wiktoria12
Mama i żona :)
Witam porannie do dupy z tym czasem bo juz 6 nowego czasu a mi sie spac nie chce Martyna wstała o 6 a Kamil o 6:30 zaraz poczytam a reszte bede sie szykowac do koscioła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj mnie sie marzy Mega dluga i ciepla kapiel i spokojna Ostatania taka byla przed porodema ja idę zaraz sie wykapać,zrobię sobie mega długa kąpiel z dużą ilością piany.
i nikt mi nie będzie przeszkadzał:-):-):-)
Ja nie patrzalam Ogladalam MAM TALENT uwielbiam todziewczyny dziś Miss Polonia o 20.00 oglądacie?????
ja akurat się wykapie to sobie zobaczę![]()
J atez mialam Golote ogladac ale usnelo mi sieMoj oglada teraz box na polsacie
Ja sobie siedze przed laptopem i nawet udalo mi sie wystawic dzisiaj kilka rzeczy na allegro
Zaraz sprobuje umyc mlodych i Ich polozyc-chociaz z drugiej strony to niech siedza poki nie marudza bo kto wie do ktorej mi pospia po przestawieniu zegarkow;-):-)
Fajnie ze imprezka udanaU Nas impreza n maxa wiec wpadam tylko napisac ze zeberka pyszne
Dzieki Madziula za przepis!! Polecam!!!
Jutro z rana jade na Trodel a potem na obiadzik zostalismy zaproszeni wiec gotowac nie trzeba)
Uciekam do gosci papa
Witaj Co dzien to bedzie lepiej Ja mialam cesarke ale po niej tez z dnia na dzien bylo lepiejhej hej hej
melduje że żyje- M ogląda walke a ja ide teraz wziąć prysznic-juz mnie krocze nei boli tylko swędzi cholernie- no ale znieść się da luzikiem w porównaniu do tego co był wcześniej;-)
niestey nie dam rady nadrobić co pisałyście.....
jeszcze tylu gości ma przyjść że ja Cieeee
ale teraz to już mga zacząć przychodzić jak mnie juz tak nie boli..
tyle że jescze nie bardzo umie zalożyc spodnie- bo mam wiekszosc ciasną-mieszcze se tylko w jeansy z 6 miesiąca i sa ciasnawe- i dlatego krocze mnie w nich cholernie uciska i swedzidisaj godzine w nichbylam i myslalam ze zaraz włoże sobie tampaluchy i zaczne drapać
![]()
Tez tak myslalam ze Adamek wygraI co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()
Ja troche oglądałam i kompleksów nabrałamdziewczyny dziś Miss Polonia o 20.00 oglądacie?????
ja akurat się wykapie to sobie zobaczę![]()
No ja też poszłam wczesniej spac bo zadnej nie byłoale tu zapanowała mega cisza
normalnie pustynia
no cóż skoro nikogo nie ma to trudno![]()
To fajnie ze impreza udanaU Nas impreza n maxa wiec wpadam tylko napisac ze zeberka pyszne
Dzieki Madziula za przepis!! Polecam!!!
Jutro z rana jade na Trodel a potem na obiadzik zostalismy zaproszeni wiec gotowac nie trzeba)
Uciekam do gosci papa
Witaj a jak cie swędzi to kup sobie w aptece zioła Vagosan ja je stosowałam co prawda nie po porodzie tylko teraz a tez mnie swędziało jak cholera ale po tych ziołach przeszło a ony nie są drogie bo chyba do 10 złhej hej hej
melduje że żyje- M ogląda walke a ja ide teraz wziąć prysznic-juz mnie krocze nei boli tylko swędzi cholernie- no ale znieść się da luzikiem w porównaniu do tego co był wcześniej;-)
tyle że jescze nie bardzo umie zalożyc spodnie- bo mam wiekszosc ciasną-mieszcze se tylko w jeansy z 6 miesiąca i sa ciasnawe- i dlatego krocze mnie w nich cholernie uciska i swedzidisaj godzine w nichbylam i myslalam ze zaraz włoże sobie tampaluchy i zaczne drapać
![]()
A mój mąż tak namiętnie szykował sie na walke od godz. 19. A od 22 słysze chrapanie-budzę go i pytam jak gołota a on do mnie-" to ty nie patrzyłaś?"![]()
Oj współczuje nocki.Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
Oliwka zjadla Mleko z kaszka z butli o 22 i poszla spac Obudzila sie o 24,20 z placzem Najpierw staralam sie ja uspokoic I glaskalam ja i mowilam do niej ciiiiiiiiiii Ale Oliwka sie nakrecila wiec wyciagnelam ja z lozeczka ale nie uspokoila sie tylko coraz bardzie plakala Zdecydowalam sie dac jej wode zabarwiona mlekiem I wypila 100 ml ale nie zasnela i dalej plakala Wzielam ja do siebie do lozka I ona przysypiala na 1-3 minuty i zas plakala Mialam juz do niej takie nerwy ze mowialm do niej powaznym i stanowczym glosem OLIWKA USPOKUJ SIE itp i uspakajala sie na kilka minut i zas ryk Wkurzylam sie obrucilam sie do niej plecami Ona plakala Ale w koncu padla z tego placzu Wprawdzie byla juz 4 ale padla i spala do 7 starego czasu :-)
SUKCESEM JEST TO ZE NIE JADLA MLEKA W NOCY 6,5 GODZINY jeszcze nigdy tak dlugo w nocy bez mleka nie byla Wiec jak na pierwszy raz to i tak postep :-)
Mnie sie marzy aby np jak zje o 22 tak pozniej o 6/7 rano mlkeczko A pozniej to karmienie o 22 przesunelabym na wczesniej No ale malymi kroczkami Ale juz bylam w nocy zalamana I zla ze musialam jej dc tego slabego mleka ALE I TAK JESTEM TERAZ ZADOWOLONA BO SUKSES W POSTACI 6,5 GODZIN JEST :-)
Oliwka juz nie spi Skacze po lozku Ja was poczytam teraz :-)
Medeuska ja miałam cesarke ale szwy swędza mnie do dziś-czasami. Drapie sie a mąż mówi że gdzie mnie tam swędziSiostra po porodzie jutro 3 m-ce i mówi do mnie dzisiaj że źle ja zszyli bo ja boli "żeby chłopu 3 m-ce nie dać"
![]()
I co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()
A mój mąż tak namiętnie szykował sie na walke od godz. 19. A od 22 słysze chrapanie-budzę go i pytam jak gołota a on do mnie-" to ty nie patrzyłaś?"![]()
no ale tak
w Miss nie wygrala moja faworytka... (nr 2 lub 8) wiec dupa blada potem z m zasiadlismy do ogladania walki ale szybko sie skonczyla haha
jakos tak stawialismy na Adamka![]()
Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
Oliwka zjadla Mleko z kaszka z butli o 22 i poszla spac Obudzila sie o 24,20 z placzem Najpierw staralam sie ja uspokoic I glaskalam ja i mowilam do niej ciiiiiiiiiii Ale Oliwka sie nakrecila wiec wyciagnelam ja z lozeczka ale nie uspokoila sie tylko coraz bardzie plakala Zdecydowalam sie dac jej wode zabarwiona mlekiem I wypila 100 ml ale nie zasnela i dalej plakala Wzielam ja do siebie do lozka I ona przysypiala na 1-3 minuty i zas plakala Mialam juz do niej takie nerwy ze mowialm do niej powaznym i stanowczym glosem OLIWKA USPOKUJ SIE itp i uspakajala sie na kilka minut i zas ryk Wkurzylam sie obrucilam sie do niej plecami Ona plakala Ale w koncu padla z tego placzu Wprawdzie byla juz 4 ale padla i spala do 7 starego czasu :-)
SUKCESEM JEST TO ZE NIE JADLA MLEKA W NOCY 6,5 GODZINY jeszcze nigdy tak dlugo w nocy bez mleka nie byla Wiec jak na pierwszy raz to i tak postep :-)
Mnie sie marzy aby np jak zje o 22 tak pozniej o 6/7 rano mlkeczko A pozniej to karmienie o 22 przesunelabym na wczesniej No ale malymi kroczkami Ale juz bylam w nocy zalamana I zla ze musialam jej dc tego slabego mleka ALE I TAK JESTEM TERAZ ZADOWOLONA BO SUKSES W POSTACI 6,5 GODZIN JEST :-)
Witam porannie do dupy z tym czasem bo juz 6 nowego czasu a mi sie spac nie chce Martyna wstała o 6 a Kamil o 6:30 zaraz poczytam a reszte bede sie szykowac do koscioła
Znam ból naprawy samochodu, nam się silnik poryał od wyadku, to dopiero bedzie bolało ( a to nie tylko to). Współczuję.Witam! WEybaczcie ale nie nadrobieJa dopiero teraz ... Rano A. wrócił wcześniej z pracy po 9 i obudził mnie i Zuzię. I do mnie hasło że narzekam ze Zuzka wczesnie wstaje. Akurat dzis wyjatkowo było po 9 a ona spała
-no i ja tez
Potem cos z autem zaczęło sie dziać-mąż mówi łożysko koszt ok 60zł. Pojechałam do sklepu a oni mi mówią że to nie łozysko ale jak chce to są po 180zł (potrzebne 2szt) wyszłam stamtąd.
Przyjeżdżam do domu power mi sie włączył mysle umyje okno zrobie cosik na jutro do jedzenia, posprzatam... i goscie pukaja do drzwi
Oczywiście wzięłam sie za gotowanie o 20 o sprzataniu nie wspomne
![]()
Ni edrap nie drap. Dobre oznaki.hej hej hej
![]()
Stawiałam na niego. Troszkę się bałam, że Gołoa masą go załatwi, ale nie dał rady, jak dla mnie się skończył.I co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()
Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
WYSPIE SIE JAK OLIWKA ZA MAZ WYJDZIE![]()
Agnes to teraz coraz częściej córcię odsyłaj do teściów skoro jej tam tak dobrze, odpoczniesz sobie
![]()