reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali, kostiumy ciązowe mają trocvhe więcej materiału na brzuchu :tak:

Malina, no super niespodzianka :tak: A spiekłam się na skale.

A to moja kiecka, jeszcze nie mierzyłam :sorry2:
Zobacz załącznik 253877

Lunka, ja bym odpuściła sobie budzenie dziecka w nocy... możesz tylko zaburzenia snu jej zafundować :/ ?Jak będzie gotowa to sma będzie wołać, a ograniczenie picia przed snem to dobry pomysł :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny :tak: Ja lubię sukienki :tak: Ale jakoś z moją bandą na plac zabaw nie bardzo mi pasują :-D Jakbym z kilku zrezygnowała to szafa by się pusta zrobiła :-D jedni zbierają znaczki inni kiecki :-D:rofl2:

Jeszcze weam się pochwalę jakie torcichon zrobiłam :p
dsc0136uw.jpg

By lola_lu at 2010-06-07

Ostatnia edycja:
Witam
U nas znowu cudna pogoda,wiec wlasnie wystawiamy malym basen:tak::tak::tak:Na razie na balkon bo juz nie moga sie doczekac:tak::tak:
Marudza mi bo pozno szly spac a wstaly jakos kolo 8:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze jak wskocza do basenu to bedzie cisza hehe;-):-)

MALINUS
Fajne zakupki:tak::tak:Widac ze wozek jest masywny,ale jakos ja sobie ubzduralam ze kupujesz jakis leciutki:baffled:Nie wiem dlaczego:baffled:
A torebeczka fajowa:tak::tak::tak::tak::tak:

Daje Wam fotke jak moje ksiezniczki wczoraj wieczorem:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC11992.jpg
    SDC11992.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 35
witam Gabrysia dostała się do przedszkola :-D:tak:

Joasiu gratulacje

hej laski

ja od rana na rehabilitacje pózniej zakupki no i obiadek chłopa do pracy wygnac i na koniec poszlam do sasiadki na pogaduchy i wróciłam na dobranocke bo maksiu kolacja i spac bo rano ma problem wstac , a wlasnie dzisiaj w nocy zrobił mi cyrk nprmalnie sie usmiałam bo chcial chodzic po scianach:-D:-D:-D ja mu gadam ze ma zejsc i połozyc sie a on nie bo idzie na spacer :-D:-D:-Dmaz tak sie usmial ale jak zacz:-Dal do niego gadac to zareagował na jego głos i połozył sie spac spokojnie:-D:-D:-Dpierwszy raz widziałam u niego cos takiego zawsze gadał i darł sie ale po scianach nie chodził:-D:-D:-D

Anka marysia sie zaciazyła żona Tomka z Krasnego ale gdzies nie zadowolona bo nie planowała:confused::confused::confused:

Lidka serniczek jak najbardziej pewnie dolecial no i ja tez mysle nad rozłozeniem w srode juz basenu bo ma byc 31stopni ciepła wiec pasuje:tak::tak:

Lunka no ba tapety rewelacja jeszcze raz gratuluje dobrej roboty:tak::tak:

Medea jak tam na basenie , napewno bylo fajnie:tak::tak:

Joasiu gratuluje przedszkola:-)

Kokusia ja tez dzisiaj zalapalam sie na truskaweczki:-):-)

Dorota racja nie panikuj bo mnie tez z poczatku bardzo bolal brzuch lekarzowi mówiłam ze mam wrazenie ze boli mnie jajnik a on tłumaczył ze to wiązadła macicy moga bolec i tak było wiec główka do góry:tak::tak::tak:

Malinka no co to za tajemnicza rzecz bo widze ze nie jedna z nas jest ciekawa:-D:-D

no i wiecej nie pamietam cholera skleroza:eek::eek::eek::eek:

Iwcik to musiało świetnie wyglądać. Ja mam zawsze ubaw z mężowym bo jak się zbliża pełnia to on cyrki przez sen odstawia.

hej mamuski wieczorem.
moje dzieci juz spią a ja M jak miłosc oglądam i musze sie zabrac za prasowanie ale cholernie mi sie nie chce:no:
spokojnej nocki zycze:-)

dowikla-ale masz dobrego męża ciuszki wam prasóje-super!!!!!!
mój to tak by poprasował ze pewnie ja bym musiała po nim poprawiac-wiec wole sama:tak:

joasia-gratki dostania sie do przedszkola.

iwicik-maksiu jest lunatykiem?????????
a kochana ty nie masz sklerozy, posta walnełas długiego jak nie wiem.:tak:

Lidka poprawiać to jeszcze pół biedy. Ja się obawiam że po swoim nie miałabym co poprawiać bo wszystkie by poprzepalał.

bylismy na basenie- Maks mial radoche jak ta lala:-)
wiem, że na pewno często będziemy jeździli a basen:-) zresztą niedługo będziemy jexdzili na odkryty i Maksiu będzie sobie w brodziku chlapał:-) bo tutaj ten brodzik głęeeeeboki- do kolan wody więc połozyc czy posadzić go sie nie dało;-)
ale pływała moja żaba ślicznie:-) miał jak w raju0 zreszta taka mialam nadzieje- bo kapiel to jego ulubiona pora dnia- a na rynku na widok fontanny ydaje okrzyk radosci i wstaje z łózka:-D

bylam na solarce i mnie spiekło- bo strasznie agrzane lózko bylo- odr razu jakj weszlam to juz nie umiałam na nim wlezec- a poszlam na 10 minut:eek:

al enie spiekły mnie lampy tulko poparzyło łózko:eek:

ide spac bbomnie wszystko boli....:baffled:

milej nocki:-)

Medeuska gratulacje dla małej żabki.

witam wieczorni
pracowity dzionek za mna
pomylam wszytskie okna:tak::tak::tak:a byly tak brudne ze zamiast je myc 2 godziny to mylam parwie 4:szok::szok::szok::szok::szok: tyle ze jeszcze musialam co chwile biegac do malje jak byla na podworku bo wiecznie jakas mucha ja atakowala a ta ma teraz fobie na muchy ,motyle i komary ze normlanie ma strach w oczach:szok::szok::szok::szok:
posciel przewietrzylam,zrobilam 5 pran,dywany maz mi wytrzepal:tak::tak::tak::tak:
podlogi cale wyszorowalam lacznie z odsuwaniem lozek i szafek,firanki zaslonki poprane i powieszone,podlogi wypastowane:tak::tak::tak:
na jutro zostaly mi kurze i lazienka do sprztanieniacia ale to juz pikus:tak::tak::tak:
dobrze ze pozniej Paulina wrocila ze szkoly to juz mialam z Weronika spokoj bo sie razem ladnie bawily:tak::tak::tak::tak:
a p znow na nocce.
no i okna wypsikalam od much specyfikiem i juz kupe "trupow" lezy na parapetach:-D
to ide poczytac

Bubka Ty to chyba motorek masz w odwłoku albo naprawdę czarownica z Ciebie

to suepr ze zakupy i prezenty udane:tak::tak::tak::tak:
ja jutro czekam na kuriera bo zakupilam walizke na kolkach na wyjazd
i kurier dzis nie mogl nas zanlezc:-D:-D:-D:-D:-D
wcale mnie to nie dziwi
zadzwonic sierota nie mogl:confused::dry::confused::confused:
zawsze pisze zeby dzwonili bo jak swiezy kuroer czy jakas inna firma to nie zna takiej ulicy jak moja i ludzie tez nie znaja:-D:-D:-D:-D:-D

Moje zadupie to już chyba wszyscy kurierzy w okolicy znają i na szczęście się nie gubią. Czasem nawet na spacerze potrafi mnie kurier dorwać bo już mnie znają. Jest tylko jeden wygodny i to zawsze mężowy ma do niego szczęście że najchętniej to by zostawiał przesyłki na BP bo mu się nie chce z trasy do nas zjeżdżać

