reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dorota fajnie ze wybieracie sie do kina,fajnie zesami,odetchniecie troszkę w końcu to wasza rocznica.

az 4 osoby musze się zająć Oliwką?????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to ona ma taki charakterek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes faktycznie masz szczescie , alo dobre ceny dałaś:)

Pati no niestety czas leci , dopiero co rodziłas ao juz miesiąc przeleciał:)

A ja siedze sama i wciam ciasteczka waga miesci sie w granicach w ciągu miesiaca 1 kg20 to nie dużo wiec co sobie bede zalować maksiu spi juz od godzinki:)

dobra dziewczyny ja sie zegnam...
jutro mam w planach pomyc okno u malego w pokoju...
dzis zrobilam mu tam mega porzAdek...

a etraz poki mala spi to ide sie kapac... :happy:

dobranoc

dorota to fajnie zrelaksujecie sie :tak::-D

Witam w ten piękny słoneczny dzień :-):-)
Ja tylko wpadłam sie przywitać i zmykam nas pakować bo za 2godzinki wyjeżdżamy. Wrócimy dopiero w niedzielę chyba tak więc do usłyszenia za tydzień (nie wiem jak to przetrzymam :-p:-p)
Miłego klikania :-):-)
wracaj do nas szybko

Hej kobietki poniedziałkowo:happy:

A dziewczyny ta dziewczynka Martusia się znalazła:tak::tak::tak::tak::tak::tak:babeczka mi w sklepie opowiedział że wszyscy jej szukali a dziewczynka cała i zrowa znalazła się rano :tak:wyszła ze swojego bloku i zamiast iść do tej sąsiadki to coś ją zaciekawiło i poszła dookoła bloku a potem jej sie pomieszało gdzie ma iśc bo wszystkie bloki takie same:-(płakała chodiła po osiedlu ale nikt jej nie spotkał i bidulka weszła do pierwszego lepszego bloku zeszła schodkami w dół do piwnicy i zsneła na tych schodach:-(rano ktoś ją znalazł:tak:boże co ta matka rodzina przeżyła to ich:-:)-:)-:)-:)-(taki rozum dziecka nie zapukała do nikogo tylko weszła do piwnicy:crazy:dobrze że tak sie to skończyło:tak:

dobrez ze sie znlazal

stęskniłam sie za Wami od kilku dni ciągle chodze i myślę ,że musze tu zajrzeć w końcu wchodzę zaspana po zarwanej nocce a tu jakieś dziwne forum już myslałam ,ze coś pomyliłam :-D

witaj kochana!

Witam,

bb działa mi cosik wolniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie przez te "udogodnienia" :crazy:

Byłam z dziewczynami w przychodni, tłumy straszne, chyba z 5 dzieci z ospą. Ale moje prawie zdrowe :tak: W środe ostania kontrola :tak:

A wieje potwornie :no:

A i czytanie coś mi nie idzie, oczy bolą :baffled:

Ciekawa jestem czy Anbubie sie nowe forum otworzy :confused:

no otowrzylo sie ale dziala wolniej niz wszytsko inne
do tego nic tu nie moge zobaczyc
plusik do multicytatow gdzies mi sie chowa pod krecha,male litery,jak teraz odpisuje to guzik co widze
o kolorze juz nie wpsomne
do tego wkurza mnie ze z boku jakies glupoty zajmuja polowe strony i w ogole jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie chce sie czytac w ogole

póki co wszystko po staremu ale się toczy jakoś do przodu odliczam dni do sfinalizowania zakupu M i wyprowadzki:tak:
Lena to diabeł wcielony :-D tak jak przeczuwałam jak tylko zaczeła pełzać ,że będzie z niej łobuziak nie z tej ziemi no i jest wszędzie jej pełno a oczy dookoła głowy bo tylko rozrabia a ja biegam jak wariaka zwłaszcza na spacerze upodobała sobie uciekanie w przeciwnym kierunku niz trzeba :tak:

my latamy teraz i rozglądamy się powoli za mblami coby zamówić już wczesniej i potem nie przeciągać , kredyt ma być podpisany ok 12 tego meisiąca a potem to już kwestia podpisania aktu notarialnego , tak sie ciesze ,ze nie da się tego opisać :tak::tak::tak:

od tygodnia znów mam problemy ze snem nie wiem pewnie to trochę nerwy i emocje bo ciągle myślę i się przewracam z boku na bok wiec chodzę niewyspana

musze poczytać co u Was..:tak:

super ze w koncu wszytsko jest na prostej!!!!!!!!!!!!

ale muli to forum :no:

powiedzcie co tam u Meduski jak maleństwo jej ? i Mama Helenki napisz w skrócie jak się mała Amika chowa i jak Helenka czy nie jest zazdrosna o siostrę?
Moja Lenka to od jakiegoś czasu nie dostepuje mnie na krok tylko iągle na ręce i jak gdzies idę to biegnie za mną i za nogi mnei chwyta w domu nic zrobic nie mogę bo jak ją odstawię na bok jak np obiad trzeba zrobić to mi się kładzie twarzą do podogi i tak zaosnie płacze wymuszając wzięcie na ręce ,że nie mogę :no:

moja tez ostatnio starszny cycek
nie moge nawet na pare minut w lazience zniknac bo zaraz ywje i histeryzuje pod drzwaimi
w ogole starsznie rozwrezszczana ostatnio
ktos mi dziecko zamienil!!!!!!!!!

dziewczyn własnie mi cos teraz wpadło do głowy i się z lekka przeraziłam moze mam omamy juz nie wiem...
tydzien temu jak bylam na zakupach w mięsnym to mnei zemdliło do tego zapachu 2 dni poźniej matka wylała domestosem wc to samo aż mi podeszło wszystko co jadłam , teaz czuję zawroty głowy i cholerny ból w podbrzuszu i hmm zapaliłam papierosa i mi sie niedobrze zrobiło .. chyba nie jestem w ciązy.?? :szok::szok::szok:

oj czyzby czyzyk;)))))))))))

Super weekend kochana.:-):-)
A umowa to nie Darka.
Chodzi o moją klacz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego odpoczynku

Ale się nabiegałaś.

Dobrze,że dziewczynka się odnalazła..:tak::-):-)

witaj.Dawno Cię nie było.:-p

Fajnie,że jakoś się Wam powoli układa

Julinka jest the best.:-):-):-):-D:-D:-D

U Klaudii w szkole na szczęście jest super i tego marginesu to coraz mniej ,bo tam bardzo wysoki poziom i Ci co się nie uczą to sami rezygnują ,albo są skreślani z listy.
U Klaudii w klasie zrezygnowało już 6 osób i 4 zostały skreślone :szok::szok::szok:

Witam poniedziałkowo .
Dziś dzień cały w nerwach.
Tata mój właśnie dojechał do szpitala.:sorry2::sorry2::sorry2:
Wczoraj byłam z małym u rodziców na obiedzie,bo chciałam ,żeby Kubuś pobył z dziadkiem.Teraz to nie wiem , kiedy go zobaczy z racji naszych rozjeźdżonych weekendów.
Ja szkoła,Klaudia teatr Buffo ,a Dareknajpierw zawozi mnie ,potem ją jedzie do pracy na 2 godzinki ,jedzie po Klaudię i wracają do domu. W sumie spotykamy się w domu ok 17 dopiero.:baffled:
A to trochę późno ,by do szpitala jechać z dzieciakami.:crazy::crazy::crazy:

Wczoraj jak wróciłam z małym to był jakiś niewyraźny .Mówił ,że ma dreszcze,jest mu zimno ,ale dziwnew ,bo nie miał gorączki.:no:
Potem bolała go głowa,kazał zgasić światło ,bo go raziło.:szok:
Odbijało mu się "CzymS Smiewrdzącym" jak to nazwał:sorry2::sorry2:
Wieczorem jadł banana i zwymiotował.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Wkrótce zasnął,ale mocno się kręcił i widać było,że coś mu jest.

Doszliśmy do wniosku,że młody zatruł się dymem papierosowym.:baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś nie puściłam go do szkoły ,bo nadal mówi,że boli go brzuszek i główka.
Leży sobie i książeczki ogląda,więc musi się czuć nie za dobrze.:no::no:

A ja nadal szukam prawnika,bo muszę się skonsultować w sprawie ustnej umowy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak na razie nikogo takiego nie znalazłam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A Kamila mi sądem grozi :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Menda jedna.:crazy::crazy::crazy::crazy:
Już słów do niej nie mam.:angry::angry::angry::angry::angry:

trzymam kciuki za tate
a skad ten dym papierosowy?????????

Witam
O w edyci zaawansowanej szybciej dziala BB

U nas noc spokojniutka jak zawsze
Wczoraj wialo ze glowe urywalo a dzis super bez wiaterku i deszczu
Przed chwila dzwonila kolezanka ze chce wpasc z corka na kawke.No coz ja dopiero wstalka wiec szybko musze sie wziassc za porzadki i umyc wloski
Potem wybieram sie do Kiku bo widzialam w reklamie fajna bluzke za 8e i sportowa tunike za 5e
Bluzeczki dla Laury na krotki rekawek po 2e:szok:Trzeba podjechac i zobaczyc:tak:

Mlena dawno cie nie bylo a to co sie dzieje w szkolach to az strach myslec.Moze madz fasolke w brzuszku:sorry2:przy takich objawach bardzo prawdopodobne:rofl2:

Luna 0.7l na 5 osob:szok::-Dno to faktycznie kulturka :) Lubie takie imprezki gdzie nie da rady sie upic a zawsze jest wesolo:tak:

Anabuba jestem ciekawa jak BB u Ciebie dziala

Malinka ktorko piszac w szkolach jest koszmar!!!

hmmm co ja jeszcze chcialam napisac:nerd:

Laura wcina sniadanko bo wiadomo ze do 10:30 spalysmy :-D:-DA ja ide umyc wloski za ten czas bo jak zwykle beda schly do wieczora:baffled:

AS ja korzystalam kiedys z porum prawnego i tam super doradzajaForum Prawne - bezpłatne porady prawne - prawo, pomoc prawna, forum prawnicze

no a ze gdzies szukac tej zaawansowanej edycji???????//
wkurza mnie to to bb teraz;((((((((((((((

Dobranoc Pati

Anabubka nie wie o co kaman ale ja jak klikam teraz w ospowiedz na temat samao mi sie otworzylo:szok:
A wczesniej jak klikalam w odpowiedz na temat to pod okienkiem z prawej strony jest zaawansowana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie. Wpadam tylko napisać dobranoc bo padam :sorry2: katar mnie męczy :no: a się zapatrzyłam na tv i nie wiem co miałam jeszcze napisać :sorry2: fajnie że mieszkanko się Wam podoba :tak: ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić :sorry2: Kubek coś marudzi mi ostatnio, chyba na zęby bo na dole ma takie bańki że szok, oby mu szybko wyszły :tak: no to idę spać bo zimno od okna a nie chce się doprawić bardziej :tak: a tu na dobry sen :-D dobranoc ;-)
- Nauczycielka prosi Jasia:
- Jasiu wytrzyj tablicę.
- Nie.
- Jasiu wytrzyj!
- No dobra. Ale gdzie jest szmatka?
- Poszukaj gdzieś w szafce.
- Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci:
- Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła?
A Jasiu znalazł szmatę i mówi:
- Tu leży ta szmata!

W klasie pierwszej, prowadzonej przez bardzo seksowną i młodziutką nauczycielkę, w ostatniej ławce, tuż za Jasiem, zasiadł jaśnie pan dyrektor szkoły.
Postanowił przeprowadzić wizytację na lekcji "najświeższej" w szkole nauczycielki.
Pani, bardzo przejęta, odwróciła do klasy swe apetyczne, opięte krótką spódniczką pośladki, pisząc na tablicy:
- "Ala ma kota."
Nawrót i pytanie do klasy:
- co ja napisałam? Martwota i przerażenie... Jedynie Jaś wyrywa się jak szalony. No...., no..., Jasiu?
Pani, z ogromnym wahaniem, dobrze już znając wyskoki tego łobuziaka, wezwała go do odpowiedzi.
- Ale ma dupę! - mówi Jaś.
- Pała! - wybuchła pani, czerwona na twarzy z oburzenia.
Jasio też wściekły, siadając zwrócił się do tyłu, do dyrektora:
- Jak nie umiesz czytać, to nie podpowiadaj.

reklama
Do góry