reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie dłuuuuuuga:
Po pierwsze primo...;-)Jestem wyzwaniem dla stylistów;-). Jestem średniego wzrostu 167, i od góry patrząc to króciutka szyja, szeeeeeeerokie bary jak u pływaka(a pływac nie umiem), biust po karmieniu - opat;-), potem brzuszysko nieco wydatne, talii brak, biodra chyba wąskie. Nogi, hmm generalnie krzywe => X. Uda grubsze. łydki szczuplejsze. No to tak z grubsza wszystko ;-)

Hehe....wyzwanie powiadasz?
Wzrost nie wiem czy wiesz ale masz wysoki.
1. Na krotka szyje powiem tak- nie nos golfow a raczej bluzki z dekoldem.Nie nos apaszek zwiazych w polowie itp
2. Na bary...oj jak ja marzylam o szerokich barach...ale pewnie w Twoim przypadku przesadzasz. Rekawy 3/4, bluzki z lajacych materialow
3. Biust- napewno nie jest tak zle ;-) :-p
4. Brzuszek i brak talii...to juz pisalam ze wiele kobit ma ten problem. Nie nos spodni biodrowek a raczej lekko wyzsze, jak beda o rozmiar wieksze to wtedy beda sie lepiej ukladac. Szerokie paski. Wciecia w talii.
5. Ladne lydki pokaz -spodnice konczace sie za samym kolanem. W to ze masz krzywe nogi nie wierze :-p

reklama
Megusek dzięi za poradę:-) Mi sie w sumie tylko to sadło na brzucu nie podoba:-( Ta opona jak ja ją nazywam, spodnie sie wrzynają i wtedy się ona tworzy.... Lpipa ale co zrobić, dieta cód jakaś by się przydała hihihi
Kasia no fakt połowę a nawet więcej nazmyśłałaś:D:D:D
No to może mój opis z lekka:-) Wzrost 177cm, waga 75 kg, biust wklęsłe A hihih jak ja to nazywam:-) Ale nie obwisły i nie noszę stanika co jest dużym plusem:-) ta nieszczęsna opona, tona rozstępów, hymmm i to chyba na tyle:-)

Megusek dzięi za poradę:-) Mi sie w sumie tylko to sadło na brzucu nie podoba:-( Ta opona jak ja ją nazywam, spodnie sie wrzynają i wtedy się ona tworzy.... Lpipa ale co zrobić, dieta cód jakaś by się przydała hihihi
Kasia no fakt połowę a nawet więcej nazmyśłałaś:D:D:D
No to może mój opis z lekka:-) Wzrost 177cm, waga 75 kg, biust wklęsłe A hihih jak ja to nazywam:-) Ale nie obwisły i nie noszę stanika co jest dużym plusem:-) ta nieszczęsna opona, tona rozstępów, hymmm i to chyba na tyle:-)
Malgosiu na oponke luzniejsze gacie w pasie :tak:Na brak cycow golfy i zabudowane bluzki zmalymi dekoldami.

Kasiu...kilka ciuszkow (nie pasujacych do siebie) O takie kroje mi mniej wiecej chodzi...
Wiecie chyba pojde spac...

Moze sama zrobie Wam zdjecie mojej oponki jutro w dwoch wersjach - w spodniach biodrowkach i prostej koszulce oraz w spodniach o normalnej linii talii i koszulce z marszczeniami....nie chwalac sie wygladam o wiele lepiej w drugiej wersji :-)

Dobrej nocki :)

Hop hop ...nie mogę zasnąć:baffled:
....Amanda po kąpieli znowu zaczęła dawać koncert ale na szczęście udało mi się ją po 40 minutach uspokoić i śpi sobie tak spokojnie już 3 godzinki:-D:-D:-D
....mężuś śpi u rodziców w pokoju bo oni jak już chyba pisałam pojechali na wieś :-) (chce się wyspać a nie słuchać marudzenia niuni:dry: ale cóż dzięki temu ja mam czas do Was zajrzeć;-))
Aha. Nauczyłam dzisiaj Oliwkę język pokazywać :-p, z czego J, nie jest zadowolony.
No i jeszcze dodam że przebiła się ostatnia czwóreczka Olince, więc ma już 12 zębiszczy :-)
Gratuluję ząbka i nowej umiejętności :-D:-D;-):-)
Wielkieś nam pustki uczyniła na forum BB-owym
nasza droga Martuniu tym zniknieniem swoim.
Pełno nas, ale jakoby nikogo nie było,
Z III BB Lachonem tak wiele ubyło....
.....święte słowa:tak:...Martuś tęsknimy....:-:)-:)-(
Małagosiunia wyglądasz super:tak:;-)

Heloł Lachonki! Widzę że wszystkie grzeczne dziewczynki przy sobocie się rodzinką zajmują
na-drutach.gif
Ja miałam gości i naprawdę milusio spędziłam czas. Z kuzynką i dzieciami zwiedzilyśmy sobie real (naszych syniów oddałyśmy do przechowalni co by się wylotali;-)) Chłopy wrócili z meczu i jeszcze posiedzielim
328.gif
Teraz ululałam męża i sama mus do łózia
377.gif
Niestety niedobre nam godzinkę kradną i nie wiem jak jutro wstanę
postacie53.gif
A z rańca znowu na zastrzyk
lekarka.gif
Dobrej nocki koffaniutkie
323.gif

reklama
Na znak solidarności z Martą postanowiłam dzisiaj nie lachonować;-);-):-D:-D Żartuję tylko:dry:. Jakies podrażnienie mi się na oczka dzisiaj rzuciło i jak siedziałam przed kompem to mi łzy obraz zalewały:baffled::baffled: no masakra. To pewnie uczulenie na tę maskarę com ją od teściowej dostała:dry::angry::angry: Wszystko doczytałam ale łoczywiście połowę zapomniałam:zawstydzona/y:

Inna gratuluje zaliczenie uwielbianej przez wszystkich historii myśli:blink::blink::tak::tak: No i bardzo mi się podobają Twoje metody wychowawcze:-D:-D Ja Szymcia pluć nauczyłam:dry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bodzia ja też sobie dzisiaj fundnęłam salon piękności i maseczka i balsam do ciała. rozpusta normalnie;-):-DScrapki bardzo fajne. a śpiacy Lolo - herubinek

Kasia Ty chyba lustro powinnaś zmienić bo opis Twojej sylwetki znacząco odstaje od obrazu rzeczywistego:tak::-D:-D Wyglądasz bardzo dziewczęco i na dodatek kompletnie nie widać, że masz za sobą poród:no:

Aluśka, na Ciebie zawsze mozna liczyć. Nawet jak nie masz czasu zajrzeć w ciągu dnia to i tak w nocy posta machniesz z dobrym słowem dla każdej Lachonki;-):-):-)

Ptaszyno, uściskaj mocno swoją Madziuchę z rzęsami jak firanki. dużo jej jeszcze tych paskud do wybrania zostało??:dry::dry:

Resztę przytulam mocno bo mi pouciekały myśli już w tył głowy. Jutro pewno dopiero wieczorkiem zaglądnę bo mykamy do rodziców na wieś. Ma być cudna pogoda to szkoda by ją marnować :tak::tak:Dobrej nocki Lachony, szkoda że śpimy godzinkę krócej:-:)-( ja tylko lubię czas w drugą strone zmieniać:sorry2::-D

Do góry