Witam kochane w piękny słoneczny poranek :happy:
Dzieci w szkole ,chłop w pracy ,maruder bawi się klockami ale że wstał o 5.15 to pewnie zaraz pójdzie spać no żyć nie umierać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka nie obiecuję że się zjawię bo z wolnym u mnie kiepsko :baffled:a że moja szefowa to z tych co za wolny weekend potrafi prawie pół pensji zakosić to przykre ale nie stać mnie na wolny weekend :baffled::baffled::baffled: ale moja Julka będzie w tym terminie chyba u babci to wpadnie do was na kawke a ona jak się rozkręci to gada więcej ode mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale ja mam dziś humorek wstałam wyspana a do tego pani w zerówce powiedziała że na rzęsach stanie ale doprowadzi do tego żeby Julia razem ze swoją przyjaciółką Agatką były razem w klasie :tak::tak::tak::tak::tak:Agatka pół nocy nie spała tylko rodzicom przepłakała bo ona bez Julki do szkoły nie pójdzie :-:)-:)-(One się tak zaprzyjaźniły że szok :szok: jak one się witaja w szkole padaja sobie w ramiona mają swoje tajemnice sekrety wspólnych chłopaków :-D Agatka jest bardzo spokojna nieśmiała więc przy Julce odżywa a a kolei Julka przy Agatce się wycisza uspokaja ...Obie się bardzo kochają zawsze razem jak jedna choruje to druga smutna.....dlatego nasza kochana pani Małgonie powiedziała że idzie z tym do pani dyrektor bo nie można ich rozdzielić bo to nie przedmioty że jedną kreska na pół i załatwione :no: więc jest nadzieja :tak::tak::tak::tak:
Medea ale cii zazdroszczę tego basenu :tak::tak::tak::tak:ja bym chciałą ale sie nie odważę bo u nas to chyba nawet zakaz kąpieli dl słoni i wielorybów więc nie mam co się wybierać :baffled::baffled::baffled::baffled:
Anabubka ileś ty kobieto zrobiła:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:chylę czoła :tak::tak::tak:a jaśmin ten zapach wieczorkiem kocham :tak::tak:no i bez też moje ulubione kwiaty to konwalie bez słoneczniki :tak::tak::tak:
MH pokazuj sukienkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a gdzieś ty tak ramiona spaliła na tym weekendzie ???????????? i o co to Niki się w nocy wanturuje:baffled::-D ale kochana rok skończyła i śpi coraz ładniej co?niedługo zapomnisz o nie przespanych nocach a jeszcze później zamarzysz o następnym maleństwie :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2:
As odespałaś?????????????jak poprawiny??????? i poprawiny poprawin???:rofl2:
a pokaże wam moje nowe nabytki :tak: to tor[ebkka od Pietruszki :/B]http://www.allegro.pl/item1033227073_torebka_friis_company_nowa_ruda_wloska.html jest śliczna trafił w mój gust w 100%:tak::tak::tak::tak:
a wózeczek już pokazywałam taki super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro
powiem wam że jak na używany to jest świetny nie zniszczony sprawny technicznie więc jestem zadowolona bardzo :tak::tak::tak::tak:
edit : coś mi link torebki źle się wkleił ...spróbuję jeszcze raz ...
TOREBKA FRIIS COMPANY NOWA RUDA WŁOSKA!!!! (1033227073) - Aukcje internetowe Allegro

Malinka super że pani się przejęła przyjaźnią dziewczynek.
Torebka fajna i super Ci mąż zrobił niespodziankę.
A mnie jakoś odrzuciło od torebek i jak już gdzieś z nią idę to muszę się pilnować żeby o niej nie zapomnieć

Natali, kostiumy ciązowe mają trocvhe więcej materiału na brzuchu :tak:

Malina, no super niespodzianka :tak: A spiekłam się na skale.

A to moja kiecka, jeszcze nie mierzyłam :sorry2:
Zobacz załącznik 253877

Lunka, ja bym odpuściła sobie budzenie dziecka w nocy... możesz tylko zaburzenia snu jej zafundować :/ ?Jak będzie gotowa to sma będzie wołać, a ograniczenie picia przed snem to dobry pomysł :)

MH sukienka fajniusia

Witam
U nas znowu cudna pogoda,wiec wlasnie wystawiamy malym basen:tak::tak::tak:Na razie na balkon bo juz nie moga sie doczekac:tak::tak:
Marudza mi bo pozno szly spac a wstaly jakos kolo 8:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze jak wskocza do basenu to bedzie cisza hehe;-):-)

MALINUS
Fajne zakupki:tak::tak:Widac ze wozek jest masywny,ale jakos ja sobie ubzduralam ze kupujesz jakis leciutki:baffled:Nie wiem dlaczego:baffled:
A torebeczka fajowa:tak::tak::tak::tak::tak:

Daje Wam fotke jak moje ksiezniczki wczoraj wieczorem:tak::tak::tak:

Cudnie śpią szczypioreczki. Nati też zawsze rozwala się jak żabka a że śpi z nami to zostaje nam niewiele miejsca mimo że łóżko wielkie.

