reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i przy okazji poszlam do dziecięcej poradni zapisac maksa na jutro, zeby go pediatra obejrzała, bo mi kupy robi dość rzadkie i 5 razy dziennie i nie wiem czy nie ma jakiegos wirusa:dry: wole na wszelki wypadek sprawdzić, bo nie jest to normalne zeby robil tak cżesto kupe:baffled:
moja siostra ostatnio z malym po lekarzach biegala ze maly biegunke ma i co jej powiedzieli ze takie male dziecko to powinno prawidlowo od 3 do 7 kup dziennie robic, :tak::tak::tak::tak::tak:

nio a ja leze i zdycham cos mnie zamula nie wiem czemu masakra jakas:no::no::no::no:

reklama
cześć dziewczyny

j dopiero teaz,nie było mnie wczoraj ani dziś cały dzień ale nie dałam rady.

wczoraj po pracy pojechałam do dentysty bo mnie ząb pobolewał,otworzyła zeba to górna lewa osemka,czyściła,załozyła lekarstwo i powiedziała że przykro jej ale próchnica doszła do miazgi trzeba kanałówkę a ona nie jest w stanie go wyleczyć bo trudno się do niego dostć i muszę go usunąć.

no trudno,umówiłąm się na 11.03 bo był wolny termin,ja przyszła do domu gdzieś po godzinie znieczulenie mi puściło jak mnie ząb zaczął boleć masakra.nie dało się wytrzymać.jechałąm na ostrych przeciwbólowych.

dziś z samego rana dzwonię tam i mówię jaaka jest sutuacja że z bólu sie zwijam to mnie zarejstrowała na jutro na 8.30 ale lekarz sie zlitował i kazał mi dzis przyjechac na 19.30 na to wyrwanie.

najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.

także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.

stęskniłą się za moją wredotą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.

Jestem na chwilkę. Bierze mnie na maxa:kichanie, łzawienie oczu, nos zapchany ciurkiem kapie:wściekła/y:Biore polopirynke i spadam pod pierzynkę:-D
Jutro ma przyjsc pani z mopsu na wywiad ze specjalistką:confused:Ale nie wiem od czego:confused::confused:

Hej dziewuszki

Mlena no nie ma przebacz skoro nie chudniesz znaczy ,ze jesz za duzo a,ruszasz sie za mało,bo sadzę ze zdrowa jesteś:tak:Cudów nie ma ,ja cieżko pracuje nad sobą powiem nie skromnie:-D ,wkleję wam moja najjswierzża fotkę:tak:Myszunia i Malinka ,bo one mnie widziały w realu będa miały jakiś punkt odniesienia:-D

Nie jestem jakaś tam szcuupła super ,ale i tak jestem zadowolona z tego co mie ise udało ,a tio jeszcze nie koniec

Jak długo zajęło Ci zrzucenie tylu kg?? I jak to zrobiłaś:szok:

na wesoło

76e39e8d32e58333.jpg

673bb5e8d00b9af1med.jpg

f7b45dbbe09983f5med.jpg
:-D:-D:-D

Wiki pościel świetna sama bym taką chciała:-D:-D:-D:-D:-D
Witaj Joasi ty jesteś kobieta w biegu:-)
Moje dzieciaki zjadły obiad i graja dalej w słówka i Adam do Julki stoS a Julia na to słoŃ..... Adam myśli myśli poszedł do siebie do pokoju szuka w słowniku wraca po jakiś 10 minutach i mówi Julka ale nie ma wyrazu na Ń ....A Julka no ja to wiem a ty na to tyle czasu potrzebowałeś?????? Adam to była gra na zwłokę chciałam odpocząć po obiedzie:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wyłam z jej tekstu i przebiegłości:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:szok::-D:-D:-D:-DJulka jest modelka:-D:-D:-D

byłam u lekarza.. nic ciekawego mi nie powiedział:dry: b sie zapisałam do takiego durnia.. wr

on nie wie czy migdal mnie boli od ucha czy ucho od migdala:sorry2::rofl2::dry:

w kazdym badz razie powiedzialam mu, że chce skierowanie do laryngologa- jutro rano ide, zobvaczymy co on mi powie, bo moze to rzeczywiscie migdal mnie od ucha boli, bo kaszlu nie mam...

no i przy okazji poszlam do dziecięcej poradni zapisac maksa na jutro, zeby go pediatra obejrzała, bo mi kupy robi dość rzadkie i 5 razy dziennie i nie wiem czy nie ma jakiegos wirusa:dry: wole na wszelki wypadek sprawdzić, bo nie jest to normalne zeby robil tak cżesto kupe:baffled:

lepiej sprawdzić;-)
Witam
Ja sie tylko melduje bo jestem mega zmeczona:no::no::no:
Jak mi sie uda i nie bedzie tego za duzo to poczytam
A wiec byłam z dziewczynkami u okulisty i jest ok,chociaz nie za bardzo chcialy z Pania okulistka wspolpracowac:baffled::crazy:Nastepna wizyta 19 maja po uprzednim zakaplaniu oczek:tak::tak::tak:
Pozniej poszlismy pieszo do gabinetu mojej pediatry i weszlam z zwazylam dziewczynki:tak:No i jestem w szoku bo obydwie przez 2,5 miesiaca przytyly az po 30 deko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec Wiktoria wazy 7730 a Klaudia 7650
Nie bylo lekarki akurat o tej godzinie wiec nie wiem co dalej,ale planuje jechac do Niej 26 marca i wtedy powiem o recepcie na bebilon popti MCT
Pozniej poszlismy na zakupki i kupilam sobie balerinki na wiosne,gajne rajstopki we wzorki i torebke :tak::tak::tak:
Do domu przyjechalismy po 19 i juz padam.Szybko popsrzatalam odkurzaczem,pozmywalam naczynia i zjedlismy kolacyjke:tak::tak::tak:
No to rzeczywiście nie przybrały za dużo. Zuza też stoi w miejscu od 3 m-cy. Tylko że ona waży prawie 12kg:sorry2:
Podziwiam Cię jak Ty z dzieciakami zakupki robisz??:confused:Ja z Zuzą ledwo jedzenie kupię:baffled:

cześć dziewczyny
póki co niepoodpisuje.. Maks juz przed 5 zrobil pobudke:eek:
nie mówiąc, ze o 1 tez się obudził:eek:

myslalam,ze przeziebienie przeszło.... ale.....

wczoraj jak wrociłam od dentystki sie zaczeło..
nawala migdał prawy jak cholera- chyba angina
i do tego prawe ucho- zapalenie?:no:

kurde nawet sliny polknac nie umie, nie mowiac o odezwaniu sie do dziecka:sorry2:
no nic chyba lekarz mnie czeka..... i zas tablety wrrr ciekawe jakie drogie jeszcze:wściekła/y:

jak znajde troche sił to poczytam co u Was

kurcze zdrowka zycze1
i lepiej idz do lekarza

witam czwartkowo.
Dziś już trochę ochłonełam to napiszę Wam o co chodzi.
Kamila mnie wczoraj okradła a w zasadzie Anię.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::angry::angry::angry:
Weszła na teren stajni bez niczyjej zgody wzięła derkę Ori i wyszła.
Zabrała też swoje rzeczy,więc pewne jest,że na stajnię nie wróci.:crazy::crazy::crazy::crazy:

brak slow
co za ......

dzieki, nawet nba 40 zl mnie teraz nie stać.....
z dupy ta chroba sie wzieła teraz akurat:wściekła/y:
M mial samochód oplacc juz 2 tyg temu ale kasy brak na to:wściekła/y: dzisiaj pojechal przeglad zrobić, a ubezpieczenie i rejestracja to nie wiem kiedy:crazy:

najgorsze ze kolezanka która ma bc chrzestną maksa wyjezdza do anglii i zaptoponowała chrciny w świeta:sorry2: no i kur.... skad ja na to kase mam wziac:confused:

no i nie robie, trudno, dalej chyba i o bede musiala czekac az do wakacji, jak przyjedzie......o bwątpie zebysmy choc troche z kasą na prostą wyszli teraz:dry:
:szok::szok::szok::szok::szok: no nie... poszlabym na policje, co za babsko:szok::crazy:

ide sie polozyc, nie dam rady jednak nadrobić teraz, bo Maks mi padł w foteliku, a włóżku nie chciał spać:dry:
zawszze tak jest ze jak nie ma kasy to sie choroba trafia:-(

Witam,
miałam dzisj pobudke o 6 :baffled:

A mój durny chłop strzelił focha, że mu nie pozwoliłam butów w pokoju na dywanie założyć :szok::wściekła/y: Chyba nie ma się do czego przyczepić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zdurniał juz doszczętnie :no:
:
no wiesz
co za zona z Ciebie!jak moglas nie pozwlic na takie cos:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D

Próbuje coś wrzucić
i się udało

To jest zdjęcie z maja z moim chrześnikiem

piekne dzieciaczki,Ty tez laseczka jestes

Witam kochane czwartkowo:happy:
słuchajcie tego co wczoraj przeżyłam nie życzę nikomu:no::no::no:
było przed 17 czytam na bb Antek chodzi po mieszkaniu z Julci sweterkiem ja zabierm się za odpisywanie MH że super że z Helenką ok a Julia podeszła do Antosia i mówi daj mi sweterek nie wolno mi wyciągać ubrań z szafki.... Antek się rozpłakał i się zaniósł :-:)-:)-:)-(on się nie raz :

kochana wspolczuej Ci ebradzo:-(
Weronika jak miala 2mies to sie lekami zachlysnela
i tez ja ratwoalam
w takich sytuacjach czlowiek nie mysli o panice,tylko od razu sie mobilizuje zeby dziecku pomoc
tulam mocno

witam czwartkowo dziewczyny :-)

Malina jak przeczytałam to co napisałaś to mnei momentalnie zimny pot zalał :no:
Roummiem co przezyłaś w 100% bo miałam to z Laurą i do dziś na samo wspomnienie nogi mi drżą
miała wtedy trochę ponad rok wychodziłysmy od mojej babci i na podwórku jakaś histeria ją dopadła ,że już idziemy jak sie zaniosła to ją reanimowałam cała się trzesłam sąsiad biegiem po auto i na pogotowie było kiepsko bo b długo oddechu nie łapała tyzień w szpitalu leżała na obserwacji ten czas tez był koszmarem le nie chc już nawet pisac co się działo w szpitalu bo zaraz sobie dzień popsuję:no:

Nikomu nie zycze tego co czułam wtedy myslałam ,że mi dziecko na rękach umiera ryczeć się chce potem jak tylko zaczynała mocniej płakac to już panikowałam i przez to ja rozpaskudziłam bo wszystko dostawała byle nie dopuścić do większego płaczu
Na szczęście Lena się nie tai ale tosąsprawy neurologiczne niech mu zrobą EEG dąż do tego bo mojej Laurze mieli zrobić i brzydko mówiąc olali w tym szpitalu zrobili wszystko poza EEG a to najważniejsze badanie .

Ja dopiero skonczyłam w biegu kawke jeszcze nic nie jadłam więc sobie zaraz zrobie jedzonko i poczytam co naskrobałyście :tak:

witaj kochana.milo ze zajrzalas

Dowikla faktycznie moja wazy dosc dobrze u Was to wskazane.Ale na sczescie przybieraja 30deko to zawsze cos:sorry2:A na fotki zaczekam do jutra.Wierze ze Ci sie nie chce:-D

Anabuba Ty pisalas zeby ci o czywms przypomniec ale nie pamietam chyba o leki chodzilo czy recepte:dry: wlasnie mi sie przypomnialo tylko nie wiemczy to dzis mialo byc czy wczoraj:sorry2::-D Ja jeszcze pizzy sama nie robilam zawsze zamawiamy bo ja lubie inna moj inna.I jakbym mial wszystko kupic to sie nie oplaca:-D

Mamita kuruj sie kobieto.Jak imieninki? Powodzenia na jutrzejszej wizycie.Nie mam nawet pojecia jak taki wywiad wyglada wiec specjalistka od czego:confused:pusto w glowie:baffled:

Lali dzis tak pojadla kolacji ze w ostatecznosci zjadla dwie:szok:Tatus umyl zabki i poszedl klasc Laure i zostal tam:-Dwchodze z ten razem z nia.Tak jak wczoraj:-D:-D

Dziendoberek :)

Laura wcina sniadanko
jeszcze sie nam telewizor z****l cale szczescie ma gwarancje do 10 marca:-D
Juz dzwonilam do mojego ze ma przyjechac i zapakowac go do kartonu i wybrac kierunek Real :))
Laura wstala przed 10 ale czekala az sie rozbudze - z jakies 15 minut:szok:
Sloneczko super swieci wiec wybieram sie do Agi zeby dziewczynki sie pobawily:-)Moze pograja w pilke na podworku albo pobiegaja:rofl2:

o moj juz jest
uciekam wroce potem z cyctatami:rofl2:

a to psikus
maz bedzie mial wiecej czasu dla rodziny:tak::tak::tak::-p

Hej Kochane, jestem w szoku co się stało z forum hehehe :-):-):-)
Wiecie , mam wrazenie, że na nic nie mam czasu, cłay dzień tylko chodzę, sprzątam ,bawię maluchy, gotuję itp. ostatnio wogóle mało robię dla siebie...Tak dla odpoczynku... Nie wiem jak się bardziej zorganizować żeby mieć więcej wolnego...:-(
Nie to, ze narzekam, ale czasem fajnie byłoby odpocząć tak w samotności choć dłuższą chwilkę.:tak:
Czy tylko ja tak mam ?:baffled:

To miałaś przeżycia, ja kiedyś też miałam syt., że myślałam, że straciłam synka.. Zaginąl mi w lesie...:zawstydzona/y::-(Aż się nie chce wspominać...

witaj!jak dzieciaczki?zdrowe?

Mlenko nasza pani doktor w skierowaniu napisła prośbę o eeg :tak::tak::tak::tak:
Makunga dawono ciebie nie było...co tam u ciebie????
dziewczyny wszystkie czasem mamy ciśnienie takie że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja miałam doła zanim poszłam do pracy bo nic tylko dom dzieci dom dzieci czekani na Piotrka ciągle to samo rutyna zero czasu dla siebie a potem to już nwet chęci żeby cokolwiek zrobić:-(mnie dobijało też to że nikogo tu nie mam z nikim pogadać ile można gadać z dziećmi...Piotrek miał odskocznie pracę kumpli miał z kim pogadać wychodził z domu a ja wiecznie to samo...mi pomogło bardzo wyjście do ludzi:tak: a teraz też czasami mam wrażenie że robię w kółko to samo sprzątanie obiad szykowani dziecików odrabianie lekcji pranie prasowanie Antek itp....ale znalazłam w sobie trochę egoizmu zdrowego jak to mówi Piotrek i zresztą za jego namową i z jego pomocą:tak: nie mam pieniędzy na to żeby wyjść na zakupy kupować coś tylko dla siebie itp ale zamykam się w łazience Piotrek zabiera dzieci jak np w niedzielę i biorę długaśny prysznic robię sobie depilację maseczki pilingi włączam sobie muzyczke zapalam świeczkę a Pietruszka pilnuje żeby nikt się do mnie wtedy nie dobijał:tak:albo jak Piotrek ma wolne to ja wychodzę sobie na spacer:tak: a i sam fakt tego że nie robię wszystkiego sama tylko zostawiam na wieczór Pietruszce czy choćby na weekend prasowanie jest jego pranie jego no i grupsze porządki:tak::tak::tak: pogadajcie ze swoimi facetami niech was odciążą:tak: ja tez kiedyś wychodziłam z założenia że on po pracy to zmęczony..ale mi to wybił z głowy powiedział że on pracuje 8 h a potem ma wolne a ja jestem non top z dziećmi i wolne mi potrzebne bo od dzieci urlopu nie ma :sorry2:a teraz jak pracuję i przeliczył że czasami w m-cu więcej godzin jak on to mam większy luz chłop się zmobilizował :tak:
Anka to się cieszyć trzeba że jeszcze się załapał tv na gwarancję bo 6 dni później było by za późno :-Da rzeczy mają to do siebie że lubią się psuc po gwarancji :-D:-D:-D:-D

zeby moj sie tak zmobilizowal...
ja moge jedynie gdzies wyskoczyc jak ma zien bo jest wieczorem w domu
czekam na wisone i wsiade na rower i pojade w sina dal....:-D

M
Moje dzieci bawią się w wyrazy tzn Adam mówi np koT Julka musi wtedy odpowiedzieć wytazem który zaczyna sie na T np traktoR a Adam na R itd ale im to fajnie wychodzi:tak: Antocha śpi a ja kawkę sobie drugą zrobiłam bo jakoś sennie mi się zrobiło:baffled:

ja sie tak czesto z Paulina bawie]

Wiki wariatko :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mlenko ja nie znam tych procedur może któraś z dziewczyn pomoże :tak::tak: a dobrze że twoja córka normalna i usiadła z ta dziewczynką pogada:tak: bo te dzieci i tak mają wielkie kuku w psychcie za to co je spotkało co przeszły :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój Pietruszka też czasami patrzył na mnie jk na wariatke jak mówiłam że Antek dal tak popalić....ale teraz jak sam jest z nimi w weekend to nie raz mówi Malinuś ide na 20 minut ochłonąć:-D:-D:-D:-D:-D a potem jak ty ten dom wariatów wytrzymujesz????przecież oni wszyscy na raz gadają przekrzykują się coś wieczni chcą Antek beczy bo chce na ręce Julka pić Adam pomóż mi....to idzie świra dostać:szok::szok::szok::szok::szok: a ja no coś ty kochanie to tylko siedzenie w domu z dziećmi!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gdzies Ty go znalazla?
kurcze widze ze wiekszosc P{iotrkow to obrotni faceci
mam w rodzinie lilku
tylko moj jakis wybrakowany....:baffled:

Witam! Mnie coś zaczyna "brać" znowu. mam zapchany nos, z oczu ciurkiem łzy lecą.:wściekła/y:
W domu śmierdzi jak w publicznym ustępie. Byłam w spóldzielni zgłosić że się dusimy od ok. 3 tyg to mi powiedział prezes że na deszcz:szok::crazy::crazy:
A mam podejrzenia co do sąsiada bo po remoncie jego łazienki zaczęło walić w domu. okna non stop pootwierane i pewnie stąd nasze choróbska:wściekła/y:
Dzisiaj na imieniny mamy jechać.
:
a mzoe to alergia?zaczyna juz kilka rzeczy pulic

Wróciłam niedawno z Warszawy.
Kubusia ze szkoły dziś teść mi odebrał z polecenia Darka i nie było żadnego gadania.:szok::-D:-D:-D
Teściowa powiedziała,że siedział jak kura na jajach i przeżywał ile jeszcze do wyjścia zostało.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Byłam dziś w instytucie psychiatrii i neurologii.
Mam wreszcie ten brakujący dokument od naszej psychiatry i juro powinnam jechać to złożyć.:tak:
W zaświadczeniu lekarz napisała,że Kubuś wymaga ciągłej pomocy osoby drugiej ,więc szanse na orzeczenie kilkakrotnie wzrosły.:tak::-):-)
..

dobrze ze zlaatwials
trzymam kciuki

Hej dziewuszki

Mlena no nie ma przebacz skoro nie chudniesz znaczy ,ze jesz za duzo a,ruszasz sie za mało,bo sadzę ze zdrowa jesteś:tak:Cudów nie ma ,ja cieżko pracuje nad sobą powiem nie skromnie:-D ,wkleję wam moja najjswierzża fotkę:tak:Myszunia i Malinka ,bo one mnie widziały w realu będa miały jakiś punkt odniesienia:-D

Nie jestem jakaś tam szcuupła super ,ale i tak jestem zadowolona z tego co mie ise udało ,a tio jeszcze nie koniec

o prosze!jaka laska z ciebie

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiki pościel świetna sama bym taką chciała:-D:-D:-D:-D:-D
Witaj Joasi ty jesteś kobieta w biegu:-)
Moje dzieciaki zjadły obiad i graja dalej w słówka i Adam do Julki stoS a Julia na to słoŃ..... Adam myśli myśli poszedł do siebie do pokoju szuka w słowniku wraca po jakiś 10 minutach i mówi Julka ale nie ma wyrazu na Ń ....A Julka no ja to wiem a ty na to tyle czasu potrzebowałeś?????? Adam to była gra na zwłokę chciałam odpocząć po obiedzie:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wyłam z jej tekstu i przebiegłości:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Powiem wam że sama się tego boję:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcwaniara się z niej robi wygadana na maxa:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: i po kim ona to ma????? a poza tym zauważyliśmy z Pietruszką że ona świetnie łapie półsłówka i takie niedopowiedzenia:baffled:
Wiki ale Kamilek to ci rośnie jak na drożdżach:szok: śliczny jest :tak:
dziewczyny oglądałyście we wtorek o 21.30 ten nowy serial na tvn klub szlonych dziewic czy jakoś tak???ja oglądałam fajny a Ania Przybylska to jest śliczna podoba mi się w tej nowej fryzurce bardzo:tak::tak::tak::tak::tak: a i wczoraj oglądałam YCD ludzie są niektórzy szaleni zgłosić się do takiego programu nie umiejąc wcale tańczyć:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
musze sobie zerkanc na ten serial

Ja oglądałam ale tylko urywek
A oglądacie rozmowy w toku o kobietach króre zmniejszyły sobie piersi aż w szoku byłam ze są rozmiary K albo H
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A Kubuś dziś jakiś kryzys ma.
Płacze o wszystko od 6.30 rano i ja i w szkole i potem na zajęciach pani z nim już wymiękała.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:
No ileż można się drzeć.:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiesz co to wina przesilenia i pogody
Paulina tez ostatnio strasznie rozwyta i nieznosna
zawsze tak ma na wiosne

Witam
Ja sie tylko melduje bo jestem mega zmeczona:no::no::no:
Jak mi sie uda i nie bedzie tego za duzo to poczytam
A wiec byłam z dziewczynkami u okulisty i jest ok,chociaz nie za bardzo chcialy z Pania okulistka wspolpracowac:baffled::crazy:Nastepna wizyta 19 maja po uprzednim zakaplaniu oczek:tak::tak::tak:
Pozniej poszlismy pieszo do gabinetu mojej pediatry i weszlam z zwazylam dziewczynki:tak:No i jestem w szoku bo obydwie przez 2,5 miesiaca przytyly az po 30 deko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec Wiktoria wazy 7730 a Klaudia 7650
Nie bylo lekarki akurat o tej godzinie wiec nie wiem co dalej,ale planuje jechac do Niej 26 marca i wtedy powiem o recepcie na bebilon popti MCT
Pozniej poszlismy na zakupki i kupilam sobie balerinki na wiosne,gajne rajstopki we wzorki i torebke :tak::tak::tak:
Do domu przyjechalismy po 19 i juz padam.Szybko popsrzatalam odkurzaczem,pozmywalam naczynia i zjedlismy kolacyjke:tak::tak::tak:

bp to szczypiorki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ile maja wzrostu?
kurcze a Ty ich czasami nie glodisz?:-D:-D:-D:-p:-p:-p

ja za tydzien z Paulina do okulisty
a w czwartek jade do alergologa z obiema,a z a Paulina do psychary na kontrol
dowiedzialam sie ze nasza terpaeutka zostaje z nami tylko do czerwca:-:)-:)-:)-:)-:)-(
sprawy rodzinne i pare innych spraw:-(

najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.

także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.

stęskniłą się za moją wredotą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.[/QUOTE]

Agnes strasznie duzo zaplacials
ale 8 sa brdzo bolesne
mi jak wiercila ta jedna to prawie po scianach chodzilam i nie pamietam jak do domu dotaralam
dobrze ze juz mam z glowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i robilam w renomowanym osrodku i na nfz:-D:-)

tylko nie mowice ze juz wszytskie poszly spac
kurna az tak mnie nie lubicie????????????????????:-:)-:)-:)-:)-(

Anabuba Ty pisalas zeby ci o czywms przypomniec ale nie pamietam chyba o leki chodzilo czy recepte:dry: wlasnie mi sie przypomnialo tylko nie wiemczy to dzis mialo byc czy wczoraj:sorry2::-D Ja jeszcze pizzy sama nie robilam zawsze zamawiamy bo ja lubie inna moj inna.I jakbym mial wszystko kupic to sie nie oplaca:-D

heheheheh dzieki
zalatwialm wczoraj:-D

Agnes cena kosmiczna 150zl:szok::szok:a dzwonilas jeszcze gdzies indziej:confused:Kurcze ale Cie skasowl ale w bolu to i 200zl bym zaplacila:-D

Anabuba jak to mowia lepiej pozno niz wcale:-D:-Dpamietalam ale nie wiem co:-D:-DWazne ze zalatwilas:tak::tak:

A co do tv to udalo sie go wlaczyc i wcale go nie wylaczamy:-D:-D:-Ddo nasteponego tygodnia jak pan przyjedzie go naprawic:-D:-D:-D
MOi spia wiec moze poszukam ofert na Chorwcje bo w lipcu sie wybieram na urlopik:-)
Moze ktoras byla i cos moze poleci:-)

reklama
cześc dziewczyny

nie wiem co mi sie dzieje z BB ale od jakiegos czasu chce napisac posta to mnie wywala i pojawiaja siejakies cytaty co wczesniejpisałam jakas masakra BB oszalało czy co?????:-D:-D:-D

teraz juz bede pisac z głowy to co pamietam :-):-)

Medeuska lepiej sprawdzic niz sie zastanawiac czy załapał wirusa:rofl2::rofl2:

AS no faktycznie aleco zrobic dobrze ze wpadłyscie n pomysl jak najwiecej dzieci moze przechodzic przez terapie

dowikla no to córeczki ci niezła linie trzymają:-D:-D:-D

anka to nie wymienili wam na nowy tylko oddali do domu:confused::confused::confused:

anabuba ja tez jeszcze jestem choc mecze sie z odp bo mnie wywala i mam nadzieje ze teraz wysle odp.

Agnes strasznie duzo cie skasował u mnie prywatnie wyrywanie zeba 50zl:tak::tak::tak:

mamita zdrówka zycze pod kołderke i sie wygrzewaj:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry