reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOROTA
Nie kloca sie bo same sobie wybraly kolory jak kupowalysmy;-):-)

A z ta rodzina G to moze daj Im troszke czas:tak:Wiesz dopiero co zmarla Im Mama i moze przez to maja takie humory i tak sie zachowuja:-):tak:
A probowalas z kims z Nich tak na spokojnie o tym porozmawiac??

Moje dziewczyny spia a spia:szok::szok::szok:Dominik sie bawi,ogladamy tv i ja juz zdazylam wszystko na slatke ugotowac i popsrzatac

reklama
Witam! My wczoraj byliśmy na wigilii u Siostry bo robilismy wspólną z Mamą i z Siorką. Było fajnie-w sumie było nas 10 osób. Całkiem inaczej niż sami w domu:-) Zuza wczoraj w dzień nie spała bo sąsiad wiercił 3 godz.:wściekła/y:Zasnęła po 20. Potem przyjechała jej chrzestna z rodzicami i siedzieliśmy do 23.30. Dzisiaj teściowa chora-podejrzewam że jak zwykle się obżarła a powinna mieć dietę ze wzgledu na woreczek:zawstydzona/y:
Dzisiaj byłam u bratanków. Młody (4 latka) stwierdził że gwiazdor bogaty w tym roku:-D:-D:-D Teraz Zuzka śpi juz godzine. Jak sie obudzi to wybywamy z domku.
Pogoda trochę zgniła bo deszcz pada i wiatr jest:-(

Dorotka nie miła sytuacja. Człowiek chce pomóc a potem się okazuje że jest najgorszy:sorry:Skąd ja to znam:sorry:

MAMITA masz racje czlowiek chce dobrze a wychodzi cakiem odwrotnie :-(
DOWIKLA no pogadalam z nimi Tzn z moim G i z jednym bratem przez telefon I dopiero zrozumial o co mi chodzi I jest ok
Fajnie ze dziewczynki pogodzone z kolorkami :-)

Bylismy w kosciele na 12 Oliwka spala dzis 2,5 godziny Szok hihihi
A tak to siedzimy patrzymy tv i jemy
I cos z G nie umiem sie za nic dzis dogadac :-(

Dobrze Dorota ,ze sioe wyjaśniło z rodzina męza ,myśle ,ze to przez stres wszystko,a najważniejsze zzebyście byli razem i wspierali teścia:tak:

Dowikla ,my tez łupiemy w tę gre jak małe dzieci. mielismy kilkuletnią przerwę ,bo PS nie było ,ale teraz nadrabiamy :tak:

Klaudia moja sie obłowiła strasznie na wigilii ,bo dostała od chrzestnej jeszcze prezent-kurtkę zimowa ,taką siwo -srebrna młodzieżową wykończony kołnieżyk futerkiem no śliczna ,do tego grę ,stanik i zel od nas i jeszcze słodycze i czapke z szalikiem od mamy,tylko Ksawek biedny dostał lego i gre od nas ,troche słodyczy i małego pluszowego misia,szkoda mi go było ,wymyśliliśmy ,że kupimy mu sami prezent i powiemy ,ze to od chrzestnych ,zeby mu nie było przykro:tak:

W tym momencie pękam okropnie ,jak twoja teściowa Mamita:-D,no nie mozna pilnować diety w taki dzień:-D

Dorotka w taki dzień jak dziś naprawee nie warto sie gniewać na siebie:tak:

A ja zrobilam sobie salatke i podsmazylam wolowinke na niedziele,powiesilam pranie i teraz mam luz:tak::tak::tak:Chociaz mlodzi juz wolaja jesc:szok::-DTo sa ale glodomory
"Gadalam" przed chwila z M na skype i jakos nie moglismy sie dogadac:wściekła/y::no::no::no:Ostatnio coraz czesciej nie mamy o czym ze soba rozmawiac:no::no::no::no:

DOROTA
Fajnei ze dogadalas sie z rodzinka G:tak::tak::tak::tak:

AS
Ciasto Wenus to poprostu niebo w gebie:tak::tak::tak::tak:Wyszlo mi takie pyszniutki,soczyste i mieciutkie ze za cholere sie takiego cudenka nie spodziewalam:tak::tak::tak:
Dzieki Kochana za przepisik:tak::tak::tak::tak:

