Mama Helenki
i Aniki :D
kurcze jaka ja dzis milusia dla wszystkich jestem![]()
Zawsze jestes milusia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze jaka ja dzis milusia dla wszystkich jestem![]()
o jak miłoagunia witaj,buziaki.wreszcie jesteś:-):-):-):-):-):-)
no proszę,jakie komplementy tu się sypią od rana.Zawsze jestes milusia![]()
LUNKAI żadna mnie nawet nie zauważyła, czy juz zdążyłyście mnie zapomnieć???????
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Witam,witam:-)cześć, czy ktoś mnie jeszcze pamieta? ;-);-);-);-)
witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie![]()
Mój tez nażekał ze trzeba mi tam jakiegos forum ze nie wiadomo jacy tam ludzie sa.Ze zamiast na forum to bym dzieci pobawiła.A teraz nic nie mówi
chyba przez to ze przez forum nam sie sek......k poprawił nowe akrobacje i tam takie soczni ananasowe
![]()
I żadna mnie nawet nie zauważyła, czy juz zdążyłyście mnie zapomnieć???????
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
A ja leze w wyrku w gaciach i w bluzeczcedobra ja tez uciekam sie umyc i ubrac bo w szlafroku siedzęjak teraz nie odejdę to coraz trudneij będzie mi się stąd oderwać.
![]()