reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
miała być
18_1_38.gif
:-:)-(. Anula ze mną nie gada, reszta albo śpi albo nie dała znaku życia od wieczora wczesnego
36_1_38.gif
dobranoc w takim układzie:tak:;-);-)

Helloł.:-)
No dzieweczki,dobrnęłam.:-) Cały dzień nie włanczałam kompa -taki mały odwyk sobie zrobiłam.;-)A potem zaległości... chyba ze 2 godziny czytałam.:baffled:

:szok::szok::szok::szok: Lachonki chore jesteście????potrzebujecie lekarza?? 1 strone mialam do przeczytania:szok::szok::dry:
Przez noc zrobiły 1 stronkę, ale przez cały dzień to ponad 20....:dry:

Na początek pochwalę się Amandą jej kucykiem:laugh2:
buziazs8.jpg

quote]
Amandzia boska!:tak: Zaczęłaś już szukać zięcia? Jak nie, to może Grześ się ustawi w kolejce, jako pierwszy?:-p

no dobraaaaa...to nie jest az tak skomplikowane. Ceny mieszkan w Kraku sa szalone wiec znalezlismy blisko Kraka osiedle domkow blzniaczych w kazdym po 4 mieszkania w tym 2 z ogrodkami....no i my takie bedziem miec z wieeeeelkim 74 m2 ogrodkiem :-) ;-) a nasze stare sprzedamy i splacimy mamy nadzieje wieksza czesc kredytu.
No dla mnie to spelnienie marzen bo ja cale zycie mieszkam w bloku...i to zawsze na 3-m pietrze ;-)
Super! Ależ Ci zazdroszczę. Domek fajnie wygląda.:tak:
Ja też całe życie w bloku i to na ostatnim piętrze (tyle, że u rodziców to było 8, a teraz 4).

no zuch chłopak:tak::tak: bodzia ja też myślę , że zębole i do tego totalna zadyma się w pogodzie zrobiła. chyba burza b ędzie:baffled::baffled:. Uśpiłam Szymka a teraz załapałam moralniaka, że jestem złą matka bo tracę cierpliwość w takich sytuacjach pt. wycie non stop przez 1,5 h i czasem to bym klapa zasunęła:sorry2::-:)-(
Jeśli to jest definicja złej matki, to ja jestem baaardzo zła.;-) Bo ja czesem po 15 minutach wycia wymiękam.:baffled:

Madźka, to jak najbardziej normalne. Bo ileż to razy musiałam se do 24 policzyć, żeby na spokojnie do wyjca podejść;-)
Tylko do 24?;-)

Mój poległ udało mi się wygrać tą rozgrywkę musi się oduczyć zasypiania przy mnie do niedzieli bo mam wychodne a on ostatnio tylko ze mną nawet z m. ryczy Talibek mały
ale masz fajnie z tym wychodnym.:tak: A co do tego, że Stasiu jak mamy nie ma, to ryczy, to lęk separacyjny. Grześ to też (niestety) ma.:tak::wściekła/y:

Pochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba
Fajna sukieneczka, ale koniecznie musisz się w niej zaprezentować.:tak:

Inna fajnie, że wypad do Czę100chowy się udał.:tak: No i zakupki extra (buty też).:-)

Sikoreczka duuużo zdrówka dla Adrianka.:tak: oby się obeszło bez kłucia.

I nie wiem, czy coś komuś jeszcze pisać miałam.

Hejo Lachony! Już wróciłam! Byłam na pogrzebie (jak pisała Megusek) potem stypa i rodzice z siorką do nas przyszli. Teraz pojechali:sorry2: Zmęczona jestem i buty mnie obgniotły. Mus dzieci kąpac. Adrianek dziś lepiej z kaszlem ale niestety biegunki dostał:dry: Chyba muszę jutro znów do lekarza uderzyc:wściekła/y: Cosik mi się wydaje że zastrzyki go nie miną:no: Biedaczek:-(
Biedny Adrianek :tak: znowu go chorubsko łapie.. oj nie dobrze:dry:
Zdrowiej kochaniutki szybciutko :tak::tak:
Pochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba
kiecucha super :laugh2::laugh2::laugh2:
Joł!!
Do jutra, choć będę tylko chwilkę, bo do szkoły wyjeżdżam o 12:30 :-(
Zresztą, i tak żadna z Was nie będzie za mną tęsknić :-p
Super że wyjazd do czę100chowy był udany:-D:tak::laugh2:
.....wszystkie tęsknią za Tobą ale boją sie ujawniać:laugh2::-p
Helloł.:-)
Amandzia boska!:tak: Zaczęłaś już szukać zięcia? Jak nie, to może Grześ się ustawi w kolejce, jako pierwszy?:-p
.
dziękuję :tak:
Grześ jest pierwszym kandydatem na liście :laugh2::tak:
....a ja oczywiście postaram się być dobrą teściową...:laugh2::-p

reklama
Do góry