reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chyba zostałam wymieniona:confused:;-):-).
Witam.
Ja już po komunii:tak:Wszystko było ok tylko pogoda nie dopisała:no:lało... Poza tym w porządku:tak:. Przyjęcie też się udało. Natalka zadowolona my też. Nasze dziecko w niedzielę wieczorem podziękowało nam za przygotowanie jej do komunii, za przyjęcie i powiedziała,że jest szczęśliwa i ma wspaniałych rodziców. Bardzo nas tym wzruszyła:tak::-). Teraz też mam mało czasu. Codziennie biegamy do kościoła,bo to biały tydzień, a na dodatek dopadło nas choróbsko:-(. Ja i Natalka jesteśmy na antybiotyku,a Kubuś narazie walczy,żeby się przed antybiotykiem uchronić,ale coś mi się wydaje,że chyba nie da rady, strasznie kaszle:no:. Wychodzi nam ta komunia,bo w kościele było strasznie zimno.
Oczywiście, możesz czuć się wymieniona.:-)
Super, że komunia się udała. A Natalka dała Wam chyba najpiękniejszy prezent jaki to możliwe.:tak::blink:
Dużo zdrówka życzę dla calej Waszej rodzinki. Żeby Kuba się trzymał dzielnie i nie poddał się chorobie. Buziaki.:-)

Bosze jak mnie rozboała głowa:-:)-(
Znowu ktoś ma do mnie jakiś ale....
Własnie się dowiedziałam,że jestem śmieszna...
Ide popłakć...
Kochana, nie dołuj się.:no: Jesteś wspaniała!:tak: Głowa do góry!
15_10_6.gif
36_3_16.gif

Aluśka śliczne zdjęcia.:tak: Amanda śliczniutka. Jako misio -cudna.:tak:

reklama
Hej dziewczyny. Jestem znowu. Właśnie piję popołudniową kawkę, Kubuś śpi,ale co chwilkę go kaszel budzi:-(. Natalka też się położyła, ja wszystko w domku mam zrobione i się nudzę:baffled:

Aluśka fajne fotki - śliczna ta twoja Amanda i mama też niczego sobie;-):tak::-)
Sikoreczka tylko pozazdrościć spacerku. U nas też słonko świeci,a ja z moimi chorowitkami w domu muszę siedzieć:-(

Chyba zostałam wymieniona:confused:;-):-).
Witam.
Ja już po komunii:tak:Wszystko było ok tylko pogoda nie dopisała:no:lało... Poza tym w porządku:tak:. Przyjęcie też się udało. Natalka zadowolona my też. Nasze dziecko w niedzielę wieczorem podziękowało nam za przygotowanie jej do komunii, za przyjęcie i powiedziała,że jest szczęśliwa i ma wspaniałych rodziców. Bardzo nas tym wzruszyła:tak::-). Teraz też mam mało czasu. Codziennie biegamy do kościoła,bo to biały tydzień, a na dodatek dopadło nas choróbsko:-(. Ja i Natalka jesteśmy na antybiotyku,a Kubuś narazie walczy,żeby się przed antybiotykiem uchronić,ale coś mi się wydaje,że chyba nie da rady, strasznie kaszle:no:. Wychodzi nam ta komunia,bo w kościele było strasznie zimno.
Dziewczyny niestety po takiej przerwie nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y::sorry2:.
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna:tak::-)
Iwonka fajnie, że znowu jesteś:tak::tak:Komunia się udała, wszyscy zadowoleni, Tobie spadł kamień tonowy z serca pewnie a córę masz super dojrzałą i najkochanszą na świecie:tak::-):-)Ściskaczki na choróbska:dry:

Bodzia,ale nogi do samej d..y;-):tak::laugh2::laugh2::laugh2:
:rofl2::-D:-D:-Dnooooooooooooooo

Ja też,ale szkoda mi Madźki,bo ubolewa nad tymi naszymi spotkaniami.
no ja pokrzywdzona przez los w samym centrum Polski z dala od wszystkich Lachonic koffanych:-:)-(;-);-)

Wrócilismy ze spacerku. Szymcio przeprowadza dyskusję w gronie misiów pszczółek a ja kawusiam troszkę. PPD czeka musowo i chyba nawet mam powera:-);-)

A myśmy już wrócili:dry::dry:Moje Młode najpierw zasneło jak mieliśmy wychodzić a jak już wyszliśmy to mu się syrena co moment włączała i ku domowi ciagnął..Ach, ale może jeszcze go na podwórko wygnam potem:tak::tak:

Oj widać że wiosna w pełni, bo mamusie z dziećmi na spacerkach zamiast komputery okupywać.:tak::tak::tak:
My z pierwszego wypadu wróciłyśmy, kupiłam małej dwie pary krótkich spodenek i kapelusik i teraz mała śpi a ja biorę się za obiad, jak wstanie to wychodzimy znowu się wybiegać bo szkoda takiego dnia na siedzenie w czterech ścianach:tak::tak::tak::tak:

Amandzia jest bossssska:tak:
A mój Męzczynza mały na doamtora mi rosnie:baffled:W domu od razu do zabawy i zadowolony:sorry2:
Ja kupiłam małemu dwa kapelusiki na szmatkach jensowy i bawełniany cienki.Jensowy jest dobry ale ten cienki chyba za mały będzie ach...Spytam jeszcze małżonka...A jak nie to na wycena poczłapie..Były śliczne ale w czerwone kwiatki...:baffled:

reklama
A ja zjadłam już obiadek (krokieciki własnej roboty z czerwonym barszczykiem), pranko prawie się skończyło, paczka dla siorki zapakowana i czekam tylko aż się Maja obudzi, nakarmię ją i zmykamy:tak::tak::tak:

Do góry