecznego synka Philipa tez siedze z nim w domku,ale moj maz jest kochany.Pracuje po 12 godz w nocy przychodzi rano i zabiera naszego skarba na 3 godzinki do drugiego pokoju zebym mogla sobie pospac.To jest b. duza pomoc dla mnie poniewaz moje dziecko je co 2 godz w nocy i jestem nie przytomna) Pozdrawiam!

NIKODEM śliczny. Taki duży sie wydaje ile on ma na tych zdjęciach?