Natalineczka555
kocham kochać :)
jaki slodziakKamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiachprosze oto foteczka

nosz same słodkosciA to moja Milunia z 7-mio miesięcznym kuzynem którym lubi się opiekować ;-);-)
My już po spacerku słońce tak odbija sie od sniegu ze oczy bolą potrzebne były
Dziś na obiadek zrobię spagetti M bardzo lubi chociaż nie zasłużył sobie![]()

witamy serdecznie w naszych skromnych progach ;-);-);-);-)Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:--(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)
a my wlasnie wrocili ze spacru, razno posprzatalam, pozniej na spacerek do mojej mamy ktora mnie wkurzyla

ale to nizej, a teraz maly poszedl spac a ja nie wiem w co sobie rece wsadzic, tez poszlabym spac ale musze obiadek zrobic pranie drugie wstawic i podlogi pomyc

a slaba jestem jak nie wiem co
no a teraz o mamie, poszlam do niej bo od dwoch dni zapewnia mnie ze sa zdrowi, dalismy im kwiatki czarek nawet dal jej buzi, pozniej po jakichs 2 godz ona mi mowi ze ja chyba nadal trzyma bo muli ja strasznie i zle sie czuje

nosz kuzwa to ja do nich poszlam z ledwo co po chorobie dzieckiem, bo pewna bylam ze oni zdrowi a ona mi yskakuje ze ja jeszcze muli

jak mi sie czrek pochoruje to ja zawolam zeby przyszla sie nim opiekowac bo same wiecie jak ja reaguje na wymioty

jak wstał to szybki obiad robiłam dzis schaboszczaki z surówką i ziemniakami odkurzyłam mieszkanie zamiotłam schody wymyłam 2 szafki w kuchni od srodka i ogarnełam z grubsza łazienkę
Trzeciego obiadu dla siebie już mi sie nie chciało szykować