reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-DHello, jednak wpadłam do Was jeszcze dzisiaj:tak::tak::tak:urwałam się z angielskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
madziulanatasza malinka dowcipy niezłe, uśmiałam sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Truskaweczki:tak::tak::tak:ale narobiłyście mi smaka:wściekła/y: a tu już nigdzie śladu truskawek

jestem wkurzona, bo kupiłam na allegro dla Misi kilka ubranek, zapłaciłam 10-go maja i do dzisiaj nie mam paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kobieta nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kwota może niewielka ale niesmak ogromny:-:)-:)-( dowikla może ją znasz bo ona jest z Poznania, nakop jej dupy w moim imieniu:-D:-D:-D

Witam wieczorowo wiecie co sms dzisiaj z mojim M o tych tabletkach ale on nie chce żeby brała tabletki boji sie żeby mi sie co nie stało po nich.:tak:martwi sie o mnie to chyba dobrze co nie:happy:

No jasne ze dobrze niech sie martwi:-):-)

:-DHello, jednak wpadłam do Was jeszcze dzisiaj:tak::tak::tak:urwałam się z angielskiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
madziulanatasza malinka dowcipy niezłe, uśmiałam sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Truskaweczki:tak::tak::tak:ale narobiłyście mi smaka:wściekła/y: a tu już nigdzie śladu truskawek

jestem wkurzona, bo kupiłam na allegro dla Misi kilka ubranek, zapłaciłam 10-go maja i do dzisiaj nie mam paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kobieta nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kwota może niewielka ale niesmak ogromny:-:)-:)-( dowikla może ją znasz bo ona jest z Poznania, nakop jej dupy w moim imieniu:-D:-D:-D

Tez kiedys mialam taka sytuacje zamowilam ciuchy na ebay i paczka nie przyszla ale jak sie po miesiacu okazalo paczka zginela gdzies po drodze takze dostalam zwrot pienadzy:tak::tak:

Emily juz spi a ja bym musiala wziasc sie za prasowanie ale jakos mi sie nie chce:no::no: U nas zapowiadaja ze dzis w nocy ma byc straszna burza :dry::dry: juz sie boje tyle dobrze ze m bedzie w domu:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
jESTEM, NADROBIŁAM I KURCZE nadal kiepsko się czuję. Wypad na zakupy udany, mała dostała 2 pary butków-sandałki i takie śmieszne czerwone buci w białe kropeczki do zabawy np w piaskownicy, no i 2 bluzeczki i zabawki do piaskownicy.
Na obiad dziś były ziemniaczki po neslsońsku ala Malina i były rewelacja. No pycha. Byłam objedzona, ale tak pachniało, że musiałam choc spróboac i na próbowaniu nie skończyło się.

uwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Gratuluje, coś jednak do łba mu wbiłas. regularnie to uskuteczniaj i bedzie git!!!

dziewczyny więc tak zasiłki rodzinne wzrosną od wreśnia ale kryterium dochodowe niestety nie bo to nie przeszło przez rząd i tak teraz zasiłek rodzinny na dziecko do lat 5 będzie wynosił 61 zł od 5 lat 91 zł dodatek dla rodzin wielodzietnych zamiast 80 zł będzie 120 zł...no tylko się nie rozszalejcie z tą nadwyżką kasy:-p
Wow, ale pojechali. A ja dzis jakieś dziwne pismo dostałam, ale to do Anabuby napiszę. trza je dupcię pozawracać, żeby się nie nudziła.

kupuję w większości antkowi w realu i jestem z cen i jakośći zadowolona.....o właśnie dla tych co oczekują maleństw są teraz w realu 3-paki body jeden długi rękaw jeden któtki i jeden na ramionkach za 7.99 są śliczne i jakość naprawde świetna kupiłam 2 zestawy już prałam więc polecam rozmiary od 56 do 98:tak:[/B]
No szkoda ogromna, że w mojej dziurze niema tego marketu.

DLA MAM ODZWYCZAJĄCYCH DZIECI OD DYDUSIÓW:-D
Madziula, a ja spojrzałam i zaraz z czymś innym mi się skojarzyło, hihihi, tylko póżniej zauważyłam, co to jest i opis.:-D:-D:-D

Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse.
Bezdomni do domu.
Czym chata bogata, tym goście wymiotują.
Dawka większa niż życie.
Jak sobie pościelesz to mnie zawołaj.
Jedzcie tylko polskie ananasy.
Serce nie sadysta, kiedyś przestanie bić.
Tak dla elektrowni atomowych! Zobaczysz jakie będziesz miał śmieszne dzieci.
Wyję:-D:-D:-D

Madziula, Malina dowcipy piewsza klasa. Super poprawić sobie humor z wieczorka.

dowikla [/B]może ją znasz bo ona jest z Poznania, nakop jej dupy w moim imieniu:-D:-D:-D
Ja nie dostałam paczki od połowy kwietnia

Trzeba zadbac o swojego, bo jescze się obrazi. Kurcze, jutro znów mao czasu, znów do Moni, trochę do mamy, Piotr prawdopodobnie pójdzi jutro drugi raz do pracy na nocke, więc posiedzę sobie z Wami choc raz.

Do góry