reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....
laure zaraz klade spac i zamierzam polzec przed tv:-)
Milego wieczorku

Miłęgo wieczorku:-)

MI tez sie marzy zmywarka:tak::tak::tak:Ale najpierw musimy chyba kupic nowa gazowke bo ta cos nam szwankuje no i piekarnik nie dziala:no:
Na razie uciekam bo moja ferajna za bardzo szaleje:rofl2::crazy:

Kuchenka też będzie na mnie czekała nowa... cała kuchnia noowwaaaaaaaaaa:rofl2:

Taarararararaa jaka radośc kobietyyyyy!!!:-D

No kawalerka była nie do zniesienia, wprawdzie mieliśmy oddzielony pokoik ścianką dxiałową osobny dla Patryka.. ale on juz sie robi stary chłopak i czasem wrzeszczy żebysmy byli cicho w nocy jak sie obudzi w trakcie naszego przytulania:-D

Poza tym wiadomo, w koncu w tym domu wszystko sie pomiesci, radocs z gotowania, a nie scidkanie sie w malej litce, w ktorej ledwo garnkii talerze sie mieszczą..

Gorzej będzie z kasa na remont tego całego mieszkanka.. ale powoli jakoś damy rade:-)

Kuchnia najwazniejsza.. jakas musi byc, bo ta która mielismy no to chyba od kkiedy blok stoi byla w tym mieszkaniu, kuchenka tak samo jedyne co mamy nowe to lodówka... csła reszte trzeba kupic:szok:

Potem jakieś łóżko do sypialni...no apotem to już dla Zuzi malutkiej będzie trzeba myślec o łóżeczku....:-D

Tak dla sprostowania: Patryk-syn M-on już będzie miał w tym roku 13 lat:szok:

Ostatnia edycja:
Wiktoria w Centrum Handlowym w punckei Plus GSM :crazy:

Aaaaaaale już niedługoooo :-D
Wrezszcie się zajmę moją prawdziwą pasją pranie sprzatanie gotowanie....:-D
A tak naprawde to kooocham gotowac i prasować...pranie sie robi samo, a jak jest porządek w domu to od razu lepszy humor:tak:

A tak przychodze do domu po całynm dniu z pracy o 21.40 drugi dzien wolny(nie zawsze) bo pracuje 17-18 dni w miesiącu więc róznie bywa z wolnym a weekendy tez pracuje wiec w domujest jak jest i nieraz sie nie chce w ten jedyny dzien wolny csly dzien sprzątać:-(

Mój na tyle jest kochany, bo wiedząc że nienawidze zmywać naczyń zawsze to robi:-D
a już za miesiąc przeprowadzamy sie na M4 i kupujemy zmywarkę :-D
Kochana rozwaliłaś mnie tą swoją prawdziwą pasją :-):-):-)
Ja zmywarkę mam:tak::tak:i ją kocham:tak::tak:
ja nie kupuje zmywarki bo miesjca brak :)) ale moja koleznka ma i jest problem kto wlozy i wyciagnie naczynia:-D:-D
A to jest święta prawda ,tak było jak oboje pracowaliśmy ,teraz najwyżej w weekend M pogonie żeby rozładował:tak:Nigdy nie lubiłam myć garów ,a teraz mam luz:-):-)

medeuska, jakoś wszystko to poleci z górki...:tak:.

A ja na moment was opuszczę...
Muszę zrobić mojemu M kolację, a później mam kilka rachunków do zapłacenia przez internet; jest cisza w domku, więc trzeba wykorzystać ten czas:tak:

madziulanatasza po jakimś tam okresie pracy jużsie pragnie wrócić do siedzenia w domu.. a tak naprawde i tak to musze robić, bo mój i ttak sam nic nie zrobi.. poza tym jak juz chce zrobić... to wychodzi mu to,... nooo wiecie jak...:-D

On ma dużo czasu, bo konczy dziennie o 14.30 i mógłby robić, ale on robi tak, że nie widać efektu więc już nawet nie ma sensu go gonić do sprzątania, on tylko zmywa gary i ewnetualnie włczy praie które mu dzien(wieczór) wczesniej włoże do pralki:-D

joe alex tak więc spokojnej nocki, bo ja juz niedlugo koncze prace, a w domu juz mi sie nie bedzie chcialo na kompa wchodzic bo w pracy 12 h wystarczy....:-D

I tak.. tak naorawde za dużo.. wg kodeksu pracy baba w ciąży może tylko 4... dlatego niedlugo ide na l4 leniuchować:-D

reklama
U nas tez nieciekawie:no:Straszny wiatr i zimno brr i tak ma byc do konca tygodnia:crazy::angry:
u nas tez zimno się zrobiło i wiatrzysko okropne i co chwila pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chciałam Oliwkę położyć a kochany tatuś mi ją rozbawił i po spaniu,zaczął udawać psa i ją gania po całym pokoju a ona ucieka i się śmieje.Wariacja na całego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

madeuska jak tak kochasz prasowanie to może będę Ci podrzucać swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zazdroszczę przeprowadzki do własnego M4 :tak::tak::tak::tak::tak:

"M jak Miłość" to oglądam :tak::tak::tak::tak:

Do góry