Witam wtorkowo. W końcu dotarły i do mnie truskawki i były pycha takie słodziutkie od tego słońca. A ubaw miałam z Natalki bo ona przez rok zapomniała co to i brała truskawkę do ręki śmiała się do niej i odkładała. Dopiero jak jej nabiłam na widelec to zjadła

hej laski!!!
witam sie z wami w ten piekny dzien,jak ja kocham takie upaly:-)aż chce mi sie wstawac rano jak tak słonce swieci.
moje dzieci spią m z krystianem pojechali do sklepu a ja na bb tak na szybko wskoczyłam.
mój alan w nocy mi sie obudziłi tak płakał ze nie mogłam go uspokoic(cos mu chyba sie przysnilo)krystian w nocy zamiast spac to przychodził do nas bo cos mu sie sniło,wiec ja jestem nie wyspana.

miłego dnia.

malinka-wózek i torebka super:-)
i trzymam kciuki zeby pani udało sie załatwic aby jlia z przyjaciółka reazem do klasy chodziły.

mh-sliczna sukienka i torcik exsra.

dowikla-ja poprostu nie moge napatrzec sie na twoje córeczki.sa takie słodkie i kochane:tak:buziaczki dla nich od e-cioci.

madeuska-super ze wypad na basen wam sie udał i ze maxsiu był zadowolony:tak:

Hej laseczki:happy:
Antonio pospał całe 17 minut :baffled::baffled::baffled::baffled: no idzie chłopak na rekord :-D:-D:-Dmoże zaśnie w wózku w drodze po Julkę do szkoły :tak::tak::tak::tak::tak:
za oknem big big słoneczko aż chce się żyć :-)kocham taką pogode na termometrze 24* więc jak dla mnie pogoda boska nie upał a milutkie cieplusio:tak: mam moc energii więc ją pożytkuję ile wlezie okno w kuchni błyszczy i firaneczki wiszą i kwiatki miały kąpiel:tak:okno w pokoju naszym błyszczy firaneczka leciutka tiulowa krótka wisi tak jak lubię :tak:Toni ma zmienioną pościel i już się pierze :tak:zabawki Toniego posegregowane no mniamniusio :-D:-D:-D jak wrócimy z Julką ze szkoły zaliczymy placyk zabaw i zmobilizuję się i u nich umyję okno zmienię im pościel :tak::tak::tak::tak: a jutro posegreguję zabawki :tak::tak::tak::tak::tak:
a właśnie Iwcik ty kupowałaś pościel w biedronce ????jaka ona jest jakościowo ???? bo wzory ładne i się zastanawiam czy moim nie kupić po wypłacie:confused: bo kiedyś im kupiłam w kerfurze Adamowi w auta Julinie z winx i jest świetna kosztowała wtedy 120 zł a ta w biedronce tańsza :tak:i mieli by drugi komplet na zmianę bo tak jak im ściągam tą to zakładam jakąś zwykłą z kory a oni wtedy nie zadowoleni bo wolą tą bajkową:-)
Dowikluś mój Antek szykuje się chyba na twojego zięcia bo znów jak mu pokazałam zdjęcie szczypiornistek to monitor całuje :-D:-D:-D:-D:-Dsama słodycz te małe żabki :tak::tak::tak:
MH ty sama ten tort????????????swoimi rencyma (jak mówi Julka:-D) ???????????? bom w szoku śliczny taki lekki wiosenny dziewczęcy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kokusia to twój małż lunatyk??:-D:-D:-D:-D:-Du mnie Adam lunatykuje :tak: a najbardziej mnie bawią dialogi Julki i Adama przez sen dla mnie to fenomen jedno i drugie spi a odpowiadają sobie na pytania :-D:-D:rofl2:
tak więc moim dzieciom buzia nie zamyka się i w dzień i w nocy :rofl2:

reklama
witam.
Mam sekundkę to do was wpadam.

Wesele wywalone w kosmos.
3 dni balowania takiego,że nogi mam poodbijane :-D:-D:-D:-D:-D.
Wesele ,poprawiny,poprawiny poprawin i impreza u kuzynów do 4 rano.:-D:-D:-D:-D:-D
Oj się działo.:tak::-):-D:-D:-D
Mieliśmy wracać pociągiem o północy, a zabawiliśmy do 4 rano na imprezie.:szok::-D:-D
Potem się śmiali i dz\wonili z zapytaniem z drugiego pokoju ,gdzie już jesteśmy i jak daleko jeszcze do domu.:-D:-D:-D
Wesoło było na maxa.

Troszkę się przypominamy.

Kubuś wraca do domu

jak aport to aport :-D:-D:-D:-D:-D

moja modelka

tak też można ćwiczyć balet :tak::-D:-D

Do góry