Mama Helenki
i Aniki :D
... Nie wiem czemu wiążesz mnie z propagowaniem reklamy...
...
No przecież ty to ogłosiłaś

Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góry

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... Nie wiem czemu wiążesz mnie z propagowaniem reklamy...
...
MH chyba mnie nie zrozumiałaś.No przecież ty to ogłosiłaśA ja wyraziłam swoja opinie, która jak widzę nie jest odosobniona :-) Całe szczęście
Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góryMamy moda od kontaktów z góra wiec pisze do moda
Czy czegoś nie rozumiem
![]()
Anakonda mnie się niedawno przypomniało jaką "zmokę" zaliczyłam jak się spotkałyśmy.Przez to, że na swojego mam nerwa nawet Ci go nie przedstawiłam.
Wybacz kochana.
![]()
Witam,
Niki wstała o 5 ranonic więcej już chyba nie muszę dodawać
Malina, przypnij mi kiedy mi wywróżyłaś ta przespana noc... bo się odczekać nie mogę
![]()
MH chyba mnie nie zrozumiałaś.
A jak to zażalenia do mnie? Co ja mam z tym wspólnego oprócz przekazania wam ogłoszenia?![]()
Kamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiachprosze oto foteczka