reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Teraz mi sie przypomniało włąsnie w związku z tym karmieniem nocnym.jak była mała,miałą 3 lub 4mies.To obudziłam się aby ją nakarmić a Oliwka nie chciałą mi się obudzić.Na początku myślałąm że ma taki mocny sen ale coraz to dłużej trwało że byłam w strachu.Pozapalałąm światłą ,wzięłąm ja na ręce i zaczęłąm do niej mówić i budzić a ona nie chciaął się obudzić.Normalnie przelewała mi się przez ręce.Tak w tdy spanikowałąm,już miałam ddzwonić po pogotowie.Zaczęliśmy nią mocniej poruszać-wręcz szarpać i chyba po dobrych 20minutach sie ocknęła.
Płakałąm w tedy ze szczęścia że się obudziła.Po jakimś czasie tak myslałam że to mogłaby być śmierć łóżeczkowa.Gdyby mnie tak nie tknęło aby wstać i ją obudzić na jedzenie o konkretnej godzinie bo miałąm nastawiony budzik to mogłoby być nieszczęście.Mogłoby jej nie być teraz ze mną.
Kurczę nie wiem po co to piszę.Wróciły wspomnienia,poryczałąm się ,sorki dziewczyny.
nie dziwie Ci sie ze sie poryczalas masz prawo ale smutne to co przeszlas na szczescie masz to zasoba i to tylko zle wspomnienia a teraz mozesz patrzyc jak Oliwka Ci broi i lata kolo nosa :laugh2:
Mój M dzis też nie nocuje w domu.Śpi u rodziców.dzis popołudniu dostał 41C.Masakra.Teściowa sie przeraziła i zadzwoniła po pogotowie, ale oni kazali kupić pyralginę w czopkach a jak to nie pomoże zbijac tej temp to przyjadą.Kurczę do czego to dochodzi ,nie przyjadą do człowieka z taka temp.szkoda słów.Niby czopki na razie działają bo dzwoniłam niedawno.Ciekawa jaka będzie noc.L4 ma do końca tygodnia.niech sie kuruje.NO ale niestety pusto troche bez niego w domu.
to nie dobrze :no:
masakra zamiast sami od siebie dac cos na zbicie temp szkoda slow :wściekła/y:
no przeczytałam........................................:-D:-D:-D:-D:-D
musze się pochwalić wracałam z ferajną z placu zabaw i znalazłam 100 zł:tak::tak::tak::tak::tak:ale jestem happy:happy::happy::happy::happy:bo w portfelu pustki a tak będzie na zakupy:tak::tak::tak:
siedziałam na pazylu utknełam na 12 poziomie na tym apollo 11 i dzisiaj daje sobie spokój:tak::tak::tak:
piotr śpi (pozwalam bo jeszcze mam @:-D:-D:-D) dzieci śpią antocha pewnie z 5 razy zrobi pobudkę w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
kurcze malina tos zaszalala ... 100 zl ale Ci sie darzy :-D
to super!!!!!!!!!!!!!tez bym tak chciala.ja dzis wzielam kupony do totka do wypelnienia....

a ja dzis strasznie zamulona bylam wiec rano nie zajrzalam,pozniej spraztanie ,pranie szkola,zakupy.jak wrocilam musialam zrobic obiad,potem dentysta,pozniej do mamy nachwile,jak wrocilam poklocilam sie z P,ale mnie przeprosil i jego szczescie-dostal wyklad!!!!!!!!1:rofl2: pozniej mycie dzieci itd itd.

moze ktoras z was sie orientuje-wczoraj skojarzylam fakt,ze ostatnie 2 cykle @ tez byly poprzedzone bolami stawow-glownie barka.tym razem tez,jade na przeciwoblowych na @ wiec bark nie boli,ale jka mnie zaczla proszek puszczac to zaczelam odczuwac bark.znacie jakies powiazania tych 2 rzeczy?
super ze Ci przeprosil
a co do boli to szczerze ja nie widze w tym zadnego powiazania co ma jedno do drugiego moze lekarz Ci odpowie??
dowikla ja też miasto kobiet oglądam lubie to bardzo:tak:
anabuba ja tam wesel w rodzinie nie mam :no::no:cosik żenić się nie chcą:baffled::baffled::baffled::baffled:ostatnio to jakieś 11 lat temu byłam na swoim:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:ups to nawet nie bo ja wesela nie miałam:-D:-D:-D a wiem u madziulinataszy byłam:tak::tak:ale to też już ponad 10 lat temu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dziewczyny a tak z innej beczki jak któraś z was miała zablokowaną galerię na NK dla postronnych to musi teraz zablokować sobie od nowa ten album bo odkąd pozmieniali tą galerię to jest dostępna dla wszystkich:eek::eek:
a ja nawet jeszcze jej nie blokowalam powalone to jest :angry:
gorąca kąpiel grozi krwotokiem,ale na rady już za późno :-(

:-D:-D:-D:-D
lepek umylam w letniej ale reszte w cieplej
na szczescie nic mi nie bylo :tak:
Myslałam że sie wyśpię a tu sie przeliczyłam,zdążyłam się połozyć wczoraj a Oliwka się przebudziła i nie chciała zasnąć,wzięłam ją do siebie do łóżka,trochę sie kokosiła i w końcu usnęła.Ale sie rozwalałą ,kopała mnie także nie miałąm za dużo miejsca na łóżku :-D:-D:-D:-D
No i wstała o 6.00,nie ma litości dla matki :no::no::no:

no ale słońce świeci jak oszalałe od rana czyli zapowiada sie ładny dzień.
my tez pobudka po 6 :szok: maly sie zbuntowal i nie chcial spac
patrysia i zapomniałam w końcu o tym zamówieniu..:-( teraz już pewnie za póżno, co?:-p

A wogeóle mam propozycje.. za 2 tyg, niecałe w niedziele jest karaoke w Ambasadzie, to jest 3.05. może przyjedziecie ze swoim? :tak: Zstawisz małęgo rodzicom a my zaszalejemy:tak::tak::-D:-D:-D
na zamowienie nie jest za pozno masz czas do 10 maja :-D
a o ambasadzie pogadam :laugh2:

reklama
Hej, melduję się na posterunku:-D:-D:-D Jeszcze Was nie poczytałam do końca, ale gdzieś medeuska zapisała ta dietę:laugh2::laugh2::laugh2:muszę poszukać.
Teraz muszę troszkę popracować;-);-);-)a moje buraczane towarzystwo znów siedzi ze słuchawkami na uszach, ale muszę być nudna co:baffled::baffled::baffled::baffled:

Buziaczki

Hej, melduję się na posterunku:-D:-D:-D Jeszcze Was nie poczytałam do końca, ale gdzieś medeuska zapisała ta dietę:laugh2::laugh2::laugh2:muszę poszukać.
Teraz muszę troszkę popracować;-);-);-)a moje buraczane towarzystwo znów siedzi ze słuchawkami na uszach, ale muszę być nudna co:baffled::baffled::baffled::baffled:

Buziaczki
heh, nie koniecznie skoro to buraczyna to chyba mozna stwierdzic ze to on nudny :laugh2:

a ja wlasnie jem sobie ciasto drozdzowe z kremem
heh ale kupne:sorry:

Witam sie z rana Kamikek spał w nocy w miare dobrze pobutke miałam o 6:00 teraz sie bawi zjadł mleko z płatkami.Ale co do tego mleka to troche sie nie zgadzam z wami przeciesz my też na mleku wychowani i zyjemy a Kamilkowi smakuje no wiecie na wsi inaczej sie mysli i inne teorie na ten temat są jedni mówią że nie zdrowe inni że zdrowe a ja uwazam że zdrowe bez zadnej chemi no to tyle na ten temat.Ide sprzątać MIŁEGO DNIA
Wiktoria ,ale tu nie chodzi o chemię tylko o białko i laktoze.
Zresztą wklejałam kiedyś linka do artykułu "pij mleko bedziesz kaleką".
Więcej się nie będę rozpisywać na ten temat.Jak chcesz to poszukaj tego artykuły z necie.Wystarczy wpisać ten tytuł.

Hejka dziewczęta

Zrobiłam rozpiskę diety cud od Medeuski na lodówkę, a teraz czekam na brzydulę
Od jutra dieta
powodzenia ,trzymam kciuki.:tak::-)

kurcze chcialam zrobic sobie kawe ale nie wiem czy moge czy nie stanie mi sie nic w gembie
chiciaz juz mi to zaroslo
ale nie jestem pewna :sorry:
Smiało możesz już jeśc i pić wszystko.:-)

łóżka pościelone kawa wypita śniadanko zjedzone czas cosik ogarnąć reszte:tak::tak::tak::tak:
agnes jak M dzisiaj się czuje??????
A ja jeszcze w szlafroku.:-D:-D:-D
U mnie znów gorący dzień się zapowiada.
Zaraz Darek małego do przedszkola odwozi ,a ja powinnam się do 11 ze sprzątaniem domu uwinąć,bo potem przedszkole z konikami odwiedzamy.
Następnie powrót Kuby na koniku do domu i pewnie spacer konny przy okazji..
Popowrocie jakiś obiad i do zajęć z Kubusiem trzeba usiąść.:happy:

reklama
No nadrobiłam
Patrysia, no to ja będę trzymać kciuki, oby bocian nie ściemniał:-):-):-)

Moim dziewczynkom chyba naprawde sie cos pomieszalo bo juz spia:szok::-D:tak:
Kochana, no tylko się cieszyć, wieczór dla Ciebie. A zazdroszczę Ci, że maluchy przesypiają nocki. Moja nadal się budzi na mleczko lub herbatkę. Chociaż, odpukać , ostatnio coraz rzadziej i mniej wypija.A i nie wiedziałam, że nie można latem zmieniac mleka na krowiego. A ja miałam zamiar lada chwila zacząć powolusieńku jej podawać, tak po łyczku do napicia, nie jedzenia. Będzie trza się wstrzymać.

Agnes, przykra historia. Całe szczęście masz zdrowe serduszko przy sobie:tak:.
A jak mąż? Spadła temperatura? Ja nie wiem na kogo liczyć, jak nie na pogotowie...

Malinka gratuluje znaleźnego, mądrze wydaj a przede wszystkim za nie zagraj. Puść totka, albo zdrapkę mazgnij:-)
Fajnie, że Twoje pije wodę, samą wodę. Moja nawet na śpiku pozna, że to nie herbatka, ( a robie słabiusią ) i nie pije i obudzi sie za chwilkę z krzykiem. Źle ją nauczyłam-moja wina.
No współczuje Ci dzisiejszej nocki, moja była wyjątkowo spokojna, choć krótka

Anabuba, w czasie miesiączki spada poziom, kurcze-chyba magnesu-może to jest przyczyna?

Widzę, że my tak wszystkie razem solidarnie te @ przechodzimy.

tak tak ja już zablokowałam galerię,a tak po za tym to nie podobaja mi sie te ciągłe zmiany na nk,jakieś noty,ocenianie zdjęć ,galerii,co to jakiś konkurs?bezsensu

Malinka nie wiedziałam o NK więdz ide blokowac

Dawno mnie tam nie było, co się dzieje z ta galerią?

A teraz moje panie wsiadam na rower i pedałuję na animal planet albo inne nationale.

Do góry