reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

... Nie wiem czemu wiążesz mnie z propagowaniem reklamy...
...

No przecież ty to ogłosiłaś :szok::-D A ja wyraziłam swoja opinie, która jak widzę nie jest odosobniona :-) Całe szczęście :blink:

Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góry :confused: Mamy moda od kontaktów z góra wiec pisze do moda :confused: Czy czegoś nie rozumiem:confused::sorry2:

reklama
Dorota kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&
Dowiklus Antoś miałby mieć to eeg w tym samym szpitalu w którym się urodził czyli w klinice na pomorzanach i tam nasza pani doktor pracuje na wcześniakch:tak: w piątek będe dzwoniła do niej i się okaże czy coś załatwiła :tak: a wczoraj obdzwoniłam wszelkie szpitale i przychodnie w których te badania wykonują i był nawet termin na listopad 2011:eek: i od razu zaznaczałam że to małe diecko i dlaczego ma mieć to eeg zrobione :eek: ale taka polska takie czasy ech.....
Dowiklus a jaki ty masz telefon bo kiedyś pamiętam że pisałaś że masz albo masz zamiar mieć samsunga chyba i miał fajne funkcje albo mi sie cos pomieszało :sorry:
As kochana zazdroszczę tej energi bo ja jestem bez życia :-(najchętniej bym się zwineła w kłębek i przespała ze 2 dni :sorry:
Justys a to czy te spotkania czymś śmierdza czy pachną to już nie twoja broszka :no: każą przekazać to piszesz i tyle :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Natalineczka to straszne co pokazałaś:-:)-:)-:)-(
MH przespana noc no w czerwcu zobacz kochana jak ci niewiele zostało do tego czasu :-p wiem co to jest marzenie o przespanej nocy:tak: tak jak Antek dał nam popalić ze swoją bezsennością to żadne dziecko mi tak popalić nie dało :no: gdyby nie pietruszka i jego ogromniasta pomoc we wstawaniu nocnym to bym pewnie wykorkowała choć nie powiem chodziliśmy nie raz do tyłu i warczeliśmy na siebie bo padaliśmy na twarz :-(tulam cie mocno oby wreszcie spała Niki jak należy :-*
Antek śpi Julka rysuje Adam na rekolekcjach jeszcze więc ja tylko biegusiam nastawiłam pranie ,ściągnełam z suszarki to które wyschło,ogarnełam poranny chaos kuchenny i zrobiłam sobie kawulca co by jakiegoś kopa dostac do roboty :eek:

No przecież ty to ogłosiłaś :szok::-D A ja wyraziłam swoja opinie, która jak widzę nie jest odosobniona :-) Całe szczęście :blink:

Jakby ogłosił to inny moderator, to bym pisała do tego co ogłosił... Nierozumieniem jednego, jak to zażalenia do góry :confused: Mamy moda od kontaktów z góra wiec pisze do moda :confused: Czy czegoś nie rozumiem:confused::sorry2:
MH chyba mnie nie zrozumiałaś.:dry:
A jak to zażalenia do mnie? Co ja mam z tym wspólnego oprócz przekazania wam ogłoszenia?:confused:

Anakonda mnie się niedawno przypomniało jaką "zmokę" zaliczyłam jak się spotkałyśmy.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przez to, że na swojego mam nerwa nawet Ci go nie przedstawiłam.:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D Wybacz kochana.:cool2:

Wybaczam :-D:-D:-D

Witam,

Niki wstała o 5 rano :wściekła/y: nic więcej już chyba nie muszę dodawać :baffled: Malina, przypnij mi kiedy mi wywróżyłaś ta przespana noc... bo się odczekać nie mogę :-D

Oj toż to pobudka w środku nocy :szok::szok::szok:
Dorota super że dzisiaj udało wam się do tego lekarza dostać, trzymam kciuki :tak::tak:
Malinka mam nadzieję że szybciej uda sie załatwić to badanie eeg:tak::tak:

MH chyba mnie nie zrozumiałaś.:dry:
A jak to zażalenia do mnie? Co ja mam z tym wspólnego oprócz przekazania wam ogłoszenia?:confused:

Kobieto, ja tylko napisałam co o tym myślę ;-) chyba zbyt serio do tego wszystkiego :sorry2:

Malinka powiadasz w czerwcu :baffled:

As, z tym SI dopiero się okaże :baffled: Chyba muszę do nich zadwonić i się przypomnieć :dry:

Kamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiach:szok::tak: prosze oto foteczka

Ale słodko :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to juz sobie posprzatałam i jestem happy:tak::tak::tak:Mlode sie bawia wiec ja na chwilke bryk na BB:tak::tak::tak:Niedlugo wychodzimy i spotykam sie z siora a pozniej chyba obiadek u mnie:tak::tak::tak:Slonce caly czas swieci wiec jest git:-):tak::tak::tak:Cholera ale mnie oczy szczypia-no masakra:szok::szok::szok:

MALINUS
Mam caly czas tego samsunga,ale o co tak wogole z tym chodzi:confused::-D:-D:-D:-D

WIKTORIA
No Kamilek spi superowo:tak::tak::tak:

Przykro mi, że tak na mnie naskoczyłyście. Przekazałam tylko wiadomość od Adminów. Jeżeli tak was bulwersuje sprawa tych spotkań ja juz więcej nic w tym temacie nie napiszę Informacji szukajcie na wątkach regionalnych a jak któraś bedzie zainteresowana a na regionalnym nic nie znajdzie zapraszam do mnie na PW.

Hejka
wpadłam na Minutkę ,bo mam dziś morze energii,posprzątałam regał ,wyodrębniłam kolejną góre ksiązek ,których sie chetnier pozbęde,latam i sprzątam mieszkanie,ba nawet na myjni byłam auto umyć ,tylko jeszcze muszę wlecieć ze ścierką i umyć deske:tak:NORMALNIE AZ MI FAJIE.
wCZORAJ ZA TO JAK WRÓCIŁAM Z SIŁKI CZUŁAM SIE TAK SŁABO JAKBYM ZEMDLEĆ MIAŁA,TAK JAKBY GŁOWA REAGOWAŁA Z OPÓŻNIENIEM NA WSZYSTKO CO ROBIE ( sory za capsa)
przymuliłam caly wieczór ,a dziś jak nowo narodzona,ale az miło na regał spojrzeć:-D

Malinka kaszana z tym eeg,obydało rde wcześniej w końcu to wazne:tak:ja mam SE C902 KLAPKI NIE MA OGÓLNIE JEST FAJNY ZDJĘCIA WYCHODZA SUPER ,ALE PRZY DOBRYM ŚWIETLE TYLKO ,A I ZOOM JEST DO KITU ,CO Z TEGO ,ZE PRZYBLIZYSZ JAK ZDJĘCIE WYJDZIE NIEWYRAZNE9999999znowu caps)

As gratki dla nowej pracy

Dorotka -zycie:tak:

Mojej ewentualnej szefowej wczoraj nie było ,wieec dzis uderzam -trzymajcie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry