reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam

Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY

Bodzia
06.03 :szok: toz to środek nocy kobito co ty robisz o tej porze na bb:szok:;-) Małego do cycusia przytulic i do łóżka.......bbiedaku, spać ci nie dali

U mnie pogoda sie poprawila:-) az człowiekowi milej:-)

cześć
Bodzinko - wysłałam do ciebie zaproszenie na NK;-)
Ja też dzisiaj miałam pobudkę o godz. 6.00.
Jaśminka zaraziła się katarem od tatusia:-(teraz staram się uratować Dawida przed tym katarem.
Niestety górne jedyneczki są na finiszu i Dawidek dzisiaj ma już 37,3 nie wiem czy już podać mu paracetamol. Biedaczek.

Dzień dobry!

Wszystkie piszecie o profilu Marty, nie byłabym sobą gdybym nie weszła i nie zobaczyła i :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Marta proszę napisz mi w jakim celu to robisz :confused::confused::confused::confused: bo nie potrafię zrozumić i tak jak któraś z dziewczyn napisała. Ja też nie zazdroszczę Twoim znajomym pomiędzy tymi dziwolągami ;-)

U mnie dziś słonko, ale wieje okropnie. Zaraz idziemy na zakupy, bo nie wiadomo co ten wiatr przygoni :tak:

Bodzinka bardzo fajnie wyszło Ci to zdjęcie. Super.

Sewa,to dla rozrywki i dla siebie i innych,wszyscy tacy ponurzy a tak to przynajmniej jest się z czego pośmiać.Pisałam wcześniej o braku możliwości posegregownia profili a takowej nie ma:-(.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam
4.gif

Marta dzięki za odpowiedź. Ciekawa byłam, bo ja chyba mam inne podejście do niektórych sparaw i nie rozumiałam po co to robisz.....

Ale ok. Każdy robi co lubi :-):-):-)

reklama
dobra ja lece sie szykowac,amlwoac tapetowac,hih,zartuje ja tapetynie nakładam...
lece ubierac sie i uczesac,,,
miłego dniaa

Do góry