reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabubka bal sylwestrowy świetny pomysł:tak::tak::tak:
ja tam marzę teraz o samodzielnym wyjściu z pietruszką do kina bez dzieci:tak::tak::tak:
wy tak wszystkie do tego gina to i ja muszę się zapisać ale czekam aż mi odeslą podbitą legitymcję ubezpieczeniową:tak:ja zawsze do faceta byłam u kobiety 3 razy i nigdy więcej nie delikatna i jakieś głupie teksty mówiła o nie tylko facet:tak::tak::tak:
chociaż oród antochy odbierała mi lekarka młodziutka i była git:sorry::sorry:ale to wyjątek:-D:-D:-D

a co się dzieje z ewelinką???????? tak nagle zniknęła bez słowa i się już nie pojawiła :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
też ostatnio o niej myślalam :sorry::sorry::sorry:no i aguni dawno nie było:sorry::sorry::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i zapisalam sie do prywatnego endokrynologa dla dzieci w Katowicah Wizyta 80 zl Plus jesli lekarka sie zdecyduje to usg 50 zl
ANABYBA u was tez bylo usg ?
Gadalam z chrzestna i kupuje ten spiworek co wam wczesniej pisalam I zamiast klockow itp da jeszcze okolo 100 zl wiec na wizyte Bedzie Najpier na srode 28 pazdziernika pozycze od mamy a pozniej jej oddam 30 po urodzinkach Oliwki

przyjada to tez maja dac kase wiec jakos to bedzie :-)
Zadzwonie jeszcze popoludniu do mojej pediatry i zapytam czy da mi skierowanie na PSH FT3 I FT4 dobre te badania napisalam?
Wtedy juz do tego endokrynologa bym juz jechala z tymi wynikami
Sorki za post pod postem

PATRYSIU
Róże są piękne, bo kwiaty mają.
Lecz są nietrwałe, bo przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
niech trwa na wieki i nie przemija.

Dolanaczam sie do zyczen :tak::tak::tak:

Witam kobietki:tak::tak::tak::tak:

My wstalismy przed 10 dalam malej pojesc ubralam ja i pojechala z tata na zakupy do miasta a ja hmmm..... nadal siedze w pizamie i nic nie robie tzn robie siedze na BB:cool2::cool2::-p:-p musze sie ubrac w jakis dres i isc do piwnicy pranie zrobic:tak::tak::tak:

Anabuba napisała, że wywaliło ja z BB,

Ale odezwie sie później :tak:

Niki spi więc biore się za jakies gotowanie, ale mi sie nie chce :eek:

Hmm, ona to napisała godzinke temu :zawstydzona/y::eek::-D

Witajcie!
PATRYSIU Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy.

Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

Wczoraj tak o wizycie u gina pisałyśmy że dzisiaj zadzwoniłam i się zapisałam na wizytę na godz.10.30 ale ponieważ moja pani ginekolog jest na urlopie to do jakiegoś faceta muszę iść:szok::szok::szok:, ale już sobie tak wykombinowałam,że powiem mu że ja tylko po receptę na tabsy przyszłam:-p:-p:-p, mam nadzieję że nie zechce mnie badać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja też tylko do faceta gina. :tak:kiedyś byłam u kobiety i mam złe wspomnienia

Dobrze ze nasi Mężowie o ginekologa nie sa zazdrośni:-D:-D:-D:-D:-D

no właśnie:tak:mój gin jest taki rozgadany, że czasami to po godzinie wychodziłam z gabinetu a M czekał:-)

Patrzcie co znalazłam
rrkjkko2.gif

malinka rewelacja

A tu cos dla tych co mają dużą wanne i chca romantyczny wieczór spędzić
5-1-1.jpg

ech aż mi się zachciało takiej kąpieli, jeszcze w ten deszczowy dzień.

U nas noc super. Hubert przebudził się o 4, ale zaraz usnął, potem o 7 dostał mleczka i dalej spał. wstaliśµy dzisiaj o 10.00:shocked2: jak nigdy.
Idę zrobić sobie jakąś kawkę,

Witam dziewczyny!!!:-)

Widzę , że jakiś nastrój romantyczny!!!

Pati Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!:-):-):-)

malinka1 co to jest casto??hmm jakiś skrót?nie wiem!!!:zawstydzona/y::eek: Ja musze znalesc jakas robote bo z jedna pensja nie wyrabiamy!!!A to niezle wyjscie z sytuacji!!!:-)

PATRYSIA i ja sie dolnaczam do zyczen WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

W poprzednim poscie chodzilo mi ze Tesciowei jesli przyjada na urodzinki Oliwki to maja dac kase wiec jakos to bedzie z tymi badaniami i lekarzami :-)

Oliwka zasnela o 11,40 Jakos dzis wczesnie jak na nia Mma nadzieje ze pospi 2 godzinki Ona bardzo malo si Mnie sie nie chce dzis z domu wychodzic bo ciemno na dworze jak juz w wieczor Ide cos posprzatac i na obiad nastawic
Dzis rano testowalysmy pierwszy raz kaszke manne na zwyklym spozywczym mleku Dodalam jej troszke soku malinowego aby byla choc troszke slodsza I zjadla ladnie Mam nadzieje ze nic jej nie bedzie Jak po jakims czasie bedzie ok to moze przezucimy sie na zwykle mleko :-)
Lece ale zajze niedlugo :-)

Sunday i co masz na mysli jakas prace?
Teraz chcesz cos dodatkowego aby zarobic w domu Czy juz chcialabys isc do pracy ?

Dorotko chciałabym zarabiać pieniądze! obecnie jestem na wych ale moj pracodawca jest pod wawka i tam juz nie wroce do pracy (jestem z Lublina) chcialabym pojsc do pracy ale ciezko jest z tym a moim wypadku moze byc nawet jakas w domu aby zarobic jakas kaske:-(

Witam
Ja już po "przeglądzie" u gina i nawet przyjemnie było:-p:-p:-p

ja dzis tez dzwoniłam do swojego gina się zarejestrowac i jestem zapisana dopiero na 2 listopada:tak::tak::tak::tak::tak:

Jak ja mieszkałam u teściowej na wsi to też takie terminy zawsze były a tu wystarczy rano zadzwonić i wizyta załatwiona:tak::tak::tak:

Jeny to sie troche zaczynam martwic Zaraz poszukam na necie i gdzies podzwonie Tylko Oliwka marudzi wiec nie wiem czy dam rade

Szukaj, szukaj, im wcześniej tym lepiej:tak::tak:

No i zapisalam sie do prywatnego endokrynologa dla dzieci w Katowicah Wizyta 80 zl Plus jesli lekarka sie zdecyduje to usg 50 zl
ANABYBA u was tez bylo usg ?
Gadalam z chrzestna i kupuje ten spiworek co wam wczesniej pisalam I zamiast klockow itp da jeszcze okolo 100 zl wiec na wizyte Bedzie Najpier na srode 28 pazdziernika pozycze od mamy a pozniej jej oddam 30 po urodzinkach Oliwki

To super że już wizytę załatwiłaś:tak::tak:

A co do pracy to fakt chyba każdej by się przydała bo każdy grosz się teraz liczy:tak::tak::tak:

reklama
Niki spi więc biore się za jakies gotowanie, ale mi sie nie chce :eek:
oj ja też muszę pomyśleć o obiedzie a jakoś dziś nie mam weny do gotowania:sorry:

Dzis rano testowalysmy pierwszy raz kaszke manne na zwyklym spozywczym mleku

dorotko, a na jakim mleku zrobiłaś Oliwce kaszkę. Ja się zastanawiałam właśnie czy nie spróbować podać Hubertowi chociaż troszkę takiego zwykłego mleka, niech się przyzwyczaja, ale nie bardzo wiem jakie kupić.:sorry:

Witam
Ja już po "przeglądzie" u gina i nawet przyjemnie było:-p:-p:-p
Anaconda widzisz nie taki diabeł straszny;-)

A co do pracy to fakt chyba każdej by się przydała bo każdy grosz się teraz liczy:tak::tak::tak:

oj mi też by się coś przydało znaleźć:tak:

Do góry