reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejk.

Oliwka usnęła ok 21.00.

Dowikla zdjęcia superowe to dziewczyny narobiły Ci sajgonu.I kto to posprzątał w końcu??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wspólczuje :tak::tak::tak::tak:

mnie buzia nadal boli,troszkę mniej ale boli a do tego amm podpuchnietą troche lewą stronęchyba od tego że tak ćmi ten ból cały czas.już sama nie wiem.

dziś rozmawiałąm z kuzynka i ona mi mówiła że pól roku temu tez miała wyrywaną osemke to 2 tyg się meczyła z bólem.to mnie pocieszyła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

juz mam dość bo z tego wszystkiego to mnie stale głowa boli,dziś to calutki dzień normalnie mam dość do tego niewyspana ,na nogach od 5.00.:no::no:

u teściów było fajnie.wróciliśmy do domu ok 20.00.

ale jedna fajna rzecz,spojrzałam na allegro i zobaczyłam ze znów zarobiłam 60 pare złotych za sprzedaż kilku rzeczy.cieszę się bardzo.:tak::tak::tak::tak::tak:

a właśnie od jakiegos czasu zauazyłam ze Oliwka nie wymawia literki "R" tylko "L" mam sie już zaczynać martwić w jej wieku???

jak myślicie powinnam sie już wybrać z nią do logopedy??????

próbuję ją anuczyć ,zeby powtarzała różne wyrazy ale nic z tego zawsze zamiast "r" mówi "L".

a może żle się do tego zabieram :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agnes wcale nie masz co się martwić, mojej kolezanki córka jest pół roku starsza od mojej Mai i też "r" nie wymawia i jak prowadzę Maję do przedszkola to w jej grupie też jest dużo dzieci które "r" nie wymawiają :tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Ferajna juz spi a ja ogladam Taniec z gwiazdami:tak:I zaraz chyba zmykam spac:-)Ostatnio cos coraz wczesniej sie kłade-ale to chyba dobrze:tak::tak::tak:
mam pranie na balkonie ale nie chce mi sie po nie isc:no:Jak jakis czas temu patrzylam to bylo jzu sztywne:szok::szok::szok::-D:-D:-D

AGNES
Moje dziewczynki tez czasami zamiast R mowia L lub J ,ale to jest normalne w tym wieku:tak::tak::tak:Wiec nie masz sie czym martwic

a właśnie od jakiegos czasu zauazyłam ze Oliwka nie wymawia literki "R" tylko "L" mam sie już zaczynać martwić w jej wieku???

jak myślicie powinnam sie już wybrać z nią do logopedy??????

próbuję ją anuczyć ,zeby powtarzała różne wyrazy ale nic z tego zawsze zamiast "r" mówi "L".

a może żle się do tego zabieram :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
nie martw się ponoć lepiej jak dziecko zamiast r mowi l niz zeby mówiło j, wtedy ponoc pozniej bedzie mialo problem,zreszta oliwka jest jeszcze malutka, na pewno sie nauczy,ale jeśli chcesz możesz ją poprawiac i probowac uczyc ja wymawiac rrrrrrrrr;-);-);-);-);-)

Witam wieczorkiem
Ferajna juz spi a ja ogladam Taniec z gwiazdami:tak:I zaraz chyba zmykam spac:-)Ostatnio cos coraz wczesniej sie kłade-ale to chyba dobrze:tak::tak::tak:
mam pranie na balkonie ale nie chce mi sie po nie isc:no:Jak jakis czas temu patrzylam to bylo jzu sztywne:szok::szok::szok::-D:-D:-D

AGNES
Moje dziewczynki tez czasami zamiast R mowia L lub J ,ale to jest normalne w tym wieku:tak::tak::tak:Wiec nie masz sie czym martwic
na balkonie :confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja tez mialam dzis taki pomysl tak fajnie sloneczko swiecilo i mnie wreszcie tez oswiecilo ze jest zima:tak::tak::tak::tak:

na balkonie :confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja tez mialam dzis taki pomysl tak fajnie sloneczko swiecilo i mnie wreszcie tez oswiecilo ze jest zima:tak::tak::tak::tak:

Ja od kiedy skonczyly sie te mega mrozy caly czas wystawiam pranie na balkon:tak::tak::tak:Co prawda troszke dluzej schnie niz w lazience przy kaloryferze ale slicznie pachnie i nie trzymam tej suszarki w domu bo strasznie tego nie lubie

reklama
Do góry