reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja ide sie kapac, musze sie jeszcze posmaowac samoopalaczem bo troche zbladlam :sorry2:
a potem herbatka i spanie :-D:-D:-D:-D
wykamana jestem dzisiaj

hehe dobre

a tak poza tym to witam
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji :-D:-D:-D super
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec :sorry2:
patrysia to super że byłas konsekwentna i nie ustapiłaś mu.jutro pewnie też będzie się domagał bo nie łatwo tak od razu mu to zaakceptować.ale w żadnym wypadku mu nie ulegaj.najwazniejsza tu jest twoja konsekwencja.Z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

witam wieczorowo:)
ja niestety nie mam tak dobrze z odzwyczajaniem małej, ale to chyba przez to jej przeziębienie... od dwóch dni sama nie wie czego chce, a jeszcze jej 4kuzyn ma masakrycznie zły wplyw na nią i jak spedza z nim za duzo czasu to już w ogóle oszalec mozna:angry:
na szczescie kochany dziadzius przyjechal po nas dzisiaj i zabrał nas na normalny plac zabaw, wiec mala sie wybiegala (kolo nas tylko tandentna zjezdzalnia) i szybciutko poszla spac, a smoka w buzi miala moze30sekund:-)

witam babeczki.
Ja znów z Wami nie popiszę.
Byliśmy dziś w cyrku.
Fotki wrzucę w wolnej chwili ,bo mały ma na wielbłądzie.
Kuba godzinę przed pójściem do cyrku powiedział,że go szczypie oko.Tuż przed wyjściem już z dwóch oczek leciała ropa.
Po występie od razu zadzwoniłam do lekarza,by coś pomógł.
Okazało się ,że panuje jakieś siatkówkowe zapalenie spojówek.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby mało wszystkiego było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostałam na razie wskazówki przez telefon.Jak do jutra nie będzie poprawy to jedziemy do lekarza po południu.

patrysia to super że byłas konsekwentna i nie ustapiłaś mu.jutro pewnie też będzie się domagał bo nie łatwo tak od razu mu to zaakceptować.ale w żadnym wypadku mu nie ulegaj.najwazniejsza tu jest twoja konsekwencja.Z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
mam nadzieje ze juz zapomnial :-D
witam wieczorowo:)
ja niestety nie mam tak dobrze z odzwyczajaniem małej, ale to chyba przez to jej przeziębienie... od dwóch dni sama nie wie czego chce, a jeszcze jej 4kuzyn ma masakrycznie zły wplyw na nią i jak spedza z nim za duzo czasu to już w ogóle oszalec mozna:angry:
na szczescie kochany dziadzius przyjechal po nas dzisiaj i zabrał nas na normalny plac zabaw, wiec mala sie wybiegala (kolo nas tylko tandentna zjezdzalnia) i szybciutko poszla spac, a smoka w buzi miala moze30sekund:-)
wiesz co powiem Ci ze tak chyba jest pomiedzy kuzynostwem bo u mnie jest podobnie kuzynka Sewka bije go zaczepia... nie powiem ze caly zcas taka jest bo nie - da mu czasem zabawke albo cos innego ale taka ma nature jest rozpieszczona i teraz mloda korzysta :sorry2:
zdrowka dla malej :tak:

Mało nas tu wiedz uciekam do łóżeczka poczekam na totka i pójde spać bo jutro do dentysty
Ja tez uciekam m chce poogladac film wiec do jutra:tak::tak:
dobranoc :-D

reklama
Ja tez zmykam:tak:
Dobranoc:-)
dobranoc
witam babeczki.
Ja znów z Wami nie popiszę.
Byliśmy dziś w cyrku.
Fotki wrzucę w wolnej chwili ,bo mały ma na wielbłądzie.
Kuba godzinę przed pójściem do cyrku powiedział,że go szczypie oko.Tuż przed wyjściem już z dwóch oczek leciała ropa.
Po występie od razu zadzwoniłam do lekarza,by coś pomógł.
Okazało się ,że panuje jakieś siatkówkowe zapalenie spojówek.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby mało wszystkiego było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostałam na razie wskazówki przez telefon.Jak do jutra nie będzie poprawy to jedziemy do lekarza po południu.
o jejku jak nie urok to sraczka... :dry:
mam nadzieje ze wizyta nie bedzie konieczna bo przejdzie jak palcem odjal :tak:

Do góry