reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek kożelaneczki:-D Odprowadziłąm mojego Adrianka do peckola i potem dwie godziny łaziły po dworku z Madzią i moją ciocią. Śliczne słoneczko u nas świeci :tak: Potem przyjechali moi rodzice i aktualnie mam w domku dwie dziewczynki. Rodzice ruszyli na cmentarz. Ja muszę pomykac obiad nastawic bo maę będą głodne za chwilkę:-p Do potem koffane;-)
Aluśka świetne fotki, twoja Amandzia jest śliczniutka:laugh2:

tera pisze co u Nas :tak:

Wczoraj jak małż wrócił z pracy wybraliśmy sie na mały spacerek ale tak się zapędziliśmy że o 20.30 wróciliśmy do domu:baffled: i oczywiście przez cały ten czas na dworku Amanda spała i się wyspała :szok::szok::szok:
po kąpieli o 21.00 dostała cysia i zamiast spać była chętna do zabawy :szok::no: zasnęła po 23.30 ale niestety budziła się co godzinę z płaczem:no::no:....nie wiem co jej było....może miała za dużo wrażeń albo nie potrzebie pochwaliłam za poprzednią nockę :dry::baffled:

a dzisiaj już PPD z rana zaliczyłam :tak::tak::tak:

reklama
Witam po przerwie:-):-):-)
Nie odzywałam się bo odcięli mi neta (nie był na mnie tylko jeszcze na ludzi którzy mieszkali przed nami) no i musiałam sobie załatwiać od nowa, no i zajęło to ponad dwa tygodnie:tak::tak::tak:
Obiecuję wpadać teraz systematycznie bo od wczoraj necik jest na mnie i nikt mi go już nie odłączy;-);-);-)
Martuśka dzięki za życzenia, bo tak w nawiasie mówiąc dzisiaj kończę 30-chę :szok::szok::szok::szok:
Amaconda witaj po przerwie, dobrze że już necik jest:tak::tak::tak:

W dniu Twych urodzin życzę Ci
aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą
i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości
najważniejszych osób w Twoim życiu
- tych którzy są teraz i którzy będą...

oraz powodzenia we wszystkim co robisz!
życzy aluśka:-)

9dlugieroze1tj2.gif

Do góry