nie dziwie Ci sie ze sie poryczalas masz prawo ale smutne to co przeszlas na szczescie masz to zasoba i to tylko zle wspomnienia a teraz mozesz patrzyc jak Oliwka Ci broi i lata kolo nosaTeraz mi sie przypomniało włąsnie w związku z tym karmieniem nocnym.jak była mała,miałą 3 lub 4mies.To obudziłam się aby ją nakarmić a Oliwka nie chciałą mi się obudzić.Na początku myślałąm że ma taki mocny sen ale coraz to dłużej trwało że byłam w strachu.Pozapalałąm światłą ,wzięłąm ja na ręce i zaczęłąm do niej mówić i budzić a ona nie chciaął się obudzić.Normalnie przelewała mi się przez ręce.Tak w tdy spanikowałąm,już miałam ddzwonić po pogotowie.Zaczęliśmy nią mocniej poruszać-wręcz szarpać i chyba po dobrych 20minutach sie ocknęła.
Płakałąm w tedy ze szczęścia że się obudziła.Po jakimś czasie tak myslałam że to mogłaby być śmierć łóżeczkowa.Gdyby mnie tak nie tknęło aby wstać i ją obudzić na jedzenie o konkretnej godzinie bo miałąm nastawiony budzik to mogłoby być nieszczęście.Mogłoby jej nie być teraz ze mną.
Kurczę nie wiem po co to piszę.Wróciły wspomnienia,poryczałąm się ,sorki dziewczyny.

to nie dobrzeMój M dzis też nie nocuje w domu.Śpi u rodziców.dzis popołudniu dostał 41C.Masakra.Teściowa sie przeraziła i zadzwoniła po pogotowie, ale oni kazali kupić pyralginę w czopkach a jak to nie pomoże zbijac tej temp to przyjadą.Kurczę do czego to dochodzi ,nie przyjadą do człowieka z taka temp.szkoda słów.Niby czopki na razie działają bo dzwoniłam niedawno.Ciekawa jaka będzie noc.L4 ma do końca tygodnia.niech sie kuruje.NO ale niestety pusto troche bez niego w domu.

masakra zamiast sami od siebie dac cos na zbicie temp szkoda slow

kurcze malina tos zaszalala ... 100 zl ale Ci sie darzyno przeczytałam........................................
musze się pochwalić wracałam z ferajną z placu zabaw i znalazłam 100 złale jestem happy
bo w portfelu pustki a tak będzie na zakupy
siedziałam na pazylu utknełam na 12 poziomie na tym apollo 11 i dzisiaj daje sobie spokój
piotr śpi (pozwalam bo jeszcze mam @) dzieci śpią antocha pewnie z 5 razy zrobi pobudkę w nocy
no ale kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród
![]()

super ze Ci przeprosilto super!!!!!!!!!!!!!tez bym tak chciala.ja dzis wzielam kupony do totka do wypelnienia....
a ja dzis strasznie zamulona bylam wiec rano nie zajrzalam,pozniej spraztanie ,pranie szkola,zakupy.jak wrocilam musialam zrobic obiad,potem dentysta,pozniej do mamy nachwile,jak wrocilam poklocilam sie z P,ale mnie przeprosil i jego szczescie-dostal wyklad!!!!!!!!1pozniej mycie dzieci itd itd.
moze ktoras z was sie orientuje-wczoraj skojarzylam fakt,ze ostatnie 2 cykle @ tez byly poprzedzone bolami stawow-glownie barka.tym razem tez,jade na przeciwoblowych na @ wiec bark nie boli,ale jka mnie zaczla proszek puszczac to zaczelam odczuwac bark.znacie jakies powiazania tych 2 rzeczy?
a co do boli to szczerze ja nie widze w tym zadnego powiazania co ma jedno do drugiego moze lekarz Ci odpowie??
a ja nawet jeszcze jej nie blokowalam powalone to jestdowikla ja też miasto kobiet oglądam lubie to bardzo
anabuba ja tam wesel w rodzinie nie mamcosik żenić się nie chcą
ostatnio to jakieś 11 lat temu byłam na swoim
ups to nawet nie bo ja wesela nie miałam
a wiem u madziulinataszy byłam
ale to też już ponad 10 lat temu
dziewczyny a tak z innej beczki jak któraś z was miała zablokowaną galerię na NK dla postronnych to musi teraz zablokować sobie od nowa ten album bo odkąd pozmieniali tą galerię to jest dostępna dla wszystkich![]()

lepek umylam w letniej ale reszte w cieplejgorąca kąpiel grozi krwotokiem,ale na rady już za późno :-(
![]()
na szczescie nic mi nie bylo

my tez pobudka po 6Myslałam że sie wyśpię a tu sie przeliczyłam,zdążyłam się połozyć wczoraj a Oliwka się przebudziła i nie chciała zasnąć,wzięłam ją do siebie do łóżka,trochę sie kokosiła i w końcu usnęła.Ale sie rozwalałą ,kopała mnie także nie miałąm za dużo miejsca na łóżku
No i wstała o 6.00,nie ma litości dla matki
no ale słońce świeci jak oszalałe od rana czyli zapowiada sie ładny dzień.

na zamowienie nie jest za pozno masz czas do 10 majapatrysia i zapomniałam w końcu o tym zamówieniu..:-( teraz już pewnie za póżno, co?
A wogeóle mam propozycje.. za 2 tyg, niecałe w niedziele jest karaoke w Ambasadzie, to jest 3.05. może przyjedziecie ze swoim?Zstawisz małęgo rodzicom a my zaszalejemy
![]()

a o ambasadzie pogadam