reklama
anula kurce .... nie zła promocja była to prawie darmoMałemu kupiłam w tescu we wtorek bluzeczke za 2,40 i spodnie za 3,90 byłam w szoku

wracaj wracaj ja musiałam gosposi dać szkołe Koffana no i wysprzątał mi tą kuchnie;-);-)miała być:-![]()
-(. Anula ze mną nie gada, reszta albo śpi albo nie dała znaku życia od wieczora wczesnego
dobranoc w takim układzie![]()
;-);-)
jak w końcu znajdę dobrą to Ci czasem podeśle bo naprawdę trudno teraz o dobrą pomoc domowąja też się zastanawiam czy swojej nie zwolnićbo ostatnio się obija w kuchni
;-)
Helloł.:-)
No dzieweczki,dobrnęłam.:-) Cały dzień nie włanczałam kompa -taki mały odwyk sobie zrobiłam.;-)A potem zaległości... chyba ze 2 godziny czytałam.

No dzieweczki,dobrnęłam.:-) Cały dzień nie włanczałam kompa -taki mały odwyk sobie zrobiłam.;-)A potem zaległości... chyba ze 2 godziny czytałam.

Przez noc zrobiły 1 stronkę, ale przez cały dzień to ponad 20....Lachonki chore jesteście????potrzebujecie lekarza?? 1 strone mialam do przeczytania
![]()

Na początek pochwalę się Amandą jej kucykiem![]()
quote]
Amandzia boska!Zaczęłaś już szukać zięcia? Jak nie, to może Grześ się ustawi w kolejce, jako pierwszy?
Super! Ależ Ci zazdroszczę. Domek fajnie wygląda.no dobraaaaa...to nie jest az tak skomplikowane. Ceny mieszkan w Kraku sa szalone wiec znalezlismy blisko Kraka osiedle domkow blzniaczych w kazdym po 4 mieszkania w tym 2 z ogrodkami....no i my takie bedziem miec z wieeeeelkim 74 m2 ogrodkiem :-) ;-) a nasze stare sprzedamy i splacimy mamy nadzieje wieksza czesc kredytu.
No dla mnie to spelnienie marzen bo ja cale zycie mieszkam w bloku...i to zawsze na 3-m pietrze ;-)
Ja też całe życie w bloku i to na ostatnim piętrze (tyle, że u rodziców to było 8, a teraz 4).
Jeśli to jest definicja złej matki, to ja jestem baaardzo zła.;-) Bo ja czesem po 15 minutach wycia wymiękam.no zuch chłopakbodzia ja też myślę , że zębole i do tego totalna zadyma się w pogodzie zrobiła. chyba burza b ędzie
. Uśpiłam Szymka a teraz załapałam moralniaka, że jestem złą matka bo tracę cierpliwość w takich sytuacjach pt. wycie non stop przez 1,5 h i czasem to bym klapa zasunęła
:-
-(
Tylko do 24?;-)Madźka, to jak najbardziej normalne. Bo ileż to razy musiałam se do 24 policzyć, żeby na spokojnie do wyjca podejść;-)
ale masz fajnie z tym wychodnym.Mój poległ udało mi się wygrać tą rozgrywkę musi się oduczyć zasypiania przy mnie do niedzieli bo mam wychodne a on ostatnio tylko ze mną nawet z m. ryczy Talibek małyA co do tego, że Stasiu jak mamy nie ma, to ryczy, to lęk separacyjny. Grześ to też (niestety) ma.
Fajna sukieneczka, ale koniecznie musisz się w niej zaprezentować.Pochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba
Inna fajnie, że wypad do Czę100chowy się udał.No i zakupki extra (buty też).:-)
Sikoreczka duuużo zdrówka dla Adrianka.oby się obeszło bez kłucia.
I nie wiem, czy coś komuś jeszcze pisać miałam.
Biedny AdrianekHejo Lachony! Już wróciłam! Byłam na pogrzebie (jak pisała Megusek) potem stypa i rodzice z siorką do nas przyszli. Teraz pojechaliZmęczona jestem i buty mnie obgniotły. Mus dzieci kąpac. Adrianek dziś lepiej z kaszlem ale niestety biegunki dostał
Chyba muszę jutro znów do lekarza uderzyc
Cosik mi się wydaje że zastrzyki go nie miną
Biedaczek:-(

Zdrowiej kochaniutki szybciutko

kiecucha superPochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba

Super że wyjazd do czę100chowy był udanyJoł!!
Do jutra, choć będę tylko chwilkę, bo do szkoły wyjeżdżam o 12:30 :-(
Zresztą, i tak żadna z Was nie będzie za mną tęsknić![]()

.....wszystkie tęsknią za Tobą ale boją sie ujawniać

dziękujęHelloł.:-)
Amandzia boska!Zaczęłaś już szukać zięcia? Jak nie, to może Grześ się ustawi w kolejce, jako pierwszy?
.

Grześ jest pierwszym kandydatem na liście

....a ja oczywiście postaram się być dobrą teściową...

reklama
Podziel się: