reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.
Myślałam, że więcej będę miała nadrabiania przez całodzienną nieobecność. Ale to w końcu sobota.:tak::-)
A my dziś u mojej mamy byliśmy i na zakupkach w realcu i tesco.:-)

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...:sad::frown:
Autko wczoraj zostało sprzedane :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Uuuu:-( Przykro mi. Ale nie to to inne.;-):tak: tylko trzeba odpowiednio pomolestować męża.;-):-p

Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało :no:z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło....... :dry:
Oj, to nie dobrze. Nie przemęczaj się.Usiądź i odpocznij. Robota nie zając.:-)

Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :wściekła/y::wściekła/y:Oliwka ma tak długie paznokcie u stóp, jak czarownica normalnie i nie da sobie obciąć!!! Dłonie sama wyciągnęła, każdy paluszek podała bez problemu, a jak chciałam się zabrać za stopy to zaczęła je wyrywać, krzyczeć "nie nie nie" i uciekać :crazy:. No i co ja mam z nią zrobić :dry:
A my dzisiaj na bierzmowanie - moja siostra ma i Jacka chrześniak :sorry2:. I do Kościoła mus iść...Bo wiecie, ja nie chodzę...A jeszcze moja siostra wkręciła mnie na swojego świadka :dry:
Widzę, że nie tylko mój Maciek nie lubi obcinania paznokci u nóg.:baffled:
Inna a może spróbuj ją podejść po babskiemu -pokazać, że dziewczyny lubią mieć ładne paznokcie. Może pomaluj lakierem dla dzieci -ale dopiero po obcięciu?:confused: Dzieciaczki lubią naśladować dorosłych, to może się uda... Nie wiem co poradzić.:baffled:
I jak tam bierzmowanie?

Hej babole przysżłam powiedziec dobranoc:-)
Ja idę się szykowac na bibkę więc trzymajcie kciuki zebym za wiele nie wypiła hihihi
Dobrej nocki Kochane:-)
Miłej bibki.:-)

Ufff Troche ich porobiłam;-)Scrapki z Chorzowa:-D

21062711628.jpg

11462911628.jpg

11473111628.jpg

11583211628.jpg

12053511628.jpg

12082611628.jpg

21094711628.jpg

reklama
Do góry