Moja Martyna też tak ma jak siedzi cicho to albo spi albo psoci.
Aja już wruciłam z zakupów nie kupiłam niani bo bedzie dopiero w przyszłym tygodniu poszukam na allegro może cos znajde a tak wogule to pije sobie kawke prasowac mi też trzeba iść ale wszesniej musze Kamilka przebrac bo zrobił niespodzianke a chciałam sie pochwalic ze Kamilek już raczkuje po podłodze
zuch chłopak.Gratulacje

:-)
Fajną kupiłam Oliwce czapeczkę na allegro?????? :-):-):-):-)
super
Mlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja

Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrze

Pediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe
Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)
Tak myślałam,że to dolega Klaudii ,bo sama w ciąży z Kubusiem miałam podobne problemy.
Zwiększ ilość błonnika w diecie .Dobre są też jabłka i gruszki bo zawierają pektyny regulujące trawienie.Soczki warzywno-owocowe też mile wskazane.
Nasiadówki to rób jej w formie kąpieli w misce i będzie git.
Ona nie zauważy ,a Ty uzyskasz pożądany efekt.
Dobra dziewczynki tyle przeczytałam,a teraz uciekam,bo padnięta po zakupach jestem.
Obkupiłyśmy się z Klaudią na wesele i mamy super humorki czego i Wam życzę.

A jeszcze słowo o Pazylu.
Ta moja zołza Klaudia tak mnie pod włos wzieła,że jest lepsza ode mnie,że dałam się wciągnąć.Rywalizujemy ze sobą.
Klaudia otworzyła swoje konto a ja walczę na swoim również z zagadkami.
Aby było po równo to zagadki ,które rozwiązała u mnie na koncie ja musiałam rozwiązać u niej

I tak jak mówiłam,że jak się wciągnę to wsiąknę.
Jestem chyba na 6 poziomie i ciągnie mnie jak diabli.Oj niedobrze czas się opamiętać.

Jedna odpowiedź nawet mi się przyśniła.

Jak ja nie lubię takich uzależnień wrrrr....

,ale nie umiem tego zwalczyć.

:-(
I brnę coraz dalej w poszukiwaniu odpowiedzi.