reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej;-);-);-)
pierwsza:-D

juz koncze jesc sniadanko:-D od 4.30 nie spie- przeziebiłam sie w nocy i mnie męczyl kaszel i katar:confused2::confused2::confused2::confused2: musze zaraz jakieś witaminy wziąć...

i ocywiście miałam durny sen o porodzie:sorry::sorry:
a gdzie Ty się włóczsz po nocy, że się przeziębiłaś?????????? :szok:

Lunka przykro mi z powodu babci:-(

Anabuba fajnie, że wesele udane, Ty wytańczona, dziewczyny grzeczne i jeszcze sukces nocnikowy:tak::tak::tak:gratulacje

Myszunia wpadaj trochę częściej i przestań się ukrywać:-D:-D

Anaconda dzięki za słoneczko bo dzisaj go raczej nie zobaczymy:no::no::no:

Agnes Ty trochę uważaj na siebie:tak::tak::tak:podobno w domu zdarza się najwięcej wypadków i chyba to prawda:shocked2:

WITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)
kochana nawet nie masz pojecia jak sie ciesze czytajac Twoj post :laugh2::laugh2::laugh2:
zdrowiej szybciutko nam...
jestesmy z Toba...
Jejku jak synek Ci urosl!!!
Hej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalej:tak::tak::tak: Tyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje:tak::tak::tak:
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie:tak::tak::tak:
zdrowka dla Ani ;-) no i malej biednej Laury :tak:
dziewczyny która umie dobrze angielski??????
na szybkiego potrzebuje przetłumaczyć jednego e-maila :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
heh prosze do myszuni :tak::tak::tak::tak::tak:
Patrysia to oby się szybko wyprowadzili to będziecie mogli wreszcie zacząć działać:tak::tak::tak:
no wlanise!!!ale bylismy u wujka juz zalatwione ;-)
poza tym hmor mam do dupy- ale to u mnie ostatnio na porządku dziennym więc.....:sorry:
no i oczywiscie nie odzywam sie do M- normalka tez od kilku dni bo co chwile mam coś do niego a on jak ja juz mu co dosram to też ju sie nie odezwie więc jedyne momenty kiedy sie do siebie odzywamy to jakies burkniecia albo pretensje:eek::eek:

niech ja już urodze bo nie wiem co to z nami bedzie- bo to chyba przez tą końcówke ta sie kłócimy? chociaz cholera wie pewnie tez te kłopoty finansowe teraz też sie na wszystkim odbijają:confused2::confused2:

patrysia ja widziałam w OBI promocjie drzwi- do łazienki nawet były za 100 zł!!! i naprawde fajne- bo za ta cene w casto czy leroy są zwykłe tylko gładkie całkowicie bez niczego nawet nie łazienkowe tylko do pokoju! nie wiem czy jest jeszcze ta promocja- ale podjedźcie sobie i zobaczcie bo wiem że jak kupowalismy panele to była promocja na drzwi właśnie:tak::tak::tak:

a jak juz ni ebedziecie kupowac tam w promocji to lepiej kupć w małym sklepiku zaplacic troche wiecej ale to macie od razu z montażem- a wiadomo że wtedy masz to zrobione tak jak powinno być:tak::tak:
ta koncowka Cie juz meczy, masz juz dosc i dlatego...
przejdzie Ci/Wam
no bylam wczoraj w Obi ale nie bylo nic fajnego
za to w praaktikerze byly po 99 zl lazienkowe 60 ale tylko prawe a moj stwierdzil ze musza byc te same a potem tak chodzilismy za innymi potzrebniejszymi rzeczami ze zapomnielismy o tych drzwiach...
a za to w leroy byly po 75 zl - koncowki serii ale nie zmiescily by nam sie juz do samochodu bo maly byl z tylu :sorry:
Witam kochane:-)
Nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i WOS na 5 .:szok::szok:
Tak jakoś mi dziś wesoło. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Witam kochane ja tylko raz dwa wpadnlam na szybko dzien mam troszke zajety :))

Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!
gratki - super :-D
cześć:-):-):-) witam wieczornie bo prawie cały dzień miałam awarię i nie było wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś zawór puścił i m musiał zakręcić wodę bo lało się w piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ten zawór jest schowany za zabudową kuchni, masakra musieliśmy rozmontować szuflady i powyciągać wszystko z prawie połowy szafek i jeszcze zerwać taką listwę maskujacą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:woda stała pod szafkami:crazy: ale miałam niedzielę:crazy::crazy::crazy: dobrze, ze przyjechał hydraulik i naprawił co trzeba ale dopiero teraz mogę się wykąpać wreszcie:-)tylko co z tego jak jest już noc i niedziela przesiedziana w domu:-(

Sylcia gratki dla córci z okazji pierwszego ząbka:tak::tak::tak:
Patrysia my kupowaliśmy drzwi w OBI akurat była promocja na massonite vip wenge, tam często jest na coś promocja:tak:
As no to dwa przedmioty masz już w głowy:tak:super oby tak dalej
A&E pozdrów Anię niech się kurują z Laurką:tak::tak:
medeuska nie przejmuj się tymi kłótniami z m, jesteś rozdrażniona bo hormony głupieją, poród coraz bliżej i m powinien to zrozumieć:tak::tak:teoretycznie:eek:

muszę zmykać bo m zmywa gary z całego dnia a ja robię kawkę:shocked2:trochę późno ale jakoś nam tak zeszło dzisiaj:laugh2::laugh2::laugh2:
wspolczuje tej awarii :confused2:
dobrze wiedziec ze w Obi takie promocje sa bo jak narazie odkad jezdzimy nigdy na promo nie trafilismy :confused2: chyba jakis pech :laugh2:
dzisiaj załatwiłam sobie nogę rano,do tej pory mnie boli.jak skłądałam łożko to źle chyba zachaczyłam boczne zawiasy i jak wkłądałm pościel do srodka to spadło mi to łóżko prosto na nogę .otarło mi cały naskórek i mocno uderzyło.

od razu nasmarowaąłm altacetem,myslałam że poboli i przejdzie że siniak będzie ale zrobił mi się jakby krawiczek i to dość duzy.

wiecie mze czym moge to smarowac aby to zeszło???????????????????
fenistil na rany :tak:
ja samrowalam Sewkowi po tym jak sie uderzyl i prawie nic juz nie zostalo :tak:
pierwsza:-D

juz koncze jesc sniadanko:-D od 4.30 nie spie- przeziebiłam sie w nocy i mnie męczyl kaszel i katar:confused2::confused2::confused2::confused2: musze zaraz jakieś witaminy wziąć...

i ocywiście miałam durny sen o porodzie:sorry::sorry:
zdrowka :tak:
a sanmi sie ne przejmuj :sorry:
ja tez je mialam....
ale to chyba normlaka :laugh2:

witam witam miłe panie;)

Pauline do szkoly odprawilam a ja stweirdzilam ze wykorzystam czas poi mala z p spia i wpadne do was;)
p na noc do pracy,wuec wieczorem luzik;DDDD

wesele udane,troche zstrzezen do orkiestry ale nie bylo najgorzej.sala super,zarcie super!
dziewczyny przed 22 juz grzecznie spaly,sasidaka z nimi zostala.mala tylko o 3 sie przebudzila na kasze i dalej spala.
ja po weselu poszlam o 6 spac bo zostalam pomoc sprzataca a o 8 juz mialam pobudke....do 10 spalam jednym okiem;)))))
ale dzieki kawie czulam sie dobrze do samego wieczora;))siostar razem z druhna smialy ze mnie skad mam tyle energii;)
ale skoor az tak bardzo sie nie wytanczyam(przynajmniej nie tak jakbym chciala),to nogi mi nie odmowily posluszenstwa.
poprawiny u moich rodzicow byy wiec tez sie nalatalam z garmai,talerzami itd.ale spoko;)a dziewczyny w wdomu u mamy grzecznie sie bawily i ogladaly bajki(troce duzo ,no ale sila wyzsza;)

po 22 juz lealama w lozku;)

nocnikowy sukces!!!-malej zalozylam zwyle majteczki i tylko sama ieluche tetrowa tak w razie ze jak popsucoii to ze butow nie zamoczyla,ale sluchajci w kosciele zawolala siku ,poszlysmy na trawke i zrobila.na wesele wzilam nocnik i albo sama wolala albo ja sama wysadzalaam.i ani jednej wpadki!jestem z niej dumna;)))))))))))
wczoraj na poprawinach tez spokojnie na nocnik albo na sedes;)
no to super ze zabawa sie udala
no i najbardziej to gratul;acje naleza sie malej pannie - zuch dziewczyna :tak::tak::tak::tak:
CZeść
Zaglądam tylko na chwile, nic nie czytam i nie odpisuję, za co przeraszam.
Piotr nadal chory, właśnie poszedł do lekarza. Mała wariuje w nocy dzięki czemu nocki mam jak najbardziej wpisane w życiorys a dni zamglone. Wczoraj w nocy zmarła Piotrka babcia.Będę miała teraz kupe latania i załatwiania z teściową i nie bedzie mnie zapewne kilka dni z Wami. Ciesze się tylko, że zdążyliśmy pojechać do niej wczoraj i sie pożegnać. Ciężko opisać mieszaninę uczuć radości, że ktoś odszedł i nie musi się już dłużej tak męczyć i smutku po utracie tak wspaniałej osoby.
[*] dla babci
i zdrowka dla Piotrka ;-)
Witam was unas nocka nawet dobra chociasz Kamilek sie mi obudził pare razy ale co mnie zdziwiło nie pije juz tak duzo w nocy :szok::szok::eek:ale to dobrze Martynka mi go dwa razy obudziła bo jej sie cos sniło i przez sen płakała :tak::crazy:troche zła na nią byłam.Teraz poszła na bajki a Kamilek przy oknie siedzi i patrzy na kurki sąsiada a ja mam spokuj i moge kawe wypić:-):wink:
no teraz juz zimniej wiec nie bedzie mu sie chcialo pic :tak:
No to skoro pogoda fatalna to ja troszkę słonka zapodaję:tak::tak::tak:

przyda sie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają:tak::tak:
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!:szok:aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek:-D:-D:-D
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął:shocked2:
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołanie :szok:a tak chciałam wygrać:-p
haha no to teraz rewanz ze strony innych...
a co bedziesz miala dobrze :-p:-p:-p:-p

tzreba troche ogarnac po weekendzie mieszkanko
bede z doskoku :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapisałam Olka na kółko matematyczne w przedszkolu,niech się uczy;-):tak:,zajęcia są w godzinach przedszkolnych,więc nie trzeba dodatkowo przyprowadzać:cool2: i bezpłatne:tak:.Liczy ładnie do 30,dodaje w zakresie do 10.
Jak się pierdzieli to na całej linii:wściekła/y::wściekła/y::crazy:,właśnie dzwoniła kumpela co Julu miał być u niej,że szef ją z wolnego do pracy wezwał i obaj ze mną do pracy pojadą:sorry::crazy:.

Witam wszystkie mamusie!!! Ja dopiero teraz, bo troszke ogarniam mieszkanko po wekendzie, pranie zrobiłam, itp....:-)
Podoga fatalna, wczoraj cały dzień u mnie lało i nigdzie z Małym nie wychodziłam, zobaczymy jak dzisiaj będzie. Z prognoz wynika ,że jutro 5stopni tylko-brrr :-:)-:)-(

Witam!
Ja tylko tak z odskoku bo trochę roboty po weekendzie mam :sorry: ostatnio coś jakaś zalatana jestem nawet nie wiem czym i dzień mija jak z bicza strzelił :tak: Kubek zdrowy ale coś babcie z dziadkiem bierze więc mu będę aplikować coś na zaś żeby nie było :tak: M 19tego jedzie do świętoszowa za swoimi dokumentami. Okazało się że dokumenty z wku poszły tam i tam przepadły i to nie tylko jego :crazy: a miał być przyjęty :wściekła/y: oby teraz mu wyszło bo inaczej na nowo trzeba dokumenty składać itd, a to miesiąc co najmniej trwa :wściekła/y: przeleciałam tak po łebkach więc nie nadrobię wszystkiego.
Jak tam Meduska się czujesz? Coś tam mi mignęło że z M się kłóciłaś tak? Nie przejmuj się nie warto :tak: dbaj o siebie i maleństwo :tak:
Patrysiu a Ty jak? Brzuszek rośnie, mała daje popalić czy raczej nie :-D
Anabuba się pewnie wybawiła, fotki wieczorem więc jak dam radę to wtedy zajrzę :tak:
Nadi ma pierwszy ząbek brawo :-D:-D:-D:-D
Aleksia normalnie serce mi się raduje jak przeczytałam posta od Ciebie :-D:-D:-D:-D wracaj do nas szybko i zdrowiej :tak::-D:-D:-D
Tyle co pamiętam, więc wybaczcie :-( idę do kuchni i łazienki bo tam bałagan :no: Do poczytania potem :-D;-)

reklama
witam kochane po zapracowanym weekendzie:-)
narazie nadrobiłam tylko bierzącą stronę mignoł mi wpis od aleksi jupi jak się cieszę kochana wracaj do nas szybciutko:-)
anabubka czekamy na focie i super ze wesele się udało:tak:
lunka bardzo mi przykro
[*]

agnes to ci pech tak sobie nogę złatwić:-(a jak tam tarczyca węzły chłonne????
as gratki za zaliczenie juz 2 przedmiotów i to na 5:-)
ania zdrówka dla ciebie i maej:tak:
madziula zdrówka da dzieciaków :tak:już sobie wyobrażam tą dziką radoś K z wygranego zakładu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
u nas deszczow ponuro a do tego antek kaszle dzisiaj idę z nim do lekarza na 13.10:-(
wczoraj był u mnie mój tatuś popołudniu więc przyjechał po mnie do pracy przywiózł dzieiakom telewizor ciasto 30 kg ziemniaków 10 kg cebuli no jakoś przeżyjemy :tak::tak::tak::tak:
roboty mam multum ale musiałam najpierw do was wpaść;-)

Do góry