reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Doberek :-):-):-)

ja wstana juz przed 5:dry: trza było M do pracki wykopać no a potem cycowanie Kordka itd.

Bodziu śliczną kuleczką byłaś :tak:

dziewczyny buziaki ściskaki dla każdej:tak:;-)
spokojnie ja kobieta ;-):-D:-D:-D

Witam dziewuszki,
Jak samopoczucie z rana? Kawkę zapodaję, łapie się któraś?
Podzielam los Bodzinki i też mnie brzuszysko boli. Niestety @. A już myslałam, że...
Miłego dnia Wam życzę Buźki

HEJO!!
Ja już po kawce i śniadanku,małż odkurza mieszkanie podpadł z rana i dlatego chce się zrekompensować.Niech sprząta garb mu od tego nie wyrośnie.

JKRZYMKA
-Nikt w twoją kobiecość nie wątpi.

Bodzia mnie natchnęła i też pokażę wam mój brzucholek dwa tygodnie przed rozwiązaniem.
Zobacz załącznik 89762

Hej

dziewczyny buziaki ściskaki dla każdej:tak:;-)
spokojnie ja kobieta ;-):-D:-D:-D
A Ciebie, to się żarty od samego rana trzymają ;-):-).

aneta cudo brzuszek :tak:.
JA niestety mam tylko jedno zdjęcie z brzuszkiem :-(. Aparatu cyfrowego dopiero po urodzinach Liwii się dorobiliśmy.

ozkane no i miałam rację - śliczną macie córeczkę :tak::-). Oj będzie dziewuszka łamać serduszka :-).

Boże, co się dzieje w naszym kraju ???:-( Trąby powietrzne, ludzie tracą cały dorobek życia...:-(. Smutne...

reklama
Dobry
Oczkane kochana życze Ci,zebys w następnym cyklu i Ty suwaczek ewstawiła.Marzy mi się,żebyśmy razem go stawiły i razem na przyszłych mamach:tak::tak:A córcie masz PRZEŚLICZNĄ.
Kochana masz konto na NK?? Jak tak to jak chcesz daj mi namiar na priv:tak::tak:
Kerry dzięki za cudne komentarze:-D:-DU nas te z starszne rzeczy za oknems ię działy, wielka burza nad nami przeszła:-(
A ja wściekła jestma na maksa na M.Cholera nie dość,że kładzie się wcześniej to do teraz tyłek płaszczy w łóżku.:crazy::crazy::crazy::crazy:Ja ostatnio spac nie umiem:-:)-:)-(
Zaraz do sklepu pedze....

Do góry