Hej moje laseczki:-)! Widzę,że świętujecie;-):tak:.Nam o dziwo spokojnie czas upływa,wczoraj zrobiliśmy wigilię po raz pierwszy sami :tak:i we własnym gronie - tylko nasza 4:tak::cool2::cool2:.Po 18-ej pojechaliśmy do teściów,chłopaki tam zostali na noc a zabraliśmy brata teściowej na Pasterkę do Bazyliki i potem do szopki poszliśmy w procesji z poświęconym żłóbkiem.Położyliśmy się o 3 nad ranem:szok::tak:.Teście zaprosili na obiad to zawiozłam M i wujka na wieś a sama pojechałam psiółkę od jej rodziców odebrać i w sumie 3 godziny mi to zajęło - dziś zrobiłam 130km za kółkiem:tak:.Do teściów dojechałam na 16:30:-p i tam 2 godzinki.
Od M dostałam srebrną bransoletkę:tak::cool2:,od teściowej rajstopy a chłopaki skarpetki i słodycze.Chłopakom z rodziny pokupowałam bokserki z zaprzęgiem Mikołaja na tyłku:-p:tak::-D:-D:-D.Olek dostał garaż Straży Pożarnej a Julu cały czas wczoraj chodził w ręczniczku z kaczuchą i klapkach kąpielowych:tak::-D:-D.
Jutro w domciu a na niedzielę zaprosiliśmy teściów na obiad:confused2:.
Zanim G doszedl do mamy ONA JUZ UMARLA :-(
Teraz czekamy na niego z kolacja Bedzie wsio tak jak naezy ale wesolo nei bedzie :-(
Dorotka,tak mi przykro (*):-(.
Widzę,że prezenty udane a dzieciaki zadowolone :cool2: i to jest najważniejsze;-):tak:.
Nasze fotki na NK(oczywiście mnie na nich nie ma:no:;-):-D:-D).
Taką bransoletkę dostałam,tyle,że w mojej zamiast kulek są kółka na łączeniach:tak:
SREBRNA BRANSOLETKA SUPER CENA!!!! (860168651) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
dowikla ja tez lubie NFS:tak: i lubie tez strzelanki:-):-):-) Call of duty i inne takie:-p

kurde...... mialam napisac posta ale Maks mis ie obudził i zapomniałam co miałam pisac, a teraz to juz spac mi sie chce:eek:

Mlodzi juz spia wiec mam spokoj:tak::tak::tak::tak:Ale jestem jakas zmeczona:no:
Ogladalam film na tvn z Jenifferka -bardzo lubie ten film:tak::tak::tak::tak:
Teraz jeszcze troszke poukladam pasjansa i zmykam spac

A ja obejrzałam sobie szklaną pułapkę i też idę spać ,bo juz wszyscy u mnie śpią:tak:

Dowikla tak ci sie wydaje,że nie macie o czym rozmawiać ,bo kazde teraz zyje swoim życiem ,najważniejsze nie poddawaj sie temu nastrojowi i dbaj o kontakt i o to abyście mieli o czym rozmawiać ,choćby o dzieciach i o tym co zrobicie jak juz sie spotkacie:tak:;-)

Marta ,a to czemu nie ma cie na fotkach na nk,??Kiedy my byśmy chciały zobaczyć ,fajnie ,ze wigilia udana:tak:a prezenty trafione:tak:

DOBRANOC

reklama
A ja zrobilam sobie salatke i podsmazylam wolowinke na niedziele,powiesilam pranie i teraz mam luz:tak::tak::tak:Chociaz mlodzi juz wolaja jesc:szok::-DTo sa ale glodomory
"Gadalam" przed chwila z M na skype i jakos nie moglismy sie dogadac:wściekła/y::no::no::no:Ostatnio coraz czesciej nie mamy o czym ze soba rozmawiac:no::no::no::no:

DOROTA
Fajnei ze dogadalas sie z rodzinka G:tak::tak::tak:
Oj to przykre u smutne ze nie umiecie sie dogadac :-(Nie poddawaj sie i gadaj z nim jak najczesciej sie da Mysle i 3 mam kciuki aby bylo dobrze:tak:
A kiedy M bedzie w domu?Bo cosmi swita ze po swietach ??????czyli juz niedlugo :tak:

Ja sie polozylam po 23 ale zasnac nie umialam Zasnelam po 24 I wstalam o 6.50 Spalam sama w innym pokoju a G spal z Oliwka :tak:Oliwka raz sie obudzila w nocy Od 6.50 juz nie spimy Tzn ja i Oliwka G spi Oli oglada bajki ;-)

Jutro popoludniu G jedzie do Ojca i wroci w poniedzialek wieczorem iecie musi jechac pozalatwiac kilka spraw I chca tam ojcu posprzatac troche bo w mieszkaniu syf kila i mogila :wściekła/y::-(
W nastepnym tygodniu pogrzeb bedzie pewnie w srode /czwartek
Jade na pogrzeb z Oliwka Druga zona od brata G tez zabiera synka o pol roku starszego od Oliwki

Zycze milego swietowania :tak:

Do góry