reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja dzisiaj jakas bezsilna jestem... moze wczoraj przesadzxiłam z cięciem żywopłotu :baffled: O 5 rano obudziły mnie mdłości, ciekawa jestem co mi lezy w kichach :angry:
Dobrze, ze M Helenke do przedszkola zawiózł:sorry2:

MH a moze ty w ciazy bedziesz :-). Witajcie z rana.Ja juz na mecie dnia dzis slaba jestem.Glowa zaczyna mnie bolec.Oj ja nie lubie jak w ciazy mnie glowa boli bo tabletki nie mozna wziac.Czuje ze bede miala dzis slaby dzien.Na dwor do piaskownicy planuje isc dzis kolo 17 a tak to cos tam posprzatam i bede sie obijala :-).

reklama
dorota co nie mozna;-)
ja pół ciąży na apapie przeszam bo ząb mnie nawalal....:baffled:
cae szczescie na Maksie sie nie odbiły te tabletki....

MH w ciązy?:-D

ja tez jakas nie dozycia.. chyba przez ta pogodę....
zaczynam się zastanawiać czy nie jechac z małym na basen:confused:

ale na odkryty:confused: bo upał jak nie wiem....?

W ciąży nie jestem :no: na 100 % :-p no na 99% tyle piszą na pudełku prezerwatyw :happy:
Ja myślę, że wychodzą ze mnie 4 dni ciężkostrawnego żarcia :eek: Troszke polezałam i moze lepiej :confused: musze poprostu odpocząc, a le z Niki na karku będzie ciężko :sorry2:

MH :-) MEDEUSKA ja wole nic nie brac :-). Lece dziewczyny .Ide zrobic sobie sniadanko i mala sie zajac :-). Bede ja dzis caly dzien na nocniczku sadzala .Jest cieplutko to Oliwka z gola dupcia polazi i moze cos z tej nauki wyjdzie :-).

Witam sie i ja
Natalineczko sliczny masz brzusio taki zgrabniusi:tak::tak:
Agnes oj no to dosc dlugo ten kaszel trzyma Oliwke.Duzo zdrowka zycze:tak::tak:
MH Tobie tez zdrowka zycze:tak::tak: ostatnio miala tak moja szwagierka dzien wczesniej grillowli na drugi dzien obudzily ja mdlosci potem przyszla do nas ale nie byla w stanie jechac z nami bo coraz gorzej sie czula odwiezlismy ja do domu no i wymiotywala caly dzien i spala na drugi dzien byla jak nowo urodzona:tak::tak: cos jej chyba na zoladku stanelo:tak::tak:

Dziewczyny widze ze pogoda o nas u was zawitala bo u nas pochmurno i ma padac:wściekła/y::wściekła/y: zazdroszcze wam tego sloneczka:tak::tak:

Dobra a teraz spadam bo mi Ania zaraz Lali przywiezie i jedzie do gina :tak::tak:
Milego dnia wam zycze:tak:

witam Was dziewczyny,
nie mam za bardzo czasu na neta, jest piekna pogoda slonce niezle daje wiec jestesmy prawie caly czas na dworze...
no a do tego maly znow cos chory, a w sobote moj mial jechac z nim do aqua parku do krakowa i chyba nici
bo ma odrywajacy kaszel i katar ropny...
no cos mnie wezmie z nim
jak nie jest na dworze to maruda z niego jak nie wiem juz nie wytrzymuje....

zmykam bo robota w domku czeka, pranie musze powiesic... :-)

Hej kobietki :happy::happy::happy::happy:
Jakie piękne big big słoneczko mamy za oknem :tak:
W nocy była mega burza i ulewa :szok: obudziłam się i dalej budzić mojego miśka ...Pietruszka burza....Pietruszka no hmmmmyyyy burza........ja Pietruszka ja sie boję....Pietruszka no boisz się.......Pietrucha no zrób coś ....... Pietruszka dzieci już nie chcemy no ale skoro nalegasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D rano nic nie pamiętał :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Do tego Adam w nocy jak się wydarł "chłopaki w nogi dziewczyny nas znalazły":-D:-D:-D:-D:-Dto sie zerwałam z łóżka :-D:-D:-D:-D:-D no noc pełna atrakcji
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
za to rano big słońce na termometrze było przed 7 już 17* dzieci w krótkich spodenkach poszły do szkoły no bajka :tak::tak::tak::tak::tak:Toniemu chyba się spanie w wózku spodobało:baffled: bo spał dziś 8 minut :baffled::baffled::baffled:no nic w drodze po Julke może padnie :dry:
Porządki zrobione z grubsza pranko sie kręci zupka się gotuje normalnie rozkosz zaraz muszę zjeść śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali fotka boska:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
MH no 99% :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-Dubawiłaś mnie :-D:-D:-D:-D:-Dja też na 99% się zabezpieczam :-p:-p:-p:-p:-p
Meduska a to się wam pławienie w basenie spodobało :tak::tak::tak::tak::tak:a w takim odkrytym basenie to woda jeszcze nie za zimna dla Maxia?
Agnes nosz kurcze długo Oli trzyma ten kaszel :-(nie dobrze a może ona ma jakąś alergię co????????????
Anabubka pracusiu nasz kochany :tak:zakupy super a krzesełko świetne jak mi jeszcze owiesz że zielone to padnę :rofl2:
Dorotko mi gin mówi zawsze tak jak boli głowa i weźmie pani apap to mniej krzywdy pani zrobi dziecku jak go nie biorąc:baffled: w ciąży może z 5 tabletek wsumie wziełam ale wziełam :tak:
Lunka skarbie śniłaś mi się :-D:-D:-D:-Dże pisałaś nam na forum że Wicia dostała się do przedszkola i to do tego bliższego bo Piciu obiecał w drukarni pani dyrektor taniej coś drukować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a ty poszłaś do sklepu obuwniczego do pracy i nam się tu zwierzałaś że pensję zostawiłaś w tym sklepie no ale buty musiałaś sobie pokupić i odbić za te chude lata :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: więc już wszystko wiesz pracy szukaj w obuwniczym a Piciu niech dze do dyrektorki :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

musze kupić małemu na basen jakiś namiot zeby sloće na iego nie swieciło i zastanawiam sie który:confused:

NAMIOT PLAZOWY PARAWAN DISNEY KUBUS PUCHATEK 72035 (1065446777) - Aukcje internetowe Allegro

Namiot PLAŻOWY Disney Kubus Puchatek Auta CARS (1071744239) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT PLAŻOWY FIRMY Hi-TEC WIATROCHRON (1071524746) - Aukcje internetowe Allegro

mm2s-NAMIOT PLAŻOWY WĘDKARSKI WIATROCHRON XX1245 (1060391520) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

najchetniej bym kupiła ten najtanszy:-D
ale boje sie ze to bedzie taka tandeta ze zaraz sie rozpadnie:-D

najbardziej zastanawiam się nad hi-tec i nad tym ostatnim,
bo te dzieciece to chyba bez sensu kupowac teraz. Bajki się zmieniają, a on i tak teraz nie rozumie jeszcze;-) chociaż.... za rok? hmmm nie wiem:-D

Meduska a mi sie najbardziej podobaja te 2 pierwsze właśnie bajkowe :tak::tak::tak::tak::tak:mój Adam ma 11 lat i jak był mały kubusia puchatka kochał Julka go uwielbia i Anton i tez więc jest ponadczasowy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a byłaś w auchanie ???????????????????bo były takie namioty plażowe po 19.99 a w realu u nas są po 24.99 ale nie wiem jak jakościowo bo nie otwierałam :no: my mamy namiocik z biedronki ale typu domek za małe pieniądze a Toni go uwielbia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Wywar na zupe się gotuje więc zaglądam. Kupe jarzyn, warzyw-taka smieciowa zupa-juz obrane, w kostkę pokrojone, tylko czeam zeby wrzucić i meić z głowy, hehe. Burza przeszła, ale też grzmiało, jak by niego na pół chciłao rozerwać, małą siez płaczem obudziła,ale pchwaliś musze-bez pobudek nocnych sucha wstała!!!

W nocy była mega burza i ulewa :szok: obudziłam się i dalej budzić mojego miśka ...Pietruszka burza....Pietruszka no hmmmmyyyy burza........ja Pietruszka ja sie boję....Pietruszka no boisz się.......Pietrucha no zrób coś ....... Pietruszka dzieci już nie chcemy no ale skoro nalegasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D rano nic nie pamiętał :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Do tego Adam w nocy jak się wydarł "chłopaki w nogi dziewczyny nas znalazły":-D:-D:-D:-D:-Dto sie zerwałam z łóżka :-D:-D:-D:-D:-D no noc pełna atrakcji
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lunka skarbie śniłaś mi się :-D:-D:-D:-Dże pisałaś nam na forum że Wicia dostała się do przedszkola i to do tego bliższego bo Piciu obiecał w drukarni pani dyrektor taniej coś drukować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a ty poszłaś do sklepu obuwniczego do pracy i nam się tu zwierzałaś że pensję zostawiłaś w tym sklepie no ale buty musiałaś sobie pokupić i odbić za te chude lata :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: więc już wszystko wiesz pracy szukaj w obuwniczym a Piciu niech dze do dyrektorki :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
hehehehehehehehehhe, no uśmiałam się jak ne wiem z tego seksu niezapamiętanego i hasła pobudkowego Adasia. Ale zabawa!!!!!
Mówisz, że to bliższe przedszkole??? Zadzwonie tam dziś, albo sie przejde, a nóz widelec. A co do obuwniczego, to pewnie o tych sandałkach na noc myslalaś , co nie doszły, hehehehe. To sie obuwniczy przysnił. Ale wiesz, mamtukilka obuwniczych, sporych i małych, to sie zorientuje, hehe.

Czekam na brata na gg, bo mamy sie zmówić na spacer, zakupy, plac zabaw albo odwiedziny. Najchętniej to bby gdzes poszła, malą zasnęła po tych wczorajszych eskapadach bez mamrotania, hehe. Ja też:-)

Medea powiem Ci, że te bajkowe sa śliczne, ale zwróc uwagę, bo ten jeden ostatni za za 46 zł nie jest wbijany do podłoża, ale na silnym wietrze i tak pewnie nie pujdziecie na basen....

Malinuś moja tez ma ten domek z Biedronki, od ciotki dostała, też go uwielbia, ale jak go złożyć, o matko, nie mam pojęcia, na kilka sposobów próbowałam i nie mam pojęcia, tym bardziej, ze nei wiem jak wyglądał złożony:-)

Do góry