reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

beatka : dzieki :)
fajny prezent wybralas! ja tez czesto perfum/szalik lub swetry ostatnio krouluja :) a i odtwarzacz podrozny dvd byl we wrzesniu, zeby zorbic odpoczynek od kosemtykow :)
a na jaka to okazje????

a na jaka to okazje?

malinka: synek jest niesamowity! nie ma jakt o oczy shreka :)

reklama
kochana a nie masz no-spy?
a nie boli Ci bardziej z jedne strony?

dzieki wszytskim za zyczonka:tak::tak::tak::tak:

moja ndal w loeczu
Paulna do4 lat w nimspala ale ja mam lozeczko takie 33letie prawie:-)
no i jest szersze od tych nowych o cale 6cm,ale le to miejsca daje:-):-):-)
no i mala kocha swoje kratki:-)
a ja sie nie martwie ze mi w nocy gdzies wywedruje
nie jest a tyle sprytna zeby wyjsc gora a szczebbelkow jej nie wyciagam celowo

no ja za tydzien na weselu potancze:-):-):-):-)

nie mam nospy ale już powiedziałam mamie żeby mi przysłała a póki co zapożyczę sobie od kolezanki:tak:
a nie boli mnie z jedneo boku:no: już miałam 1 usg w 7 tc no i dzidzi jest tam gdzie jej miejsce... serduszko bije (teraz miałam sprawdzane zwykłym dopplerem i słyszałam że bije) także lekarz uznał że wszystko ok...
ale mnie naprawdę boli... yhhhh

co do łóżeczka to moja jak się budzi to siada albo dochodzi do brzegu łóżka , nigdy nie schodzi i nigdy nie spadła ... i krzyczy na nas żebyśmy do niej przyszli:-D ani nie płacze ani nic.... a swój pokój ma zamknięty także nie pójdzie za daleko w razie w;-)

zapomniałam napisać.. ze nam się pralka popsuła w piątek...:baffled: mój D wrzucił ręczniki do prania a ta zaczęła buczeć i śmierdzieć spalenizną.... musiliśny wyłączyć... a dziś jedziemy do kumpla z naszym praniem:sorry2::-D bo D musi mieć ciuchy do pracy no i małej też się powoli kończą ciuszki... a kiedy nam, naprawią?? może jutro... yhhh

Witam poniedziałkowo.
Dziś wizyta u lekarza .
Pewnie ok.18 tam dojadę.
Trzymajcie kciuki :tak::-):-)
&&&&&&&&&
ale na pewno bedzie dobrze :)
As &&&&&&&

A u mnie porządków ciąg dalszy :-D

Dzisiaj wystawiłam spodenki ciążowe, za nieduże pieniążki :tak:
Zapraszam:

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/spodnie-ciazowe-42-40-h-m-shimmy-35-zl-10zl-45142/
kurcze no troszke sie spoznilas:-p:-D:-D:-D

m zmywa naczynka a ja siedze sobie na bb:-p
zaraz znikam bo kokardki mi przywiozla i trza sie do roboty brac
chciala zebym jej tysiac do srody zrobila:sorry2:
nie ma mowy zgodzilam sie na 750:tak:
wiec trza bedzie doginac:-p:-D
trudno
ale jakos kaske trza zarobic:tak:

MH widzę że porządki ostatnio robisz :-D
Josephine na urodziny mu kupuję bo miał w tamtym tygodniu a prezent dostanie jak wróci z poligonu pod koniec miesiąca :tak:

Kubek już wstał więc idę obiadek podszykować i na miasto wyruszam :tak: dobrze że u mamy został mój jeden płaszcz bo ja tylko w golfie i katanie przyjechałam a dzisiaj trochę zimno :sorry2: zajrzę później jak dam radę :-)

Wpadłam do Was pr\zelotem.
Miezy odebraniem małego ze szkoły a biofeedbeckiem .
Na 15 mamy być na zajęciach.
Potem tylko tel.do gina i jazda na Warszawę.

Coraz bliżej do wizyty i coraz bardziej się boję. :baffled::baffled::baffled::baffled:

MH -nie kuś mnie,może wieczorkiem dam Ci pozytywną odpowiedź w sprawie tych spodni.:-D:-D:-D:-D:-D
Jeśli to 40 to będą na mnie dobre.:tak::-):-)

Ostatnia edycja:
As daj znac po wizycie u lekarza...
Malinka no własnie widziałam te łóżka na allegro z ikea
MH śliczne zakupy.

A wiecie co chyba mi odbija bo chciała bym znowu byc w ciąży instynkt macierzynski odezwał sie do mnie cholerka znowu mam nadzieje ze szybko minie bo narazie nie ma warunków na 3 dzidziusia

Wiki, 3 dziecko, wow... mam nadzieje, ze mnie cos takiego nie najdzie :-D Ale raczej mało prawdopodobne :-D:-D:-D

No my po lekarzu, helenki gardło znacznie lepiej ale i tak do przedszkola pójdzie dopiero w poniedziałek :baffled: Helna może za to chodzić na spacerki w słoneczne i bezwietrzne dni :-D ciekawa jestem czy się jakiś znajdzie :baffled::-D Z Niki na kontrolę idę w środę, zobaczymy co z tego będzie...

reklama
As zobaczysz będzie dobrze :tak:
MH ja Ci mogę gary zmyć bo jakoś tak dzisiaj mam ochotę :-D a zakupki ładne :-)
Wiki ja to bym chciała teraz drugie ale jak na razie też nie ma warunków :sorry2: może za rok dwa :tak:

No ja już po zakupkach :tak: znalazłam w końcu Kubie super ogrodniczki na polarze za 30zł :tak: jeszcze na lumpki się pochodzi i będzie dobrze :-) M znalazłam super szalik za uwaga 10zł :-D jeszcze Kubie tylko buty na zimę i jakiś komplet kurtka i spodnie i będzie koniec zakupów na zimę :tak: teraz do sklepu muszę skoczyć po jakieś picie bo mi język do dupy ucieka :-D

Do góry