reklama
No to teraz sie witam:-)
U nas pogoda super i bylismy juz na saneczkach

Bylam tez jzu an zakupach:-)
M jak zwykle mnie wkurzyl bo jak wrocilismy z sanek do domu to nie zdazylam dobrze zamknac drzwi a On juz bach i przed tv

No co za kutafon jeden

Ja musialam roznierac siebie,dzieci,wszystko poukladac i pochowac a wielmozny pan..nosz qrwa mac

Potem wzielam sie za wysprzatanie calej chaty i polozylam dziewczynki spac

Jak wstana to bede robila z Nimi sernik na zimno,a teraz siedze sobei z capucinko i mam wszystko gdzies:-);-)
Slysze ze M robi cos w kuchni -oby tylko nie syf hehe

U nas pogoda super i bylismy juz na saneczkach

M jak zwykle mnie wkurzyl bo jak wrocilismy z sanek do domu to nie zdazylam dobrze zamknac drzwi a On juz bach i przed tv

Potem wzielam sie za wysprzatanie calej chaty i polozylam dziewczynki spac

Slysze ze M robi cos w kuchni -oby tylko nie syf hehe

Nie ważne,że łatwe,ważne,aby dobre było.ja mam rafaello w lodóce, nawet się uwinęłamAS myślałąm, że to będzie trudniejsze!!! Świetny przepis!!!! mięsko zaraz nastawię do gotowania i w sumie tylko sałatka i wsio...
babencje...........hallloooo.....![]()
A na pewno będzie .
Uciekły mi cytaty !!!!!
Ja do Was kochane z zyczeniami.
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski
Aneta z rodzinką
kerna
http://www.lauraziobro.pl
a dla mnie ważne ,że łatwe i smaczne

dowikla to chyba te nasze chłopy się zmówili, żeby nam ciśnienie podnieść...
tylko, że mój po mojej wczorajszej furii dziś jest jak gołąbek

dowikla to chyba te nasze chłopy się zmówili, żeby nam ciśnienie podnieść...

kerna
http://www.lauraziobro.pl
to widzę że u Was takie same humory jak u nas.......DUPA!!!!

Hej lasencje moje kochane
my już po obiedzie naleśniory z mięsem serem i pieczarkami były jami
mój ukochany mnie dziś od rana drażni na maxa jak poszedł do warzywniaka (od domu to 3 minuty drogi)to go wcieło na 2 godziny
widze że oni wszyscy nas dziś na ten koniec roku wkurzają nieźle
a poza tym coś mi się zrobiło z bb i wszystko cała strona wygląda jak jeden wielki cytat Lunki

nastroju sylwestrowego u mnie brak jak narazie
mam nadzieję że mi minie
adam bawił się przed wyjazdem aparatem i jak dziś chcieliśmy pozrzucac zdjęcia z niego to się okazuje ze karta pamięci jest zablokowana
no jak nie urok to sraczka

my już po obiedzie naleśniory z mięsem serem i pieczarkami były jami

mój ukochany mnie dziś od rana drażni na maxa jak poszedł do warzywniaka (od domu to 3 minuty drogi)to go wcieło na 2 godziny

a poza tym coś mi się zrobiło z bb i wszystko cała strona wygląda jak jeden wielki cytat Lunki

nastroju sylwestrowego u mnie brak jak narazie

mam nadzieję że mi minie

adam bawił się przed wyjazdem aparatem i jak dziś chcieliśmy pozrzucac zdjęcia z niego to się okazuje ze karta pamięci jest zablokowana

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam w starym roku!
no musialam do was zajrzec moje kochane cioteczki:-)
zebyscie mi humor poprawily

bo wszytsko mnie wkurza a m w szczegolnosci.teraz sie polozyl troche spac,bo rano byl w robocie.ja spalam do 9 ale snily mi sie koszmary bardzo realne wiec srednio wyspana jestem
w domu popsrzatlam,spcaer po lace z dziecmi i psem zaliczony,zjazdy na sankach tez:-)
teraz wcinam wczorajsze peirogi-lubie taki odsazone

no i ide poczytac co tam.
no musialam do was zajrzec moje kochane cioteczki:-)
zebyscie mi humor poprawily

bo wszytsko mnie wkurza a m w szczegolnosci.teraz sie polozyl troche spac,bo rano byl w robocie.ja spalam do 9 ale snily mi sie koszmary bardzo realne wiec srednio wyspana jestem

w domu popsrzatlam,spcaer po lace z dziecmi i psem zaliczony,zjazdy na sankach tez:-)
teraz wcinam wczorajsze peirogi-lubie taki odsazone

no i ide poczytac co tam.
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
wirtam was kochene
zycze wam Szczesliwego Nowego Roku oraz udanej zabawy Sylwestrowej

Przepraszam ze sie nie melduje czasami wpadne was przynajmniej poczytac ale jak juz wczesniej pisalam moi rodzice sa u mnie o 6 stycznia i czasu brak na wszystko a jak juz jest czas to poczytam was i juz czasu nie mam zeby odpisac

zycze wam Szczesliwego Nowego Roku oraz udanej zabawy Sylwestrowej

Przepraszam ze sie nie melduje czasami wpadne was przynajmniej poczytac ale jak juz wczesniej pisalam moi rodzice sa u mnie o 6 stycznia i czasu brak na wszystko a jak juz jest czas to poczytam was i juz czasu nie mam zeby odpisac

Podziel się: