DziękiBodzia, cudne z Ciebie Elfiątko
reklama
Witajcie.
Myślałam, że więcej będę miała nadrabiania przez całodzienną nieobecność. Ale to w końcu sobota.
:-)
A my dziś u mojej mamy byliśmy i na zakupkach w realcu i tesco.:-)
tylko trzeba odpowiednio pomolestować męża.;-)

Inna a może spróbuj ją podejść po babskiemu -pokazać, że dziewczyny lubią mieć ładne paznokcie. Może pomaluj lakierem dla dzieci -ale dopiero po obcięciu?
Dzieciaczki lubią naśladować dorosłych, to może się uda... Nie wiem co poradzić.
I jak tam bierzmowanie?
Myślałam, że więcej będę miała nadrabiania przez całodzienną nieobecność. Ale to w końcu sobota.

A my dziś u mojej mamy byliśmy i na zakupkach w realcu i tesco.:-)
Uuuu:-( Przykro mi. Ale nie to to inne.;-)buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...![]()
Autko wczoraj zostało sprzedane :--
-
-
-
-
-
-
-(

Oj, to nie dobrze. Nie przemęczaj się.Usiądź i odpocznij. Robota nie zając.:-)Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolałoz 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło.......
![]()
Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.

Widzę, że nie tylko mój Maciek nie lubi obcinania paznokci u nóg.Trzymajcie mnie bo nie wytrzymamOliwka ma tak długie paznokcie u stóp, jak czarownica normalnie i nie da sobie obciąć!!! Dłonie sama wyciągnęła, każdy paluszek podała bez problemu, a jak chciałam się zabrać za stopy to zaczęła je wyrywać, krzyczeć "nie nie nie" i uciekać
. No i co ja mam z nią zrobić
A my dzisiaj na bierzmowanie - moja siostra ma i Jacka chrześniak. I do Kościoła mus iść...Bo wiecie, ja nie chodzę...A jeszcze moja siostra wkręciła mnie na swojego świadka
![]()

Inna a może spróbuj ją podejść po babskiemu -pokazać, że dziewczyny lubią mieć ładne paznokcie. Może pomaluj lakierem dla dzieci -ale dopiero po obcięciu?

I jak tam bierzmowanie?
Miłej bibki.:-)Hej babole przysżłam powiedziec dobranoc:-)
Ja idę się szykowac na bibkę więc trzymajcie kciuki zebym za wiele nie wypiła hihihi
Dobrej nocki Kochane:-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Bodzia, odwaliłaś kawał dobrej roboty;-):-)
. Fajny ten Twój model

DziękiBodzia, odwaliłaś kawał dobrej roboty;-):-). Fajny ten Twój model
![]()

DziękiLubie to robić no i czuje,że jestem w tym niezła a to dodaje skrzydełek
![]()

Dzięki, dziękijestes w tym dobra!!! ale i Lolo jest barrdzo fotogeniczny! :-)

Alez sobie dzis słodze

reklama
Podziel się: