reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agunia witaj,buziaki.wreszcie jesteś :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
o jak miło:tak::tak::tak::tak:aż zyć się chce i nawet ta denna pogoda mi juz nie przeszkadza:tak::tak::tak::tak:
aleście naskrobały prze tych kilka dni, mam 13 stron 40-sto postowych:szok::szok::szok::szok::szok:wybaczcie ale nie dam rady tego przeczytać:no::no::no:musialabym tu siedzieć do wieczora:-D
może ktoś mi jakieś streszczenie zrobi?:-p

Witajcie z rana.

witam porannie Lenka znów chora:-( ma taki katar że bidulka nie może oddychać przez nosek zasnęła przed 4 rano obudziła się o 7 a ja nie spałam całą noc kolejna zarwana :no:
mam nadzieję ,że zaśnie jeszcze na chwile chociaż żebym mogła się zdrzemnać odciągnęłam jej z noska ale krzyczy przy tym okropnie :no:

mlena współczuje nocki i zrówka dla Lenki

Mój tez nażekał ze trzeba mi tam jakiegos forum ze nie wiadomo jacy tam ludzie sa.Ze zamiast na forum to bym dzieci pobawiła.:crazy:A teraz nic nie mówi :no::no:chyba przez to ze przez forum nam sie sek......k poprawił nowe akrobacje i tam takie soczni ananasowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool2::cool2::cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

e to mój mi nic nie mówi, no chyba że bym całymi dniami przesiadywała na BB i nic pozatym to pewnie by miał jakieś ale. poza tym nie mamy konfliktu interesów:-p. jak mały już śpi a M chce kompa to sobie włancza duży a mnie goni na laptopa. wolniej chodzi ale co tam dobre i to:tak:

I żadna mnie nawet nie zauważyła, czy juz zdążyłyście mnie zapomnieć???????

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Luna witaj miło mi!

u nas nocka dobrze. mały pospał do 6.30.
moje dziecko mnie dziś zadziwiło. wstał sobie rano, leżął i zaczął coś tam gadać w łóżeczku po swojemu. nagle cisza, odwracam się do niego, a on stoi, trzyma się poręczy i sobie spaceruje z jednego końca łóżeczka na drugi:szok:. A przecież nawet się umiał jeszcze dobrze podnieść do siedzenia.:shocked2:

Miłego dnia życzę

reklama
Do góry