reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja delektuję sie teraz ciszą... Mam wyłączony telewizor i jedynie komputer do towarzystwa... Jak ja lubię taką atmosferę... Gdyby tylko nie ten wiatr za oknami:szok:

reklama
AS dzięki również:) jak nie wyjdzie przepis Mamy Helenki to wypróbuje Twój, może akurat sie uda... musze w końcu sie nauczyć, bo uwielbiam pierogi, a te kupne są nie do zniesienia....

Tylko pogratulować tej przeprowadzki, no i zmywarki wam troszkę zazdroszczę... Ja nie miałabym gdzie jej wstawić, ale w nowym domku to na pewno będę miała...:laugh2:

Hehe.. przeprowadzka tylko na M4- ale z kawalerki to prawie jak do ogromniastego mieszkania....:-D wkoncu bedziemy mieć normalną kuchnie, bo teraz to mamy tylko jedną szafkę na dole i jedną u góry i nigdy nie miałąm na nic miejsca :-(

A zmywarka to na szzcescie nie tak duzy wydatek a w wodzie sie zwróci i to z ogromną nawiązką bo i mnie raczej przy zmywaniu sie nie oszczedza.. w większosci pod bieżącą wodą, więc wyobraźcie sobie te rachunki :szok:

MI tez sie marzy zmywarka:tak::tak::tak:Ale najpierw musimy chyba kupic nowa gazowke bo ta cos nam szwankuje no i piekarnik nie dziala:no:
Na razie uciekam bo moja ferajna za bardzo szaleje:rofl2::crazy:

reklama
Do góry