wiktoria12
Mama i żona :)
No Kamilek zasną zabieram sie za sprzątanie zagladne później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No od razu cieplej;-)
a gdzie Ty się włóczsz po nocy, że się przeziębiłaś??????????pierwsza
juz koncze jesc sniadankood 4.30 nie spie- przeziebiłam sie w nocy i mnie męczyl kaszel i katar
musze zaraz jakieś witaminy wziąć...
i ocywiście miałam durny sen o porodzie![]()
kochana nawet nie masz pojecia jak sie ciesze czytajac Twoj postWITAJCIE KOCHANIUTKIE MOJE MAMUŚKI. koleżanka mi udostępniła swojego laptopa i udało mi się zalogować:-):-):-):-):-) DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO:-):-):-):-) DOSŁOWNIE ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) AS KOCHANA I ANABUBKA I AGNES DZIEKUJE WAM BARDZO:-):-):-):-) DZIEWCZYNY JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO:-):-):-):-):-) KOCHAM WAS BARDZO I BARDZO TĘSKNIĘ ZA WAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-) POZDRAWAIM WAS SERDECZNIE I BARDZO MOCNO MOCNO CAŁUJĘ:-):-):-):-):-)
zdrowka dla Ani ;-) no i malej biednej LauryHej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje![]()
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalejTyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje
![]()
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie![]()
heh prosze do myszunidziewczyny która umie dobrze angielski??????
na szybkiego potrzebuje przetłumaczyć jednego e-maila![]()
no wlanise!!!ale bylismy u wujka juz zalatwione ;-)Patrysia to oby się szybko wyprowadzili to będziecie mogli wreszcie zacząć działać![]()
ta koncowka Cie juz meczy, masz juz dosc i dlatego...poza tym hmor mam do dupy- ale to u mnie ostatnio na porządku dziennym więc.....
no i oczywiscie nie odzywam sie do M- normalka tez od kilku dni bo co chwile mam coś do niego a on jak ja juz mu co dosram to też ju sie nie odezwie więc jedyne momenty kiedy sie do siebie odzywamy to jakies burkniecia albo pretensje
niech ja już urodze bo nie wiem co to z nami bedzie- bo to chyba przez tą końcówke ta sie kłócimy? chociaz cholera wie pewnie tez te kłopoty finansowe teraz też sie na wszystkim odbijają
patrysia ja widziałam w OBI promocjie drzwi- do łazienki nawet były za 100 zł!!! i naprawde fajne- bo za ta cene w casto czy leroy są zwykłe tylko gładkie całkowicie bez niczego nawet nie łazienkowe tylko do pokoju! nie wiem czy jest jeszcze ta promocja- ale podjedźcie sobie i zobaczcie bo wiem że jak kupowalismy panele to była promocja na drzwi właśnie
a jak juz ni ebedziecie kupowac tam w promocji to lepiej kupć w małym sklepiku zaplacic troche wiecej ale to macie od razu z montażem- a wiadomo że wtedy masz to zrobione tak jak powinno być
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!Witam kochane:-)
Nic nie czytałam wybaczcie.
Chwalę się !!!!!
Jest dopiero połowa października a ja mam już zaliczony cały semestr z historii i WOS na 5 .
Tak jakoś mi dziś wesoło.![]()
gratki - superWitam kochane ja tylko raz dwa wpadnlam na szybko dzien mam troszke zajety)
Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!
wspolczuje tej awariicześć:-):-):-) witam wieczornie bo prawie cały dzień miałam awarię i nie było wodyjakiś zawór puścił i m musiał zakręcić wodę bo lało się w piwnicy
a ten zawór jest schowany za zabudową kuchni, masakra musieliśmy rozmontować szuflady i powyciągać wszystko z prawie połowy szafek i jeszcze zerwać taką listwę maskujacą
woda stała pod szafkami
ale miałam niedzielę
dobrze, ze przyjechał hydraulik i naprawił co trzeba ale dopiero teraz mogę się wykąpać wreszcie:-)tylko co z tego jak jest już noc i niedziela przesiedziana w domu:-(
Sylcia gratki dla córci z okazji pierwszego ząbka
Patrysia my kupowaliśmy drzwi w OBI akurat była promocja na massonite vip wenge, tam często jest na coś promocja
As no to dwa przedmioty masz już w głowysuper oby tak dalej
A&E pozdrów Anię niech się kurują z Laurką
medeuska nie przejmuj się tymi kłótniami z m, jesteś rozdrażniona bo hormony głupieją, poród coraz bliżej i m powinien to zrozumiećteoretycznie
muszę zmykać bo m zmywa gary z całego dnia a ja robię kawkętrochę późno ale jakoś nam tak zeszło dzisiaj
![]()
fenistil na ranydzisiaj załatwiłam sobie nogę rano,do tej pory mnie boli.jak skłądałam łożko to źle chyba zachaczyłam boczne zawiasy i jak wkłądałm pościel do srodka to spadło mi to łóżko prosto na nogę .otarło mi cały naskórek i mocno uderzyło.
od razu nasmarowaąłm altacetem,myslałam że poboli i przejdzie że siniak będzie ale zrobił mi się jakby krawiczek i to dość duzy.
wiecie mze czym moge to smarowac aby to zeszło???????????????????
zdrowkapierwsza
juz koncze jesc sniadankood 4.30 nie spie- przeziebiłam sie w nocy i mnie męczyl kaszel i katar
musze zaraz jakieś witaminy wziąć...
i ocywiście miałam durny sen o porodzie![]()
no to super ze zabawa sie udalawitam witam miłe panie
Pauline do szkoly odprawilam a ja stweirdzilam ze wykorzystam czas poi mala z p spia i wpadne do was
p na noc do pracy,wuec wieczorem luzik;DDDD
wesele udane,troche zstrzezen do orkiestry ale nie bylo najgorzej.sala super,zarcie super!
dziewczyny przed 22 juz grzecznie spaly,sasidaka z nimi zostala.mala tylko o 3 sie przebudzila na kasze i dalej spala.
ja po weselu poszlam o 6 spac bo zostalam pomoc sprzataca a o 8 juz mialam pobudke....do 10 spalam jednym okiem))))
ale dzieki kawie czulam sie dobrze do samego wieczora)siostar razem z druhna smialy ze mnie skad mam tyle energii
ale skoor az tak bardzo sie nie wytanczyam(przynajmniej nie tak jakbym chciala),to nogi mi nie odmowily posluszenstwa.
poprawiny u moich rodzicow byy wiec tez sie nalatalam z garmai,talerzami itd.ale spokoa dziewczyny w wdomu u mamy grzecznie sie bawily i ogladaly bajki(troce duzo ,no ale sila wyzsza
po 22 juz lealama w lozku
nocnikowy sukces!!!-malej zalozylam zwyle majteczki i tylko sama ieluche tetrowa tak w razie ze jak popsucoii to ze butow nie zamoczyla,ale sluchajci w kosciele zawolala siku ,poszlysmy na trawke i zrobila.na wesele wzilam nocnik i albo sama wolala albo ja sama wysadzalaam.i ani jednej wpadki!jestem z niej dumna))))))))))
wczoraj na poprawinach tez spokojnie na nocnik albo na sedes![]()
[*] dla babciCZeść
Zaglądam tylko na chwile, nic nie czytam i nie odpisuję, za co przeraszam.
Piotr nadal chory, właśnie poszedł do lekarza. Mała wariuje w nocy dzięki czemu nocki mam jak najbardziej wpisane w życiorys a dni zamglone. Wczoraj w nocy zmarła Piotrka babcia.Będę miała teraz kupe latania i załatwiania z teściową i nie bedzie mnie zapewne kilka dni z Wami. Ciesze się tylko, że zdążyliśmy pojechać do niej wczoraj i sie pożegnać. Ciężko opisać mieszaninę uczuć radości, że ktoś odszedł i nie musi się już dłużej tak męczyć i smutku po utracie tak wspaniałej osoby.
no teraz juz zimniej wiec nie bedzie mu sie chcialo picWitam was unas nocka nawet dobra chociasz Kamilek sie mi obudził pare razy ale co mnie zdziwiło nie pije juz tak duzo w nocyale to dobrze Martynka mi go dwa razy obudziła bo jej sie cos sniło i przez sen płakała
troche zła na nią byłam.Teraz poszła na bajki a Kamilek przy oknie siedzi i patrzy na kurki sąsiada a ja mam spokuj i moge kawe wypić:-)
![]()
przyda sie
haha no to teraz rewanz ze strony innych...Witam
u nas weekend na wariacko,pogodziłam sie z moim pięknym,ale niestety słowa które są wypowiedziane -zostają
Moja Klaudia wymiotów lekkich i bólów brzucha ciag dalszy ,tolerowała tylko jogurt i chleb z masłem ,wczoraj włączyła do menu rosól,żołądek jej sie tak skurczył ,że nie jest w stanie zjeść jogurtu na raz!!!aż jej zazdroszcze ,czasami fajnie mieć zołądek jak orzeszek
Za to dziś w domu mam Ksawierka ,skarży sie na ból gardła ,gorączki nie ma,ale jeszcze pokasływać zaczął
Wczoraj ja przegrałam zakład w kręgle i przez cały tydzień robię kawy i herbaty na zawołaniea tak chciałam wygrać
![]()