reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

On chyba nie wiedział co to przyjemny seks, bo zawsze musiał myśleć żeby na czas przerwać a wczoraj jak na niego spojrzałam to sama się zdiwiłam

no jak mogl nie wiedziec???????????
w ciazy nic nie bylo?

pewnie tylko zapomnial ze moze byc milo i bez wiekszysch strsow
bo co to za przyjemnosc za kazdym razem myslec zeby uwazac
to tak jak sie kochac gdy za sciana spi cala rodzina,nie mozna sobie pofolgowac
o malych dzieciach nie mwopie:-D

dobra laski ja odpama bo juz pozno
trza sie ubrac,ogarnac,mala tez
o kurcze zapomnialam jej elki podavc:baffled:ide dac bo zaraz bedzie o jedzenie kzyczec

wpadne wieczorem
milego dnia

reklama
JUSTYNKO zaraz zrobie sobie fotke i postaram sie wkleic ale nie wiem czy sie da przez to ogranczenie netu :-(.
ANABUBKA ja tez dalej w szlafroku ale ide sie ubrac na poczet zdjecia :-).
ORIFLAME oj jak fajne z tym zabezpieczeniem sie skonczylo :-).

My juz po sniadanku.Ide poscielil lozko i sie ubrac.Ponziej jak Oni pjedza to idziemy na spacerek :-).

Witam piątkowo:happy2:
jak mnie zaraz jasny szlag nie trafi to bedzie cud:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
od godziny 8.30 czytam nasz wątek w między czasie mnie 3 razy wywaliło 2 razy zaznacałam cytaty a tu d*** blada najpierw pokazują mi sie jakieś cytaty których nie zaznaczałam mało tego nie wiem nawet skąd one:szok::szok::szok::szok::szok:zy to nasze??????????????normalnie miałam dośc w pewnym momencie i już miałam wyłączyć kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do tego krzyż mnie napiernicza tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od 4.30 spać nie mogłam @ nadchodzi wielkimi krokami:baffled: Antek nie śpi od 5.10 obudził się wyspany i nie chciał już zasnąć Adam nie śpi od 5.20 wyspany czytał książkę i słuchał muzyki ale tak głośno że musiałm iść go uciszać :sorry2:Pietruszka obudził sie z bólem gardła i mega katarem:sorry2: rano śnieg walił jak diabli na termometrze było -6 ale już wyszło słonko:tak: mam nadzieję że Anabubka ma dobre konszachty z tymi ptaszkami i faktycznie ta wiosna nadejdzie na wiosnę:-D
MH super że Helence lepiej mam nadzieję że ząbek Nikusi się przebije i ty to napewno na cycu szybko zauważysz :-pa o 7 w sklepie :szok:no ty lepsza ode mnie jesteś:dry:
Lunka koty kotki i inne gady to nie dla mnie jak by mi tak siknął w chałpie to bym miała chyba chodnik w przedpokoju :-pale o piesku to marzę:tak:ale najpierw domek z ogródkiem:-D
Justyś ale miałyście fajnie z tym spotkaniem :tak::tak::tak::tak::tak:a że ty młoda no wiadomo 18 :tak:no my matki wielodzietne tak mamy co dziecko to owszem pare kilo do przodu:sorry2:ale pare lat do tyłu taki naturalny botoks :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnes 150 za wyrwanie zęba:szok: zdzierstwo jakich mało:szok::szok::szok::szok::szok::szok: u nas na pogotowiu dentystycznym mniej sobie życzą :sorry2:
Mamitka zdrówka i powodzenia przy szpiegach z mopsu :tak:
AS powielam pytanie jak tata????????????????????
Dorota coś od ciebie chciałam ale bij zabij nie pamiętam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: jak sobie prypomnę to zapytam :tak:
a Lunka ta laska na NK to jakaś nawiedzona :szok::szok::szok::szok::szok: ale ja tez dostałam wiadomość na NK od mojego ex męża dziewczyny przeszłej chyba jak wnioskuję :sorry2: ale jak ona mnie znalazła na NK i ogólnie ja mam inne nazwisko niż on więc nie wiem :baffled: a zresztą co mnie jego sprawy interesują i to czy ona z nim jest czy nie czy go kocha czy nie :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry: ja nie wiem czy laski mają taką sieczkę w mózgu że myślą że ja sie interesuje jego życiem albo będę ją godzić z nim :szok::sorry2:
a ORiflame no nie ma to jak mężuś sam na coś wpadnie :-p:-D:-D:-D:-D:-D
wiem że coś jeszcze chciałam ale przez to wylogowywanie itp nie pamiętam co czytałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anabuba mozliwe że zapomniał bo ja ostatnio w ciązy byłam dwa lata temu a P chyba jak każdy facet martwił się czy dziecku nic sie nie stanie a jak sie mysli o czymś innym to ciężko czerpac przyjemność z seksu. Sama tak mam że jak się zamyslę to chociaż P nie wiem co by robił nie będę miała orgazmu.
Dorotka też się cieszę że mam z głowy i że nie musiałam mu robić wykładu o antykoncepcji żeby zrozumiał

zapraszam do sibebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a skoro masz auto to Ci latwiej:tak::tak::tak::tak::-D

Justa czyTobie tez sie nowe posty nie wklejaja?i musisz odswiezac strone?
w starym sie wklejalo...
i ta mala zielona lamoa mniewkurza ze taka mala:baffled:
a w sybskrypcjach nie widac kto napisal nowego posta,tylko ze jest
bo w grupach jest kto

Mi też się samo nie odświerza, trzeba spawdzać, czy ktoś coś napisał :baffled:

...

ja wcinac sniadanko - chleb z maselkiem:tak:
chleb włoski z oliwkami i pomidorami
MH pyszny!jak bedziesz miala okazje to sobie kup:tak::tak::tak::tak::tak:

ale nadal siedze w szlafroku

Rozumiem, ze to chlebek z Grzybków ??

...

A do Wawki chętnie wpadnę , ale jak się cieplutko zrobi.:tak:

No to koniecznie i mnie muszisz odwiedzić :tak::tak::tak: Albo urządzimy grilla u Anabuby :-p

On chyba nie wiedział co to przyjemny seks, bo zawsze musiał myśleć żeby na czas przerwać a wczoraj jak na niego spojrzałam to sama się zdiwiłam

Super, ze tak gładko poszło :tak:

hej laski,
narazie nie poczytam, wpadłam tylko powiedziec ze byłam u laryngologa, mam stan zapalny ucha,, wogóle to dzisiaj rano to prawie juz mi przeszło za bardzo nie bolało i nie wiedzialam czy isc:-D w kazdym badz razie dostałam krople i za tydzien mam przyjsc do kontroli.. a Maksowi mam dawac Lacidobaby 1 sasetke dziennie prez 5 dni i nie podawać póki co żadnych nowości i wtedy powinno mu przejsc.. zobaczymy....
leje mi sie z zamrażarki bo wylączylam zanim wyszłami teraz musze sprzatac:-D:-D:-D:-D

No właśnie mnie też zaznaczają się i wyświetlają poprzednie cytaty.:baffled::baffled::baffled:

Justyś ale miałyście fajnie z tym spotkaniem :tak::tak::tak::tak::tak:a że ty młoda no wiadomo 18 :tak:no my matki wielodzietne tak mamy co dziecko to owszem pare kilo do przodu:sorry2:ale pare lat do tyłu taki naturalny botoks :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D oj tak w zupełności się z tobą zgadzam.:tak:
A w pracy spokojnie było?
Chyba wirus dopada Polskę.:baffled:

No to koniecznie i mnie muszisz odwiedzić :tak::tak::tak: Albo urządzimy grilla u Anabuby

noo baaa.... Bliżej wakacji będziemy działać.:tak:

Napaliłam w piecu, ale tak jakoś siedzę i łapki mi zmarzły.:baffled::baffled::baffled:

Meda a gdzie cię tak przewiało?:baffled::baffled:

No życze Ci tego. A prpopos rybek, nie bedziecie przejeżdzać tedy kiedyś tam? Bo zostawiłabym Ci te wieksze sztuki, ale te ryby to ososbiście, bo one na wysyłkę to troche za delikatne, obawiam się, że zbyt wrażliwe na małą ilośc tlenu.
Szczególy, szczegóły, szczegóły.
A ja wczoraj oglądałam śliczną torebkę, nawet pmyśłałm sbie, no na taką mogę wydać. Ale miałam na mysli tak z 70zł:zawstydzona/y:, wchodzę, pytam-300!
czyli nie jestem jedyna

Porąbana jesteś!!!:-D:-D:-D
No i witam ja. Wstałam skoro swit , bo przed 5, ale ze sie nudziłam to poszłam się legnąć i pospałam aż do 6.30. Nadrobiłam popołudnie na bbm, a włąściwie to wieczór

Rano kot mi niespodzuankę zostawił, no włąściwie to kotka.W niedziele zapomnialam dać jej tabletkę, to franca dziś w nocy opsiukała ( oznaczyła0 mój rowerek treningowy, cholera, na starośc jej odbija.
EDIT: i firanę, kużwa, jeszcze tą iwększą-tzreba znów prać i prasować to ...
I ZNÓW EDIT: zobaczcie kto przysłał mi zaproszenie NK

Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

KOLEJNE EDIT: gdzie jesteści eśpiochy???? Moja wstanie za niedług i będę miała poklikane :(((
Lunka teraz zagadałam z m i powiedział,że być może udało by się w wakacje podjechać na pewno nie wcześniej.:no:
Cena torebki--- całkiem niezła :baffled::baffled::baffled:
Z tymi postami to ja też tak mam,że z całego dnia się pokazują i człowiek głupieje na co odpisywał a na co nie :wściekła/y::wściekła/y:
Kotka znaczy Ci teren:confused::confused::szok::szok: pierwsze słyszę.:sorry2::sorry2:

witam porannie:-)
a 8 to sie nie oplaca leczyc,szkoda kasy
lepiej wyrwac i miec z glowy.

No z pewnocia na Kube sie wszytskie czynniki nalozylu:tak:
wspolczuje

i trzymam kciuki:tak:
juz znalazlas wolna chwile?:-D
AS jak tata?
Ja mam 2 ósemki wyleczone i już z 6 lat siedzą.:tak:
Dla mnie się opłacało jak na tyle czasu .;-):-):-)
o tacie zaraz napiszę

a zapomnialam wam powiedziec,ze jak ten snieg ostatnio zlecial z dachu to nie dosc ze sitake uszkodzil to jeszcze rynny sie powyginaly!!!!!!!!
wrrrrrrrrrr

jak nie urok to.....
:sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled:

Moje dzieci wysypały własnie ubrania ze szafy:wściekła/y::wściekła/y:
M pojechał do sklepu i pyta mnie co kupic a ja mu mówie ze szynke a on na to ze jutro kupimy a ja na to jak jutro jest piątek a on do mnie ty wariacie dzisiaj jest piątek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,

ja na chwilke, bo chłopa mam chwilowo w domu :p

JAjuż zdążyłam zakupy zrobic, byłam o 7 w sklepie na otwarcie :)

Helenka czuje się dobrze, wcina śniadanko z tatą, lekarza sobie dzisiaj darujemy :tak: Chyba odespała swoje :tak:

A Niki to chyba jakiegoś zęba produkuje :confused:

Na dworze słoneczko i mrozek, ale jeszcze przetrzymam dzisiaj w domu moje dziewczyny :sorry2:
super ,że dziewczynki już obie zdrowe.:tak:;-):-):-)

MH widac usiala porzdanie odespac chorobe
ale skor wymiotowala to nie dziwne ze padnieta:tak::tak:

laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe
dobre pytanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiedzieli jak świeta połączyć hehe

No i moja gangrena już sę wyspała, zaraz będzie MAMUSIA EWUSIA!!!!
mamusia Ewusia no nie mogę :-D:-D:-D:-):-):-)

A więc tak po kolei:
Tata jest po wszystkich potrzebnych badaniach ,dziś mam ostatnie i to najważniejsze czyli tomografia komputerowa.
Ogólnie czuje się dobrze i to myślę,że dobrze rokuje.
Nudzi się jak mops w szpitalu,błąka się od sali do sali popijając kawkę z nowymi kumplami jak to określił :happy2::happy2:
Wyniki bronchoskopii będą 10 marca i potem zapadnie decyzja co dalej.:tak:
Jak na razie jestem dobrej myśli :tak:

Co do Kamili.
Kamila ukradła derkę ze stajni czyli nie mi a właścicielce.
Na jej nieszczęście Kamila nie jest jeszcze rozliczona z Anią za pracę na stajni i Ania powiedziała,że po prostu odpisze jej koszt derki wg paragonu z jej wypłaty.

Kamila w ten sposób Kamila straciła potrójnie.
Po pierwsze ja jej już nie zapłacę ,bo wzięła sobie derkę,Ania jej kasę odbierze,bo musi mi oddać równowartość derki i Kamila mam zakaz zbliżania się w pobliże stajni nie mówiąc o wejściu na jej teren.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie kłódki i zamki na stajni już pozmieniane i wszyscy okoliczni znajomi powiadomieni.:tak:
Moja Klaudia jak się dowiedziała ,że tak zrobiłyśmy to nawet się ucieszyła.
Tak powiedziała"Mama to spoko,kasa będzie to i będzie nowa derka ,bo tamta nie dość ,że porwana już była od gwoździa to jeszcze nieco za duża.:-D:-D:-D
To Kamila się wkopała w ***** po uszy,bo nawet jak będzie chciała derkę sprzedać to max.100 zł za nią weźmie.":-D:-D:-D:-D
Ot cała Klaudia ,ona do wszystkiego podchodzi z rezerwą.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Kubuś to jedna wielka niewiadoma.
Zachowanie w szkole poprawił,ale po szkole w domu mi czadu za 10 daje :baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wprowadziłam mu codziennie wieczorem ćwiczenia na drążku,masaż piłką,docskanie w kołdrze,skakanie na poduszce z granulatem ,skakanie na piłce ,łapanie wielkiej piłki z rzutu z pozycji stojącej z szeroko rozstawionymi ramionymi w bok , masaż Wilbargera i kompensacje stawów na nowo i to mu daje wycieszenie średnio do 14 a potem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj babka od karate zapytała czy nie można wrócić do jego wcześniejszych terapeutów bo on się cofnał bardzo mocno i jest gorzej niż na początku jak go poznała.
To mnie kobieta załamała doszczętnie.:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj młody rzeczywiście był mocno pobudzony .Wybiegał 7 razy podczas godzinnych zajęć z sali i chciał biegać po korytarzu,nie mógł się wcale skupić na danej rzeczy,ryczał od 6.30 rano do 23 z minutami dopóki nie zasnął.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Czasami mam dość tego cholernego życia.

reklama
2e6a8sl.jpg

1zgn6f.jpg

Tylko sie prosze nie smiac.Z oliwka zdjecie malo wyrazne bo sie ruszala.

Do góry