reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry w ten pochmurny i mokry dzień.
Nawet nie będę próbowała nadrabiać ;-):-D
Wyjazd udany, pogoda dopisała, było cieplutko choć przez połowę urlopu (3 dni) było pochmurnie i nie dało się plażować.
Podróż powrotna była koszmarna - synek się rozchorował, a z powodu mgły samolot nie wylądował w Warszawie tylko w Poznaniu. Musieliśmy na lotnisku w Poznaniu, z gorączkującym i płaczącym dzieckiem siedzieć i czekać 5 h aż teść dojedzie po nas samochodem z Warszawy (tam na nas czekał) i zawiezie nas do domu. W sumie podróż trwała 20 h a synek ma prawie 40 stopni gorączki, także możecie sobie wyobrazić co za koszmar...
Dziś byliśmy u lekarza, mały ma zapisany pierwszy w swoim życiu antybiotyk...
Oj bardzo ci współczuję powrotu - naprawdę koszmar:no:. Dużo zdrówka dla małego:tak:
A to sa moje zakupy.Czarne adidasy,czarne spodnie,dresik welurowy,koszulka nocna i staniczki dwa.i dla Vanesski wzielam adidaski bo mi sie bardzo spodobaly.:tak::-)
Super ciuszki:tak:

Moj Matus dzisiaj slicznie śpiewał,tańczył i nie płakał na Dniu babci i dziadka.musze wklić zdjecia to wam pokaze jak było,hehe

,,
Brawo dl Mateuszka - swoją drogą czemu się mamuska dziwisz przecież to już prawie mężczyzna;-):tak::tak:

A to zdjęcia z dzisiejszych odwiedzin:-)Grześ ze swoim kuzynem Bartusiem:-)
Chyba są w jednym wieku - wyglądają jak bliźniacy;-):-)

Moj matus to ten po prawej,koło pani,w zielonych spodnaich i białej koszuli....
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Bardzo elegancki:tak:W ogóle na wszystkich zdjęciach fajnie wyszedł i widać,że był zadowolony:-)

Witam, dawno sie nie odzywalam bo troche mialam na glowie, Maks znow sie rozchorowal dostal goraczki 39,3 i jechalismy na pogotowie i znow chore gardlo, jutro do kontroli i chemy mu zrobic wymaz gardelka. Jeszcze wczoraj mielismy bal w przedszkolu z Maksem bylo lepiej wiec poszlismy cala rodzinka :tak:A co tam ponizej pochwale sie swoimi dzieciaczkami :-) Na dodatek Mai chyba ida piatki albo lapie ja jakies chorobsko bo jest starsznie rozdrazniona placzliwa i niechce mi jesc zje z 4 lyzeczki i porazka :-(Jutro tez ja umowilam na wizyte i zobaczymy co lekarz powie, jeszcze ja zwaze bo cos mi sie wydaje ze schudla :-:)-:)-(
A ponizej moj kowboj Maks i motylek Maja :-)
[]
Witaj Woloszki - dużo zdrowia dla Maksa:tak:. A dzieciaczki super:-)

Inna z okazji urodzin dużo zdrowia i spełnienia marzeń. Wszystkiego najlepszego!!!

Inna córunia śliczna

reklama
MARTYNKO W TYM DNIU

Prawdziwych roż dziś nie dam Ci lecz składam Ci życzenia
i w słowach tych wyrażam myśl, niech spelnią się marzenia.
Życzę Ci tak jak nikt nie życzy, jak w bajce dobra wróżka.
By spełniły się marzenia z samego końca Twego serduszka.

a75805a0.png
006.gif

Woloszki, świetne zdjęcia, śliczne dzieciaki, no i rewwlacyjnie przebrane :tak:
Ja mam dość, idę się położyć...Budzik nastawiłam na 7 rano i jutro dalej jadę z tą historią :baffled:.Fuj fuj fuj, nie cierpię historii w żadnej postaci :wściekła/y:
Dobranoc
A ja KOCHAM HISTORIE:-):-)?Mature z niej pisałam;-);-);-)
Oliwka jak zwykle CUDOWNA, Mateuszek jaki przytojny:-)
Woloszki dzieciaczki śliczne i fajne przebrania.
A ja od waszych paczków będe gruba.
Zaraz zmykam do sklepu bo będe jednak smażyć pączki..
MAM DOŚĆ
Karol mi nie chce w nocy spać.No i nie dlatego,że coś mu jest.Budzi się co godzine i ciągnie mnie za włosy, turla się po mnie śmieje i chce się bawić.Ja ledwo na oczy patrze...Jestem taka zmęczona...:-:)-:)-:)-(

Inna: Z okazji urodzinek, życzę Ci wszystkiego najlepszego!

Dzień dobry!

Leika fajnie, że wyjazd się udał, szkoda, że Natanielek tak się na sam koniec pochorował :-( Zdrówka dla niego życzę.

Ewcia Ale Mateuszek to juz duży chłopczyk :tak: super się prezentował.

Inna Oliwka jak zwykle słodka.

Woloszki miałaś pięknego motyla i kowboja oczywiście też odjazdowego.

Katrinm ale słodkie dzieciaczki. Fajne, że są w jednym wieku bedą się kumplować:tak:

A ja byłam wczoraj u dentysty. Mam juz wszystko zrobione, teraz muszę iść jeszcze do gina na gruntowny przegląd podwozia ;-):tak::-D
Dziś idę do rodziców na noc i jak dobrze pójdzie to zostawię Jędrka, a sama wyskoczę ze znajomymi na piffko :tak:

No i jeszcze muszę iść zrobić sobie zdjęcie do dokumentów, bo ja w dalszym ciągu nie mam paszportu :baffled: jak stracił ważność w maju 2007 tak jeszcze nie dotarłam do urzędu :baffled: chyba najwyższa pora.

Czesc dziewczatka
Pogode dzisiaj mamy sliczna , tyle slonka jakby wiosna przyszla:-)
Zjadlam juz paczka i pol faworka.
Dzisiaj Dzieciaki pospaly do 8.00 no i ja tezzzz:-)
Teraz Dawid urzeduje w lozeczku a Jasminka bawi sie arka noego.

Dziewczyny zdjecia waszych dzieciaczkow swietne.:-)
Woloszki - to bardzo smutna wiadomosc ze Maksik znowu chory. Mojej siostry dzieciaki jak maja chore gardlo to zaraz maja wysoka temperature, normalnie przez rece sie przelewaja. Zycze Maksikowi duzo zdrowka. I zeby u Majeczki to marudzenie bylo z powodu zebolkow a nie jakiegos chorobska.
Inna - podziwiam cie ze umiesz jeszcze tak po nocy siedziec i sie uczyc, wogle ze przy dziecku umiesz znalezc czas na nauke. Ja juz nie umiem (stara juz jestem):-)

I oczywiscie Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszej Jubilatki. Duzo zdrowka i radosci:-):-):-)

reklama
Sewa - paszport wazna rzecz ale jak sie nie wyrobisz z wyrobieniem nowego (roznie to przeciez bywa) zawsze masz dowod osobisty.

No wiem.... ale jednak wolę wyrobić paszport, bo różnie może być :dry: u nas czeka się na wyrobienie 2 m-ce, to mam nadzieję, że się wyrobię :tak:w tym czasie ;-)

Do góry