reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł:-)
Ja dziś już uskuteczniłam PPD;-)...jeszcze tylko obiad się dogotowuje.
Anula bardzo mi przykro z powodu mamy:-( trzymaj się.
Inna udanego weselicha;-):tak:...ja też nie lubię Blue Cafe:baffled:
Aluśka ty się pozbyłaś teściów,a do mnie przyjeżdżają dziś i zostają do poniedziałku:confused2:

Oj moja mama ma racje.Z dzieckiem i mezezm nie ma co planowac:rofl2::rofl2:
Jedyne co z moich palnow wyszlo to ranne zakupy i po poludniem wczesnym zakup M butow:baffled::baffled:A reszte planow diabli wzieli;-);-)Dziecko zasnelo o dziwnej godzinie, Maz wrocil z pracy nie o tej o ktorej mial...Ech...Ide za to zaraz chyba ksiazke poczytac..A jak Maly wstanie to go przegnam na podworze:rofl2:

Hej, to znow ja.:-)Uroczyscie oswiadczam zem posprzatala, nagotowala obiadu chyba na dwa dni<przepyszne leczo>, pospacerowala Stasia i pozakupowala. Uff.Stasiu spi, ja sie objadlam jak bak i nie moge sie ruszac, to troszku teraz pokomputeruje. A jak juz odzyskam zdolnosc samodzielnego poruszania sie to wezme dluuuuugi prysznic z duza iloscia wonnosci i peelingow i takich tam, bo chce sie czuc piekna i spelniona :-pjako matka i kobieta :-)

Cześc Lachonki:-)
Jakoś nie miałam dziś czasu co by napisac, ale widzę że mało się tu dziś działo. Właśnie mi tak ciśnienie podnieśli że szok. Kupiłam Adriankowi komplet soczków hugo z grą komputerową dla dzieci. Młody mnie tak prosił to mówie a co mi zależy. No i ja grę do instalowania a tu mi antywir wyje że wykryto trojana:szok::wściekła/y: Nosz kurrrrrrrrr taka promocja:confused: Dzieciom to można buble wcisakc:angry::angry::angry::angry: Wysmarowałam im maila. Ciekawam czy mi coś wogóle odpiszą:baffled: No i muszę teraz przeskanowac moje kochane pudełko, bo nie wiem czy co wlazło czy nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anula :-( Duża buźka dla Ciebie.

sikoreczka :szok: co za draństwo :crazy:.

A mnie dzisiaj dopadło to Wasze PPD i są jego skutki :wściekła/y:. Cosik mi w plecach strzeliło i zginać się za bardzo nie mogę :no:. Założyłam sobie plaster rozgrzewający i na szczęście jest lepiej.

reklama
Hejo
Dzien wcale nielepszy od nocy
Martyna udanej zabawy
Moja Mamusia ma podejrzenie o raka:-:)-:)-:)frown::sad::sad::sad::sad::frown:
Anula podejrzenie daje nadzieję...bądź dobrej myśli kochana ..

Oj moja mama ma racje.Z dzieckiem i mezezm nie ma co planowac:rofl2::rofl2:
Jedyne co z moich palnow wyszlo to ranne zakupy i po poludniem wczesnym zakup M butow:baffled::baffled:A reszte planow diabli wzieli;-);-)Dziecko zasnelo o dziwnej godzinie, Maz wrocil z pracy nie o tej o ktorej mial...Ech...Ide za to zaraz chyba ksiazke poczytac..A jak Maly wstanie to go przegnam na podworze:rofl2:
Kurde i moja mama mawia że z dzieckiem to nie da się nic zaplanować i jeszcze szukaj męża w.... ;-)

Hej, to znow ja.:-)Uroczyscie oswiadczam zem posprzatala, nagotowala obiadu chyba na dwa dni<przepyszne leczo>, pospacerowala Stasia i pozakupowala. Uff.Stasiu spi, ja sie objadlam jak bak i nie moge sie ruszac, to troszku teraz pokomputeruje. A jak juz odzyskam zdolnosc samodzielnego poruszania sie to wezme dluuuuugi prysznic z duza iloscia wonnosci i peelingow i takich tam, bo chce sie czuc piekna i spelniona :-pjako matka i kobieta :-)
Ochh Ty! Nawet do siorki nie miałaś czasu się odezwać....buuuu
Qurcze dol brzucha mnie boli:baffled:A mialam byc chlopcem........
Buuuuuuuuu
Dobrze że nie jesteś chłopem bo wtedy kto byłby dobrą duszyczką Domówek? :tak::tak:

Do góry