Natalineczka555
kocham kochać :)
no to ja ez do spanka mykam papatki do juterka;-);-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ,że wyrwany,bo bólu już nie czujesz .cześć dziewczyny
j dopiero teaz,nie było mnie wczoraj ani dziś cały dzień ale nie dałam rady.
wczoraj po pracy pojechałam do dentysty bo mnie ząb pobolewał,otworzyła zeba to górna lewa osemka,czyściła,załozyła lekarstwo i powiedziała że przykro jej ale próchnica doszła do miazgi trzeba kanałówkę a ona nie jest w stanie go wyleczyć bo trudno się do niego dostć i muszę go usunąć.
no trudno,umówiłąm się na 11.03 bo był wolny termin,ja przyszła do domu gdzieś po godzinie znieczulenie mi puściło jak mnie ząb zaczął boleć masakra.nie dało się wytrzymać.jechałąm na ostrych przeciwbólowych.
dziś z samego rana dzwonię tam i mówię jaaka jest sutuacja że z bólu sie zwijam to mnie zarejstrowała na jutro na 8.30 ale lekarz sie zlitował i kazał mi dzis przyjechac na 19.30 na to wyrwanie.
najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.
także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.
stęskniłą się za moją wredotą
na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.
Ja jeszcze pizzy sama nie robilam zawsze zamawiamy bo ja lubie inna moj inna.I jakbym mial wszystko kupic to sie nie oplaca
Lali dzis tak pojadla kolacji ze w ostatecznosci zjadla dwieTatus umyl zabki i poszedl klasc Laure i zostal tam
wchodze z ten razem z nia.Tak jak wczoraj
![]()
ciężko o uczciwsze, hehehehehehehemam też swietne usprawiedliwienie-nie chce mi sie ::))
Jedną od naszej koleżanki, nieiwem czy mogę powiedzieć jakiej, hehe z czymś dla małej-dokłądnie jeszcze nie wiem co, bo bede musiala po to lecieć na koniec Rabina, prawie miasta, masakra. A drugą, to koleżanka odesdłsła mi te ciuszki, których sobie dla dzieck anie wybrała i teraz ja musze lecież wysłac tej ONA coś tam, co o pomoc prosiła.Lunka to super że urząd odhaczony ;-) a co ty kochana za paczki dostałaś??????
No życze Ci tego. A prpopos rybek, nie bedziecie przejeżdzać tedy kiedyś tam? Bo zostawiłabym Ci te wieksze sztuki, ale te ryby to ososbiście, bo one na wysyłkę to troche za delikatne, obawiam się, że zbyt wrażliwe na małą ilośc tlenu.AHA.Lunka zapomniałam Ci napisać.
Od dwóch dni Ikolka pływa z zamkniętym pyszczkiem.
Może i ja się wreszcie dochowam.
Jak znów nie połknie.![]()
Ja zaczęłąm te dziewice, ale to był dzień z takim dziwnym pulsem i jak tylko przymknęłam oczy na reklamie to obudziłąm isę popółnocy. YCD za to obejrzałem całe, powiem Ci, że musza być kosmici, żeby było się i z czego posmiać.
dziewczyny oglądałyście we wtorek o 21.30 ten nowy serial na tvn klub szlonych dziewic czy jakoś tak???ja oglądałam fajny a Ania Przybylska to jest śliczna podoba mi się w tej nowej fryzurce bardzoa i wczoraj oglądałam YCD ludzie są niektórzy szaleni zgłosić się do takiego programu nie umiejąc wcale tańczyć
Szczególy, szczegóły, szczegóły.Mam nadzieję,że udało rozwiązać się problem z Kamilą.
I chyba obejdzie się bez policji.
Za to Kamila zostanie na potrójnym przysłowiowym "Lodzie"
Jak ona to świńsku to ja po chamsku i będziemy kwita.![]()
czyli nie jestem jedynanie wiem o co kaman ale kliklam w odpowiedz a tam posty na ktore wczesniej odpisalam![]()
A co do tv to udalo sie go wlaczyc i wcale go nie wylaczamydo nasteponego tygodnia jak pan przyjedzie go naprawic
![]()
Porąbana jesteś!!!witam piątkowo.:-)
OOO widzę,że pierwsza jestem.
Miłego dnia
Dobrze ,że wyrwany,bo bólu już nie czujesz .
Cena powalająca
Po truciu zawsze ząb boli niestety ,myślę,że gdybyś przetrzymała jeszcze dobę to ząb by przestał boleć i potem udało by się kanałówkę zrobić i go umartwić.
Anabuba ech współczuję zmiany terapeutki.
Ja myślę,że u nas to nie tylko przesilenie ,ale i zmiany właśnie powodują,że mały jest na maxa pobudzony.
Dziś robiłam mu 3 razy masaż Wilbargera i kompensację stawów ,do tego drążek,skoki na mega poduchę z granulatem,zabawy piłką,relaksacja i dopiero nieco spasował.
Trzymajcie dziewczynki kciuki ,bo na 15 jestem umówiona w fundacji.
Ja jadę odszukać moje dzieciaki na dogo,pospisywać dane i umówić się na konkretne terminy,pies jako maskotka do towarzystwai zabieram Kubusia co by nowe miejsce wcześniej poznał.
.
Oby bez większych szkód się obyło.
Czas na mnie kochane.
Odezwę się pewnie jak wolną chwilkę znajdę.![]()
witam piątkowo.:-)
OOO widzę,że pierwsza jestem.
Miłego dnia
Jedną od naszej koleżanki, nieiwem czy mogę powiedzieć jakiej, hehe z czymś dla małej-dokłądnie jeszcze nie wiem co, bo bede musiala po to lecieć na koniec Rabina, prawie miasta, masakra. A drugą, to koleżanka odesdłsła mi te ciuszki, których sobie dla dzieck anie wybrała i teraz ja musze lecież wysłac tej ONA coś tam, co o pomoc prosiła.
Rano kot mi niespodzuankę zostawił, no włąściwie to kotka.W niedziele zapomnialam dać jej tabletkę, to franca dziś w nocy opsiukała ( oznaczyła0 mój rowerek treningowy, cholera, na starośc jej odbija.
EDIT: i firanę, kużwa, jeszcze tą iwększą-tzreba znów prać i prasować to ...
Ty to masz zapracowany dzienczesc kobitki
miałąm rano wpasc,ale moja panna postanowiła wstac juz o 7.30 iprzez to była starsznie marudna i płaczliwa więc juz nawet nie odpalałam kompa
dobrze ze dzis była lepsza pogoda i nie sypało
jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam dopeiro o 13.30
tak nam sie jakos wolno ze szkoły szło.a to apteka,a to do banku,to na ciuchy-kupiłam Weronice 2 kurtki wiosenne,lekko ocielane takie na podwórko do wybrudzenia, za jakies marne grosze, do tego Paulinie dresy koło domu i kilka malutkuhc rajstopek dla bratwoej
i spotakałam bratwoa wiec postałysmy ,pogadłysmy.
ona juz za mieisac rodzi.ma termin na sama wielkanoc
ciekawe czy z tego jajka cos fajnego sie wykluje
na obiad dzis zrobiłam pizze:-)puszna wyszła
pozniej wpadła mama,pogadłaysmy.
no i w koncu się ufarbowałam
kolor kakao czyli jasniejszy niz moja naturalny
ciekawe jak wyglada w swietle dziennym i czy nie zostawiałm sobie jakis pasemek
mała po 20 juz spała, Paulina tez usnęła niedawno
p w pracy wiec mam cisze i spokoj
ide poczytac i prosze mi tu nie uciekac![]()
Czesc współczuje bólu zęba ale 150 zł unas wyrwanie kosztuje 80 złcześć dziewczyny
j dopiero teaz,nie było mnie wczoraj ani dziś cały dzień ale nie dałam rady.
wczoraj po pracy pojechałam do dentysty bo mnie ząb pobolewał,otworzyła zeba to górna lewa osemka,czyściła,załozyła lekarstwo i powiedziała że przykro jej ale próchnica doszła do miazgi trzeba kanałówkę a ona nie jest w stanie go wyleczyć bo trudno się do niego dostć i muszę go usunąć.
no trudno,umówiłąm się na 11.03 bo był wolny termin,ja przyszła do domu gdzieś po godzinie znieczulenie mi puściło jak mnie ząb zaczął boleć masakra.nie dało się wytrzymać.jechałąm na ostrych przeciwbólowych.
dziś z samego rana dzwonię tam i mówię jaaka jest sutuacja że z bólu sie zwijam to mnie zarejstrowała na jutro na 8.30 ale lekarz sie zlitował i kazał mi dzis przyjechac na 19.30 na to wyrwanie.
najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.
także wróciłam do domu o 20.40 Oliwka juz spała.także wczoraj i dziś to jestem gościem w domu,bo latałam po dentystach.
stęskniłą się za moją wredotą
na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.
Ja jestem a ta babka na nk no głupia jakaściężko o uczciwsze, hehehehehehehe
Jedną od naszej koleżanki, nieiwem czy mogę powiedzieć jakiej, hehe z czymś dla małej-dokłądnie jeszcze nie wiem co, bo bede musiala po to lecieć na koniec Rabina, prawie miasta, masakra. A drugą, to koleżanka odesdłsła mi te ciuszki, których sobie dla dzieck anie wybrała i teraz ja musze lecież wysłac tej ONA coś tam, co o pomoc prosiła.
Anka, odzywała się do ciebie ostatnio może? chciałam sprawdzić kiedy była aktywna, ale nie mogę znaleźć, u siebie widzę u niej nic.
Malina Julina wymiata i rzeczywiście miejcie sie na baczności-kiedyś ktoś rano stanie nad waszym łóżkeim powie, no dobra, bierzemy
No życze Ci tego. A prpopos rybek, nie bedziecie przejeżdzać tedy kiedyś tam? Bo zostawiłabym Ci te wieksze sztuki, ale te ryby to ososbiście, bo one na wysyłkę to troche za delikatne, obawiam się, że zbyt wrażliwe na małą ilośc tlenu.
Ja zaczęłąm te dziewice, ale to był dzień z takim dziwnym pulsem i jak tylko przymknęłam oczy na reklamie to obudziłąm isę popółnocy. YCD za to obejrzałem całe, powiem Ci, że musza być kosmici, żeby było się i z czego posmiać.
Mlenko, no żeby Ci e oststnie chwile tam szybko zleciały! Trzym się, co by na sam koniec nie zwariować.
Szczególy, szczegóły, szczegóły.
Medea mam nadzieje, ze dziś dowiesz się czegoś konkretnego.
Dowikla chwal sie butkami i torebką!
A ja wczoraj oglądałam śliczną torebkę, nawet pmyśłałm sbie, no na taką mogę wydać. Ale miałam na mysli tak z 70zł, wchodzę, pytam-300!
czyli nie jestem jedyna
Anabuba czekam na zdjęcie
Agnes kupa kasy i jak dla mnie paranoja, żeby z bólem zdzierać, no ale zarobić chcą. Kiedyś kuźwa tak nie było.
Mamita zdrówka
Porąbana jesteś!!!
No i witam ja. Wstałam skoro swit , bo przed 5, ale ze sie nudziłam to poszłam się legnąć i pospałam aż do 6.30. Nadrobiłam popołudnie na bbm, a włąściwie to wieczór
Rano kot mi niespodzuankę zostawił, no włąściwie to kotka.W niedziele zapomnialam dać jej tabletkę, to franca dziś w nocy opsiukała ( oznaczyła0 mój rowerek treningowy, cholera, na starośc jej odbija.
EDIT: i firanę, kużwa, jeszcze tą iwększą-tzreba znów prać i prasować to ...
I ZNÓW EDIT: zobaczcie kto przysłał mi zaproszenie NK
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
KOLEJNE EDIT: gdzie jesteści eśpiochy???? Moja wstanie za niedług i będę miała poklikane((