reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzio pojechal z paragonem i kazali mu zadzwonic zeby umowil sie na wiyte w domu.Daja zastepczy tv do domu ale my narazie jedziemy na tym psujacym sie.
Po co nosic inne tv jak i tak bedzie trzeba oddac :))
A bb szaleje wiec luz ja tez mialam sporo razy stare cytaty jak dawalam odpowiedz wiec nie ma sie czym martwic.

Czytalam o tej Chorwacji i nic nie wybralam ehhh za duzo tego.Bede musiala w jakis dzien posiedziec i wkoncu wybrac cos

cześć dziewczyny

j dopiero teaz,nie było mnie wczoraj ani dziś cały dzień ale nie dałam rady.

wczoraj po pracy pojechałam do dentysty bo mnie ząb pobolewał,otworzyła zeba to górna lewa osemka,czyściła,załozyła lekarstwo i powiedziała że przykro jej ale próchnica doszła do miazgi trzeba kanałówkę a ona nie jest w stanie go wyleczyć bo trudno się do niego dostć i muszę go usunąć.

no trudno,umówiłąm się na 11.03 bo był wolny termin,ja przyszła do domu gdzieś po godzinie znieczulenie mi puściło jak mnie ząb zaczął boleć masakra.nie dało się wytrzymać.jechałąm na ostrych przeciwbólowych.

dziś z samego rana dzwonię tam i mówię jaaka jest sutuacja że z bólu sie zwijam to mnie zarejstrowała na jutro na 8.30 ale lekarz sie zlitował i kazał mi dzis przyjechac na 19.30 na to wyrwanie.

najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.

także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.

stęskniłą się za moją wredotą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.
Dobrze ,że wyrwany,bo bólu już nie czujesz .
Cena powalająca :szok::szok::szok::szok:
Po truciu zawsze ząb boli niestety ,myślę,że gdybyś przetrzymała jeszcze dobę to ząb by przestał boleć i potem udało by się kanałówkę zrobić i go umartwić.:sorry2::sorry2:

Ja jeszcze pizzy sama nie robilam zawsze zamawiamy bo ja lubie inna moj inna.I jakbym mial wszystko kupic to sie nie oplaca:-D

Lali dzis tak pojadla kolacji ze w ostatecznosci zjadla dwie:szok:Tatus umyl zabki i poszedl klasc Laure i zostal tam:-Dwchodze z ten razem z nia.Tak jak wczoraj:-D:-D

Ja pizzy też sama nie robię,bo taką robioną to tylko mój mąż jest w stanie zjeść.

Klaudia zawsze jakąś ostrzejszą wybiera a Kuba to tylko z tele pizzy i tylko hawajską z podwójnym serem.
No ten typ tak ma :-D:-D:-D:-D

No kochana dwie kolacje zjeść i jeszcze z tatą spać to luksus jakich mało.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Anabuba ech współczuję zmiany terapeutki.
Ja myślę,że u nas to nie tylko przesilenie ,ale i zmiany właśnie powodują,że mały jest na maxa pobudzony.
Dziś robiłam mu 3 razy masaż Wilbargera i kompensację stawów ,do tego drążek,skoki na mega poduchę z granulatem,zabawy piłką,relaksacja i dopiero nieco spasował.:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Trzymajcie dziewczynki kciuki ,bo na 15 jestem umówiona w fundacji.
Ja jadę odszukać moje dzieciaki na dogo,pospisywać dane i umówić się na konkretne terminy,pies jako maskotka do towarzystwa :laugh2::laugh2::laugh2: i zabieram Kubusia co by nowe miejsce wcześniej poznał.:tak::tak::tak:.
Oby bez większych szkód się obyło.:sorry2::sorry2::sorry2:
Czas na mnie kochane.
Odezwę się pewnie jak wolną chwilkę znajdę.:happy:

mam też swietne usprawiedliwienie-nie chce mi sie :::)))
ciężko o uczciwsze, hehehehehehehe

Lunka to super że urząd odhaczony ;-) a co ty kochana za paczki dostałaś??????
Jedną od naszej koleżanki, nieiwem czy mogę powiedzieć jakiej, hehe z czymś dla małej-dokłądnie jeszcze nie wiem co, bo bede musiala po to lecieć na koniec Rabina, prawie miasta, masakra. A drugą, to koleżanka odesdłsła mi te ciuszki, których sobie dla dzieck anie wybrała i teraz ja musze lecież wysłac tej ONA coś tam, co o pomoc prosiła.

Anka, odzywała się do ciebie ostatnio może? chciałam sprawdzić kiedy była aktywna, ale nie mogę znaleźć, u siebie widzę u niej nic.

Malina Julina wymiata i rzeczywiście miejcie sie na baczności-kiedyś ktoś rano stanie nad waszym łóżkeim powie, no dobra, bierzemy:-D:-D:-D:-D

AHA.Lunka zapomniałam Ci napisać.
Od dwóch dni Ikolka pływa z zamkniętym pyszczkiem.:tak::-D:-D:-D
Może i ja się wreszcie dochowam.:dry:
Jak znów nie połknie.:baffled::baffled:
No życze Ci tego. A prpopos rybek, nie bedziecie przejeżdzać tedy kiedyś tam? Bo zostawiłabym Ci te wieksze sztuki, ale te ryby to ososbiście, bo one na wysyłkę to troche za delikatne, obawiam się, że zbyt wrażliwe na małą ilośc tlenu.

dziewczyny oglądałyście we wtorek o 21.30 ten nowy serial na tvn klub szlonych dziewic czy jakoś tak???ja oglądałam fajny a Ania Przybylska to jest śliczna podoba mi się w tej nowej fryzurce bardzo:tak::tak::tak::tak::tak: a i wczoraj oglądałam YCD ludzie są niektórzy szaleni zgłosić się do takiego programu nie umiejąc wcale tańczyć:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ja zaczęłąm te dziewice, ale to był dzień z takim dziwnym pulsem i jak tylko przymknęłam oczy na reklamie to obudziłąm isę popółnocy. YCD za to obejrzałem całe, powiem Ci, że musza być kosmici, żeby było się i z czego posmiać.

Mlenko, no żeby Ci e oststnie chwile tam szybko zleciały! Trzym się, co by na sam koniec nie zwariować.

Mam nadzieję,że udało rozwiązać się problem z Kamilą.
I chyba obejdzie się bez policji.
Za to Kamila zostanie na potrójnym przysłowiowym "Lodzie":tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ona to świńsku to ja po chamsku i będziemy kwita.:tak::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:
Szczególy, szczegóły, szczegóły.

Medea mam nadzieje, ze dziś dowiesz się czegoś konkretnego.

Dowikla chwal sie butkami i torebką!
A ja wczoraj oglądałam śliczną torebkę, nawet pmyśłałm sbie, no na taką mogę wydać. Ale miałam na mysli tak z 70zł:zawstydzona/y:, wchodzę, pytam-300!

nie wiem o co kaman ale kliklam w odpowiedz a tam posty na ktore wczesniej odpisalam:szok::szok::szok::szok:
czyli nie jestem jedyna

Anabuba czekam na zdjęcie

Agnes kupa kasy i jak dla mnie paranoja, żeby z bólem zdzierać, no ale zarobić chcą. Kiedyś kuźwa tak nie było.

Mamita zdrówka

A co do tv to udalo sie go wlaczyc i wcale go nie wylaczamy:-D:-D:-Ddo nasteponego tygodnia jak pan przyjedzie go naprawic:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

witam piątkowo. :tak::-)
OOO widzę,że pierwsza jestem. :happy2:
Miłego dnia
Porąbana jesteś!!!:-D:-D:-D

No i witam ja. Wstałam skoro swit , bo przed 5, ale ze sie nudziłam to poszłam się legnąć i pospałam aż do 6.30. Nadrobiłam popołudnie na bbm, a włąściwie to wieczór

Rano kot mi niespodzuankę zostawił, no włąściwie to kotka.W niedziele zapomnialam dać jej tabletkę, to franca dziś w nocy opsiukała ( oznaczyła0 mój rowerek treningowy, cholera, na starośc jej odbija.

EDIT: i firanę, kużwa, jeszcze tą iwększą-tzreba znów prać i prasować to ...

I ZNÓW EDIT: zobaczcie kto przysłał mi zaproszenie NK

http://nasza-klasa.pl/#profile/32071098/gallery/album/2
http://nasza-klasa.pl/#profile/32071098/gallery/album/3/2

KOLEJNE EDIT: gdzie jesteści eśpiochy???? Moja wstanie za niedług i będę miała poklikane :(((

Ostatnia edycja:
witam porannie:-)
no w koncu udalo mi sie rano wejsc na bb
mala zjadla o 6 kasze i spi twardo,Paulina w szkole,p wlasnie wrocil z pracy,w piecu sie rozpalilo bo zimno
kurcze cos mnie w nosie kreci:wściekła/y::wściekła/y:

Dobrze ,że wyrwany,bo bólu już nie czujesz .
Cena powalająca :szok::szok::szok::szok:
Po truciu zawsze ząb boli niestety ,myślę,że gdybyś przetrzymała jeszcze dobę to ząb by przestał boleć i potem udało by się kanałówkę zrobić i go umartwić.:sorry2::sorry2:

Anabuba ech współczuję zmiany terapeutki.
Ja myślę,że u nas to nie tylko przesilenie ,ale i zmiany właśnie powodują,że mały jest na maxa pobudzony.
Dziś robiłam mu 3 razy masaż Wilbargera i kompensację stawów ,do tego drążek,skoki na mega poduchę z granulatem,zabawy piłką,relaksacja i dopiero nieco spasował.:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Trzymajcie dziewczynki kciuki ,bo na 15 jestem umówiona w fundacji.
Ja jadę odszukać moje dzieciaki na dogo,pospisywać dane i umówić się na konkretne terminy,pies jako maskotka do towarzystwa :laugh2::laugh2::laugh2: i zabieram Kubusia co by nowe miejsce wcześniej poznał.:tak::tak::tak:.
Oby bez większych szkód się obyło.:sorry2::sorry2::sorry2:
Czas na mnie kochane.
Odezwę się pewnie jak wolną chwilkę znajdę.:happy:

a 8 to sie nie oplaca leczyc,szkoda kasy
lepiej wyrwac i miec z glowy.

No z pewnocia na Kube sie wszytskie czynniki nalozylu:tak:
wspolczuje

i trzymam kciuki:tak:

witam piątkowo. :tak::-)
OOO widzę,że pierwsza jestem. :happy2:
Miłego dnia

juz znalazlas wolna chwile?:-D

Jedną od naszej koleżanki, nieiwem czy mogę powiedzieć jakiej, hehe z czymś dla małej-dokłądnie jeszcze nie wiem co, bo bede musiala po to lecieć na koniec Rabina, prawie miasta, masakra. A drugą, to koleżanka odesdłsła mi te ciuszki, których sobie dla dzieck anie wybrała i teraz ja musze lecież wysłac tej ONA coś tam, co o pomoc prosiła.

Rano kot mi niespodzuankę zostawił, no włąściwie to kotka.W niedziele zapomnialam dać jej tabletkę, to franca dziś w nocy opsiukała ( oznaczyła0 mój rowerek treningowy, cholera, na starośc jej odbija.

a dlaczego pod ten sam adres dostajesz paczki na 2 rozne poczty?nie maja jakis rewirow?
a kotki znacza teren?:confused:
pierwsze slysze
ze koty to tak,ale kotki?

moja ma rujke,gzi sie małpa:wściekła/y::wściekła/y:
ta mniejsza suczka niedawno miala cieczke,a teraz ta duza znowu

chyba wiosna idzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

a tak w ogole to wiosna ma przyjsc na wiosne,czyli za 2tyg:-):-):-):-):-)

AS jak tata?

czesc kobitki
miałąm rano wpasc,ale moja panna postanowiła wstac juz o 7.30 iprzez to była starsznie marudna i płaczliwa więc juz nawet nie odpalałam kompa

dobrze ze dzis była lepsza pogoda i nie sypało:tak::tak:
jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam dopeiro o 13.30:-D:-D:-D:-D
tak nam sie jakos wolno ze szkoły szło.a to apteka,a to do banku,to na ciuchy-kupiłam Weronice 2 kurtki wiosenne,lekko ocielane takie na podwórko do wybrudzenia, za jakies marne grosze, do tego Paulinie dresy koło domu i kilka malutkuhc rajstopek dla bratwoej
i spotakałam bratwoa wiec postałysmy ,pogadłysmy.
ona juz za mieisac rodzi.ma termin na sama wielkanoc
ciekawe czy z tego jajka cos fajnego sie wykluje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

na obiad dzis zrobiłam pizze:-)puszna wyszła

pozniej wpadła mama,pogadłaysmy.
no i w koncu się ufarbowałam:tak:
kolor kakao czyli jasniejszy niz moja naturalny
ciekawe jak wyglada w swietle dziennym i czy nie zostawiałm sobie jakis pasemek:baffled:

mała po 20 juz spała, Paulina tez usnęła niedawno
p w pracy wiec mam cisze i spokoj:tak::tak::tak::tak:

ide poczytac i prosze mi tu nie uciekac:-p
Ty to masz zapracowany dzien:tak:
cześć dziewczyny

j dopiero teaz,nie było mnie wczoraj ani dziś cały dzień ale nie dałam rady.

wczoraj po pracy pojechałam do dentysty bo mnie ząb pobolewał,otworzyła zeba to górna lewa osemka,czyściła,załozyła lekarstwo i powiedziała że przykro jej ale próchnica doszła do miazgi trzeba kanałówkę a ona nie jest w stanie go wyleczyć bo trudno się do niego dostć i muszę go usunąć.

no trudno,umówiłąm się na 11.03 bo był wolny termin,ja przyszła do domu gdzieś po godzinie znieczulenie mi puściło jak mnie ząb zaczął boleć masakra.nie dało się wytrzymać.jechałąm na ostrych przeciwbólowych.

dziś z samego rana dzwonię tam i mówię jaaka jest sutuacja że z bólu sie zwijam to mnie zarejstrowała na jutro na 8.30 ale lekarz sie zlitował i kazał mi dzis przyjechac na 19.30 na to wyrwanie.

najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.

także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.

stęskniłą się za moją wredotą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.
Czesc współczuje bólu zęba ale 150 zł unas wyrwanie kosztuje 80 zł
ciężko o uczciwsze, hehehehehehehe

Anka, odzywała się do ciebie ostatnio może? chciałam sprawdzić kiedy była aktywna, ale nie mogę znaleźć, u siebie widzę u niej nic.

Malina Julina wymiata i rzeczywiście miejcie sie na baczności-kiedyś ktoś rano stanie nad waszym łóżkeim powie, no dobra, bierzemy:-D:-D:-D:-D

No życze Ci tego. A prpopos rybek, nie bedziecie przejeżdzać tedy kiedyś tam? Bo zostawiłabym Ci te wieksze sztuki, ale te ryby to ososbiście, bo one na wysyłkę to troche za delikatne, obawiam się, że zbyt wrażliwe na małą ilośc tlenu.

Ja zaczęłąm te dziewice, ale to był dzień z takim dziwnym pulsem i jak tylko przymknęłam oczy na reklamie to obudziłąm isę popółnocy. YCD za to obejrzałem całe, powiem Ci, że musza być kosmici, żeby było się i z czego posmiać.

Mlenko, no żeby Ci e oststnie chwile tam szybko zleciały! Trzym się, co by na sam koniec nie zwariować.

Szczególy, szczegóły, szczegóły.

Medea mam nadzieje, ze dziś dowiesz się czegoś konkretnego.

Dowikla chwal sie butkami i torebką!
A ja wczoraj oglądałam śliczną torebkę, nawet pmyśłałm sbie, no na taką mogę wydać. Ale miałam na mysli tak z 70zł:zawstydzona/y:, wchodzę, pytam-300!

czyli nie jestem jedyna

Anabuba czekam na zdjęcie

Agnes kupa kasy i jak dla mnie paranoja, żeby z bólem zdzierać, no ale zarobić chcą. Kiedyś kuźwa tak nie było.

Mamita zdrówka

:-D:-D:-D

Porąbana jesteś!!!:-D:-D:-D

No i witam ja. Wstałam skoro swit , bo przed 5, ale ze sie nudziłam to poszłam się legnąć i pospałam aż do 6.30. Nadrobiłam popołudnie na bbm, a włąściwie to wieczór

I ZNÓW EDIT: zobaczcie kto przysłał mi zaproszenie NK

Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

KOLEJNE EDIT: gdzie jesteści eśpiochy???? Moja wstanie za niedług i będę miała poklikane :(((
Ja jestem a ta babka na nk no głupia jakaś:szok:
A koteg no cos mu sie chyba pomieszało.

Witam i ja kawke juz wypiłam zaraz za prasowanie sie biore Kamilkowi idą chyba ząbki bo juz 2 kupa dzisiaj wczoraj 4.No nic ide go przebrac

Ostatnia edycja:
Lunka kt Ci wyslal?znow ta dorota co ma kota?:-D:-D:-D:-D

a naucz sie ze jak wlaczasz bb to i gg wlacz od razu:cool2::cool2:
nie edytuje bo moj net predzej otiwrea sie na nowego posta niz edytuje starego
wybaczcie:zawstydzona/y:

a zapomnialam wam powiedziec,ze jak ten snieg ostatnio zlecial z dachu to nie dosc ze sitake uszkodzil to jeszcze rynny sie powyginaly!!!!!!!!
wrrrrrrrrrr

jak nie urok to.....

Ostatnia edycja:
Witam z ranca
Mlody juz wszkole,dziewczynki spia a ja czekam na Majke bo wczoraj nie ogladalam:tak::tak::tak:Obudzilam sie z bolem gardla,ale wlasnie wypilam herbatke z cytrynka i oby pomogla:tak:
Za oknem pochmurno i sypie snieg a do tego zimno brrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
LUNKA
No wlasnie ,kto Tobie wyslal to zaproszenie,bo jakos nie moge wejsc na nk:baffled::no::no::no:

ANABUBKA
A skad wiesz ze wiosna ma przyjsc za dwa tygodnie:confused:
Widze ze tez czeka Cie niezle latanie po lekarzach na wiosne

Do góry