reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorota ja tez miałam na poczatku biały sluz ale to nie jest zadna zła oznaka jezeli nie ma w nim nic koloru brazowego lub niteczek krwi , ja nawet teraz czasami zauważam sluz raz gesty raz zadki nie wiem od czego to zalezy ale nie przejmuj sie napewno wszystko jest oki:tak::tak::tak:

Malinka współczuje mezowi i nie dziwne ze zesłab bo sama bym zemdlała chyba , no i mam nadzieje ze Juli jagódki pomogą:tak::tak:

NAtali acha no to mąż jednak zje truskaweczki:-) fotka to przesłodki bobas tam siedzi:-)

Anka no to koniecznie jutro na frytasy musiasz isc z Lali:-D:-Di ubierz kiecke to moze i ty dostaniesz soczek gratis:-D:-D:-D

AS ja tez dzisiaj miałam nalesniki ale ze serem :tak:

Dowikla powodzenia w cwiczeniach:tak: cieżkie sa sama kiedys je czytalam ale nigdy nie zaczęłam:-D:-D

Kokusia chetnie wpadne na ta herbatke:tak::tak:ale mrozona na te upały poproszę:tak::tak:

MH no to mała sie wybawi jak jeszcze siedzi w basenie :-):-)

A ja wróciłam dopiero na dobranocke , wszystkim nalesniki smakowaly ze nic nie zostało , posiedziałysmy elegancko w cieniu wiaterek wial wiec nie było tak duszno ............zjedlismy kolacje no i do kapania , najpierw maks pózniej ja no i kąpiel nóg w soli lawendowej no i łóżko z laptopem :-D:-D:-D

reklama
helo kobitki
ja dopeiro teraz
ufff jak goracao!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za oknem 23stopnie byloby fajnie gdyby w domu bylo co najmniej tyle a nie 26:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a na dworze starsznie komary tna,ledwo podlalam ogrodek

a dzis-rano jak moj wrocil to polecialam na rynek po kwiaty wiszace,kupilam jeszcze p kapielowki,tacie 2 koszulki zamiast kwaiatka na urodziny"(ale kwaitki tez dostal z tych co ocalaly w moim ogrodku).
soare do szkoly w pelnym sloncu zaliczony,strszanie spieklam sobie ramiona,chyba daltego ze w sumie pierwsze opalanie i takie ostrae slonce,ale trduno,jutro bedzie lepiej:tak::tak::tak:
w basenie razme z Weronika tez sie wymoczylam:tak::tak::tak::tak::tak::-D
Paulina byla u kolezanki na urodziach,pozniej pojechalysmy do dziadka zlozyc mu zyczenia i wropcilysmy po 21,wiec mycie,podlewanie ogrodka i jakos sie zeszlo

zapowidalai dzis burze ale caly dzien niebo bezchmurne,ciekawe czy w nocy cos przyjdzie

to ide poczytac

Meda wyrażnie masz w opisie napisane ,że namior jest złożony w etui :-D:-D:-D:-D
Czyli nie ma nic do składania.:tak::-D:-D:-D

Medea ja mam taki namiot :tak::-):-)
NAMIOT QUECHUA 2 SECONDS XL III
a tu filmik jak się go rozkłada .
Dla mnie bomba.:-D:-D:-D
YouTube - QUECHUA 2 SECONDS III Zelt Auf/Abbau
Minęła piąta a miałam się położyć się spać o trzeciej.Ech...życie...

Najważniejsze,że wypracowanie prawie już na czysto napisane.
Idę się zdrzemnąć.
dobranoc.
no kochana widze ze mialas krotka drzemke bio tylko 3 godziny:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Matko, obudziłam się o 3 wysadziłąm mała, nie spałam do 4, o 4 słysze mó nie spi, wstaje, ja zasnęłąm, obudziąłm sie o 5 duchota, okno balkon na oścież otwarty-oddechu złapac nie można, o 6 wysz lam na balkon, to aż mnie poraził upał, masaka, a ja dziś do mamay jej pozurki na dzien drukarza robić, jak wróci od fryzjera i z nowa maskąna twarzy, hehe. M oj też dziś mam dzięń drukarza tak wiec nei wiem co ze soba pocznę:-:)-:)-(. Oni będą sie bawić w Lubostroniu, przy pieczonejswini w ogniu, szwedzkim stole, alkoholu najlepszym za darmo, aja a w upale z dzieckiem-ale sprawiedliwość:-):-):-)

No i byłam też wczorajw przedszkolu-nic sie nie zwolniło, nadal jestem 4 na liscie:-(. POchodziłam też po tych bliskich obuwniczych dl amałaej jakieś sandałki, albo lekkie bucki, ale ceny:szok:-45zł brzydkie/nie ładne-niby nie tak drogo, ale cholera do konca mies zostało mi 300zł i kilka rachunków.

ale chociaz jest komu meza pilnowac jak tesciowa obok:-D:-D:-D:-D
a ja wlasnie dzis zobaczylam ze sa u nas sandlajkki wojtylko za nieclae 40zl,szkoda ze wczesniej nie bylo bo fajne

witam piątkowo.
Mój weselnik właśnie do domu dotarł.:tak::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

no to niezle mlodego zalatwili:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

gratuluje

Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D

oj zaraz koniec szkoly i zapraszam do mnie na besen:-D:-D:-D:-D

U mnie rowniez ladana pogoda nawet slonko swieci:-D
Rano nie moglam wstac wec godzinke Laura po mnie skakala:-p
Teraz wcina sniadanko.A mnie z lozka telefon wygonil:-) maz dzwonil sprawdzic czy spie:-D
czyli po tych deszczach znow do nas upal przyjdzie tak?bo zawsze pogodsa jest taka u cuiebie tylko pare dni opoznienia
ja lubie upal ale nie taki powyzje 30stopni:no::no::no::no::no:

Pamiętacie jak kiedyś suszyłam Wam głowę o codzienne głosy w konkursie? No i to jest ta nagroda. Za piąte miejsce.

Ja chyba muszę dziś basenik wyciągnąć. Jutro przyjeżdża koleżanka na grilla to sobie dziewczynki posiedzą w wodzie.
Kurcze napaliłam się na te dni Mrozów a tu też niedaleko mnie w Pustelniku jest imprezka w niedzielę. I pewnie znowu wyjdzie na to że nigdzie nie pojedziemy bo ja się zdecydować nie potrafię

kobieta:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas są Szanty właśnie.
Moja Klaudia na scenie ,więc ja mus obowiązek być.:tak::-D:-D:-D:-D

“Przystań Marki 2010″ – zapraszamy 12.VI. 2010 od 12.00 | marki.net.pl

a ja musze w niedziele isc na festyn bo maja Paulina tez wystepuje

Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D[/B]

nie mialabym rabatu bo same kobiety na kasach:-D:-D:-D
ale byla moja uluibiona kasjerka
tyle ze tym razem jej sie upieklao bo akurat u niej nie bylam:-)
dlatego ja wlasnie usuwalam 8 w zime zeby unikanc upalow bo i gorsza opuchlinza moze byc i krwotok wiec lepiej niech sie prae dni pooszczedza

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę teraz sprzątnąć na tarasie,bo małemu basen rozstawić obiecałam.
Ma tonę cementu i piachu na płytkach ,bo obok nas budowa ruszyła.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak włączą betoniary to nie ma czym oddychać normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okien też na razie nie myję,bo to sensu nie ma.
Wszędzie pył z tej budowy :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

wspolczuej budowy za okanem,szczegolnie w taki upal

No to sie witam
U nas dzisiaj mega upal bo jest 34 stopnie w cieniu i samo slonce a ja od rana wzielam sie za pranie i sprzatanie:szok::szok::szok:

dobrze ze ja duuuuze porzdaki odwalilam w poniedzialek
wiedzialam co robnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dowikla ja tak samo na balkon w staniku, majtki a co mnie obchodszi ze sie gapia.Mieszkam na parterze wiec wszytsko widac:-DMajtki nie kradzione tylko kupione:-D:-D

laska jestes to nie dziwne ze sie patrza
a ja tam swoj celulit tez wyalam na slonce:-D:-D:-D
tyle ze u mnie mniej gapiow
ale jak ja sie w taka pogode ciesze ze u mnie zawsze wieje:tak::tak::tak::tak::tak::-D

HEJ GWIAZDECZKI :happy2:
ja wiem że polakowi nie dogodzi ale ja mam dosyć upałów:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
wróciłam z Tonim i z Julką ze szkoły to pot z nas kapał :dry: a za chwilę zrobiło sie ciemno zerwał się mega wiatr zagrzmiało spadło 5 kropel deszczu i znów grzeje :sorry2:
Pietruszka po rwaniu oj ciężko było pani powiedziała że mega trudna 4 do rwania zasłabł na fotelu:-:)-:)-(mówi że tak waliła młotem że myślał że mózg mu wypłynie :-:)-:)-:)-( ma założone szwy za tydzień na ściągnięcie za tydzień jeszcze rano robić 5 do innego stomatologa a za dwa tygodnie rwanie chirurgiczne drugiej czwórki pani jak spojrzała na zdjęcie to powiedziała trudniejszej :confused: lodów się naćpał jak głupi i poleguje :tak: ja cały weekend w pracy to on będzie się męczył z dzieciarnią ale upałowe spacery sobie odpuszczą bo nie za dobre to po takim zabiegu :sorry2:y:

wspolczuje mu rwania w taka pogode
ja tez mialam wrazenie ze mi mozg ucieknie przez dziurke:-p:-p:-p

A
Kurcze miałam wystawić dziewczynkom basenik i d*a blada bo dziurawy.
Natalka mi coś jeść nie chce. Już jej cuduję i wydziwiam a on tylko smyrnie trochę i już nie chce. Dziś im na obiad zrobiłam makaron z kompotem to oczywiście tylko kompotu pochlipała. Dobrze że potem zjadła kisiel i suchego gofra.
Mi sprzątanie idzie jak krew z nosa. Dopiero kuchnię i pokój ogarnęłam a jeszcze jeden pokój, łazienka i przedpokoje czekają.
Próbowałyśmy grac z dziewczynami w siatkówkę w sadzie ale spociłyśmy się jak rude myszy i przeniosłyśmy się na huśtawkę.

Jutro pewnie nie zajrzę bo najpierw na ryneczek po sandałki dla Natki a potem koleżanka zjeżdża kawę próbować więc miłego weekendu Wam życzę.

ja w tamtym roku zaczepilam kosiarka o basen i zrobila sie dziura ale zakleilam tasma pakowna i trzyma do dzis:tak::tak::tak::tak::tak:

A my zaliczylsymy zakupki.Przed realem stoi taka buda gdzie frytki sprzedaja wiec zatrzymalam se i kupilam Laurze a ta ze chcde tam isc do srodka wiec Pan ja zaprosil a wczesniej dostala soczek gratis:szok: Na pozegnanie dala Panu buziaka:szok::szok:i mowi do niego do jutra:szok::-D:-D
Zakupy mam zrobione tylko jutro musze placki na tortille kupic i obiadek z glowy:-)
Po 20 wybieram sie do kolezanki i mam nadzieje ze moj zdazy wrocic:cool2:
Lali w wannie a ja musze kuchnie ogarnac:baffled:

prosze jaka mala kokietka:-)

Oliwka dziś wstała rano cała pogryziona pzrez komary materaz takie duże plamy czerwone jest uczulona tak jak ja.kupiłam już jej fenistil w zelu i smaruje.dziś kupiłam rajd do kontaktu mam nadzieję ze już dzisnas nic nie pogryzie,jeszzce jutro musze kupić jakiegoś offa bo dziś już wszędzie wykupili a jutro am byc dostawa.:tak::tak::tak::tak::tak:

teraz jest kupe komarow i sa paskudne
ja rajda tez uzywam,kupilam juz miesiac temu:tak::tak::tak::tak:
poprzedni mialam przez 3 sezony,bo jak juz ise klade spac to wylaczam
tylko trzeba zywnosc schowac albo nakryc jak sie go wlacza:tak::tak::tak::tak:

cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam:baffled:

no i jak ja w koncu wpadlam to wszytskie ywpbyly????????????????????

Witam.
Właśnie skończyłam pisać prace z polskiego i z chemii.
Czas się zdrzemnąć i zaraz do szkoły.
Zajrzę pewnie po powrocie ze szkoły.:tak::-):-):-)
Trzymajcie kciuki za egzamin z polskiego.

witam my dzis o 6.05 pobudka :)
juz siku zrobil mleko wypil teraz jestem w pokoju bo mnie wyciagnal:dry:
ale nie ma juz co wymyslec zeby baje ogladac:sorry:
m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka:sorry::-D:-D:-D

no i po spaniu :sorry:
musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu:tak::tak:
sprawozdanie z nocnikowania:
wczoraj polozylam mlodego spac bez pampka :tak:
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil:szok::tak::tak:
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac :sorry:
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala:tak::tak::tak:
a teraz (tfu tfu) co by nie zapeszyc:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam.
Właśnie skończyłam pisać prace z polskiego i z chemii.
Czas się zdrzemnąć i zaraz do szkoły.
Zajrzę pewnie po powrocie ze szkoły.:tak::-):-):-)
Trzymajcie kciuki za egzamin z polskiego.

To opłaca sie wogóle klaść :confused::confused::confused::-D:-D:-D

m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka:sorry::-D:-D:-D

musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu:tak::tak:
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil:szok::tak::tak:
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac :sorry:
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala:tak::tak::tak:

Gratulacje :tak::tak::tak: To naukę masz juz z głowy :tak: Jakies wpadki się na pewno zdążą :sorry: Jeszcze raz gratuluję :-)

A u mnie ciężka noc :eek: Anika nie mogła spac:no: no i marudzi od rana :eek:

ale jestem dumna
Super ,czyli pięknie Ci załapał i masz już z głowy.
Jakieś wpadki mogą być jak się zabawi,bo wtedy na bank zapomni.
Oj i to pewnie nie jeszcze raz czy dwa.:tak::-):-):-)

To opłaca sie wogóle klaść :confused::confused::confused::-D:-D:-D

Gratulacje :tak::tak::tak: To naukę masz juz z głowy :tak: Jakies wpadki się na pewno zdążą :sorry: Jeszcze raz gratuluję :-)

A u mnie ciężka noc :eek: Anika nie mogła spac:no: no i marudzi od rana :eek:
MH opłaca się.
Zawsze trochę dla trzeźwości umysłu warto snu złapać.:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja już wykąpana i ubrana nawet.:szok::-D:-D:-D
Zaglądam do Was ,bo ciągniecie jak magnes.:-D:-D:-D
Za niecałą godzinkę zaczynają się egzaminy.
Najpierw godzinkę pisemny a potem ustne.
Trzeba się postarać ,bo jestem 5 zagrożona :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do tego jeszcze biologia,angielski i chemia dzisiaj.bleee nie lubię :no:

ps.Jak ja się kładłam to młody już nie spał.:tak::-D:-D:-D:-D

Hej witam z rana mąż wrócił na 8 do domciu wiec sniadanko juz zjedlismy i poszed wykrecac kolumne kierownicy w moim autku niestety sam tego nie zrobi bo to trzeba miec jakis specjalny sprzet i trzeba to wykrecic i zawiez do goscia zeby zrobił no i tylko 488zł:szok::szok: zawołał sobie i to 200zł chciał jeszcze za wykrecenie i wkrecenie spowrotem do auta :szok:dobrze ze mój chłop powiedział ze to juz sam sobie zrobi zawsze to dwie stówy w kieszeni:happy2::happy2::happy2:
Auta to skarbonki bez dna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabuba ale szczeliłas posty heeeeee

AS trzymamy kciuki napewno bedzie dobrze zdasz i bedzie co oblewać:tak: a no i ładny awztarek wszedzie u ciebie truskawki panują:-D:-D:-D

Natali gratki dla synka super zalapał i napewno wpadki beda sie zdazac ale juz blizej niz dalej od kupowania pampków :-) zawsze to jeden wydatek mniej:-D:-D:-D

MH nie dziwie sie bo ja sama nie mogłam spac takie ciepło było w nocy :tak::tak:

Miłego weekendu zajrze moze jeszcze pózniej narazie spadam posprzatac troszke no i zakupy :eek::eek::eek:ale mi sie nie chce :shocked2::shocked2::shocked2:fiu fiu .........

reklama
Witam z ranca
U nas dzisiaj troszke przyjemniej bo na termometrze 24 stopnie i nie ma slonce:tak:Dzieciaki od razu dluzej pospaly bo do 9;30:tak::tak::tak:Zaraz zjemy sniadanko i trzeba bedzie sie jakos ubrac bo kolo 11 ma przyjechac M brat z zona i dziecmi:tak::tak::tak:Planowalam rozlozyc basen na dworze ale to sie jeszcze zobaczy:-);-)

Do góry