reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.

Ania z rodzinka:-)

reklama
No to teraz sie witam:-)
U nas pogoda super i bylismy juz na saneczkach:tak::tak::tak:Bylam tez jzu an zakupach:-):tak:
M jak zwykle mnie wkurzyl bo jak wrocilismy z sanek do domu to nie zdazylam dobrze zamknac drzwi a On juz bach i przed tv:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za kutafon jeden:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja musialam roznierac siebie,dzieci,wszystko poukladac i pochowac a wielmozny pan..nosz qrwa mac:no::no::no::no:
Potem wzielam sie za wysprzatanie calej chaty i polozylam dziewczynki spac:tak::tak::tak:Jak wstana to bede robila z Nimi sernik na zimno,a teraz siedze sobei z capucinko i mam wszystko gdzies:-);-)
Slysze ze M robi cos w kuchni -oby tylko nie syf hehe:-D:-D:-D:-D

ja mam rafaello w lodóce, nawet się uwinęłam:tak: AS myślałąm, że to będzie trudniejsze!!! Świetny przepis!!!! mięsko zaraz nastawię do gotowania i w sumie tylko sałatka i wsio...
babencje...........hallloooo.....:szok:
Nie ważne,że łatwe,ważne,aby dobre było.
A na pewno będzie .
Uciekły mi cytaty !!!!!
Ja do Was kochane z zyczeniami.

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski
Aneta z rodzinką

a dla mnie ważne ,że łatwe i smaczne:tak::tak::tak::tak:
dowikla to chyba te nasze chłopy się zmówili, żeby nam ciśnienie podnieść...:wściekła/y: tylko, że mój po mojej wczorajszej furii dziś jest jak gołąbek:tak:

Moj robi spaghetti ale ja i tak nie mam zamiaru sie do Niego odzwywac:no::no::no:
Zaraz chyba umyje sobie glowe i moze wczesniej naloze sobie farbe jak bedzie mi sie chcialo:baffled:

Farba nalozona:tak::tak::tak:Za pol godzinki sobie zmyje i zobacze co mi tam wyjdzie hehe;-):-)
Klaudia juz nie spi i jestem ciekawa jak mi wytrzyma do polnocy:baffled:

Hej lasencje moje kochane:happy2:
my już po obiedzie naleśniory z mięsem serem i pieczarkami były jami:tak:
mój ukochany mnie dziś od rana drażni na maxa jak poszedł do warzywniaka (od domu to 3 minuty drogi)to go wcieło na 2 godziny:wściekła/y:widze że oni wszyscy nas dziś na ten koniec roku wkurzają nieźle:wściekła/y:
a poza tym coś mi się zrobiło z bb i wszystko cała strona wygląda jak jeden wielki cytat Lunki:szok::szok::szok:
nastroju sylwestrowego u mnie brak jak narazie:confused:
mam nadzieję że mi minie:confused:
adam bawił się przed wyjazdem aparatem i jak dziś chcieliśmy pozrzucac zdjęcia z niego to się okazuje ze karta pamięci jest zablokowana:wściekła/y:no jak nie urok to sraczka:wściekła/y:

witam w starym roku!
no musialam do was zajrzec moje kochane cioteczki:-)
zebyscie mi humor poprawily:tak::tak::tak::tak:
bo wszytsko mnie wkurza a m w szczegolnosci.teraz sie polozyl troche spac,bo rano byl w robocie.ja spalam do 9 ale snily mi sie koszmary bardzo realne wiec srednio wyspana jestem:baffled:
w domu popsrzatlam,spcaer po lace z dziecmi i psem zaliczony,zjazdy na sankach tez:-)
teraz wcinam wczorajsze peirogi-lubie taki odsazone:tak::tak::tak:
no i ide poczytac co tam.

reklama
wirtam was kochene
zycze wam Szczesliwego Nowego Roku oraz udanej zabawy Sylwestrowej:tak::tak:

Przepraszam ze sie nie melduje czasami wpadne was przynajmniej poczytac ale jak juz wczesniej pisalam moi rodzice sa u mnie o 6 stycznia i czasu brak na wszystko a jak juz jest czas to poczytam was i juz czasu nie mam zeby odpisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry