reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Martyna też tak ma jak siedzi cicho to albo spi albo psoci.
Aja już wruciłam z zakupów nie kupiłam niani bo bedzie dopiero w przyszłym tygodniu poszukam na allegro może cos znajde a tak wogule to pije sobie kawke prasowac mi też trzeba iść ale wszesniej musze Kamilka przebrac bo zrobił niespodzianke a chciałam sie pochwalic ze Kamilek już raczkuje po podłodze:tak:
zuch chłopak.Gratulacje :tak::-)

Fajną kupiłam Oliwce czapeczkę na allegro?????? :-):-):-):-)
super

Mlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja:angry::angry::angry:

Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrze:tak:Pediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe

Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)
Tak myślałam,że to dolega Klaudii ,bo sama w ciąży z Kubusiem miałam podobne problemy.
Zwiększ ilość błonnika w diecie .Dobre są też jabłka i gruszki bo zawierają pektyny regulujące trawienie.Soczki warzywno-owocowe też mile wskazane.
Nasiadówki to rób jej w formie kąpieli w misce i będzie git.
Ona nie zauważy ,a Ty uzyskasz pożądany efekt.
Dobra dziewczynki tyle przeczytałam,a teraz uciekam,bo padnięta po zakupach jestem.
Obkupiłyśmy się z Klaudią na wesele i mamy super humorki czego i Wam życzę.:tak::-D:-D

A jeszcze słowo o Pazylu.
Ta moja zołza Klaudia tak mnie pod włos wzieła,że jest lepsza ode mnie,że dałam się wciągnąć.Rywalizujemy ze sobą.
Klaudia otworzyła swoje konto a ja walczę na swoim również z zagadkami.
Aby było po równo to zagadki ,które rozwiązała u mnie na koncie ja musiałam rozwiązać u niej :-D:-D:-D:-D
I tak jak mówiłam,że jak się wciągnę to wsiąknę.
Jestem chyba na 6 poziomie i ciągnie mnie jak diabli.Oj niedobrze czas się opamiętać.:-D:-D:-D:-D
Jedna odpowiedź nawet mi się przyśniła.:szok::szok::szok::szok:
Jak ja nie lubię takich uzależnień wrrrr....:wściekła/y:,ale nie umiem tego zwalczyć.:zawstydzona/y::-(
I brnę coraz dalej w poszukiwaniu odpowiedzi.

AS
Dzieki za rady:-);-)
Pochwal sie co sobie kupilyscie:tak::tak::tak:

Ja zaraz ide mlodych kapac i do wyrek:-)

AS
Jaszcze jedno-jak długo walczylas zeby wyleczyc te popekane sluzowki???

Oliwka ogląda teraz wieczorynkę-smerfy lecą :tak::tak::tak::tak: oj dzis późno pójdzie spać bo wstała prawie o 16.30,spałą dokładnie 3h15min,no to mamuśka będzie siedzieć do nie wiadomo do której :tak::tak::tak::tak: mogłam ja obudzić ale najpierw prasowanie a później siedziałam na pazylu i tak mi czas zleciał :tak: oj stanowczo za dużo siedzę na kompie,muszę ograniczyć :-)
Jaaaaaaa Cieeee smerrrfyy jak ja uwielbia(ła)m:-D:-D:-D:-D i przegapiłam:-D:-D:-D:-D

Ide dalej leżec:tak::tak::-D

reklama
Do góry