reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej hej:-)
Anula super że powróciłas:-) Sukienka ekstra, i dobrze Ci z tym wypadem, odstresujesz się trochę i odpoczniesz od terrorysty:-)
Dla Adryjanka dużo zdrówka nie choruj tak mamusi często bidulku:-(
Madźka bo ja jestem bezpośrednia hihi :-D Czasem aż za bardzo czytaj scysja z teściową:-D
Sewa dzięki że trzymasz moją stronę:-) Moja teściowa jest chora ai wtrąca się we wszystko zaczynając od dzieci a kończąc na moim ubiorze czy wadze. Zresztą cały czas mi dopiepsza że słabo mi cos to odchudzanie idzie:-D Ale ja mam to w dupie głęboko haha
Ja wróciłam z aerobiku, ale dała wycisk, aż mi mięśnie drżą:-) Ale lubię to uczucie zmęczona ale zadowolona:-) I umówiłam się na masarzyk za tydzień po zajęciach:-) Ciekawe jak będzie bo to ponoć jest bolesny masarz:sorry: Aż się boję....

Joł!!
Melduję się na placu boju, ale tylko na chwilkę, coby sprostować podejrzenia, że my z Jackiem to na kolanach, do tej Cz-chowy :-p. Bo nie na kolanach tylko autkiem. Fordem Focusem konkretnie. O!!!
Jacko miał do załatwienia sprawę z salonie firmowym Plusa (a to chyba jeden z tych najbliżej nas położonych :baffled:, czyli jakieś 140 km od nas). A przy okazji kilka sklepów odwiedziliśmy. Oliwce kupilismy sandałki Adidasa, róziowe (rozm.23 i są takie na styk:sorry2:, nie dość że Potwór to jeszcze ma mega płetwy:dry:), takie butki do wody (fotki jutro pocykam to Wam pokażę), bluzę, sweterek, dżinsowe ogrodniczki i piżamkę na cieplejsze już dni :tak:. Mi Jacuś zakupił spodnie i bluzkę ;-). Sobie kupił buty. I jeszcze kilka pierdółek. Ja szukałam butów dla siebie, tzn. w sumie znalazłam, ale największe były rozm.38,5 a ja mam 40 :sorry2:. Ale może na allegro znajdę, bo mam konkretne wymagania, więc tylko rozmiar muszę znaleźć :tak:
No i zmykam, bo małż krzywo się patrzy, a dziecko powoli do spania trzeba szykować.
Do jutra, choć będę tylko chwilkę, bo do szkoły wyjeżdżam o 12:30 :-(
Zresztą, i tak żadna z Was nie będzie za mną tęsknić :-p

Małagosiunia zawsze stoję po stronie przeciwnej niż teściowe :tak::-) Ja z moimi teściami nie utrzymuję kontaktu :baffled: ma to wiele plusów, ale niestety minusów też dużo :baffled:

Ogólnie mówiąc nie cierpię ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Więc współczuję wszystkim, którzy muszą np. mieszkać z beznadziejnymi teściami. Łączę się z nimi w bólu.

A teraz moje drogie mówię już dobranoc.

Śpijcie smacznie :tak:

Małagosiunia zawsze stoję po stronie przeciwnej niż teściowe :tak::-) Ja z moimi teściami nie utrzymuję kontaktu :baffled: ma to wiele plusów, ale niestety minusów też dużo :baffled:

Ogólnie mówiąc nie cierpię ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Więc współczuję wszystkim, którzy muszą np. mieszkać z beznadziejnymi teściami. Łączę się z nimi w bólu.

A teraz moje drogie mówię już dobranoc.

Śpijcie smacznie :tak:
Dobranoc Sewa słodkich senków

reklama
Do góry