reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Ja musze znikac jakis obiadek wymyslic moze bede pozniej
K
kasiula matula
Gość
mi tez sie nie chce sprzatac powiem mezowi ze mala marudzila a przyjezdza dzis szwagierka to ja zagonie do garów hihiih ;D
ja na obiadek dostalam wczoraj kotlety z piersi od tesciowej tylko zrobie zimniaki i mizerie
malenstwo spi wiec zybko obieram ziemniaki
a tak na marginesie nadal za wami nie nadazam czytac moze kiedys bede w tym taka dobra jak wy
ja na obiadek dostalam wczoraj kotlety z piersi od tesciowej tylko zrobie zimniaki i mizerie
malenstwo spi wiec zybko obieram ziemniaki
a tak na marginesie nadal za wami nie nadazam czytac moze kiedys bede w tym taka dobra jak wy
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam i dołączam do tych, którym nie chce się sprzątać 
Obiadu nie mam, bo nie mam męża. Wieczorem przyjedzie, ale moja mam chce się przypodobać zięciowi i chyba do niej na kolację pójdziemy. Mieszka po drugiej stronie ulicy. Sytuacja komfortowa - osobno, ale w razie czego w ciągu minuty może przyjść. I na kolację blisko
Upał dzisiaj straszliwy, więc spacerek był rano, a teraz siedzimy w domu.
Obiadu nie mam, bo nie mam męża. Wieczorem przyjedzie, ale moja mam chce się przypodobać zięciowi i chyba do niej na kolację pójdziemy. Mieszka po drugiej stronie ulicy. Sytuacja komfortowa - osobno, ale w razie czego w ciągu minuty może przyjść. I na kolację blisko
Upał dzisiaj straszliwy, więc spacerek był rano, a teraz siedzimy w domu.
my juz po wizycie u babci i cioci i bubusia ......................
buleczki pyszne ....mniam,mniam......tosia jadla cala gebusia....................
gorace jest i fajowo to sa wakacje tylko jeszcze mnie moza brakuje............................szuuuuuu........juz slysze szum fal i jest ok
teraz Toska padla juz spi a ja siedze i wcinam kalafiorka i pisze ...a zaraz lece ogladac se filmik....wpdne po nim papapa
buleczki pyszne ....mniam,mniam......tosia jadla cala gebusia....................
gorace jest i fajowo to sa wakacje tylko jeszcze mnie moza brakuje............................szuuuuuu........juz slysze szum fal i jest ok
teraz Toska padla juz spi a ja siedze i wcinam kalafiorka i pisze ...a zaraz lece ogladac se filmik....wpdne po nim papapa
anaconda27
styczniówka2006
Ja też wpadłam tylko podczas jedzenia obiadu, my siedzimy w cieniu na dworku, Majka na szczęście śpi, więc mam trochę luzu, upały znowu wróciły, nie ma czym oddychać
anaconda27
styczniówka2006
A u mnie Majka już wstała i gryzie mój długopis (jej zabawki już się znudziły)
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ale mi się narobiło, mam wirusa w kompie i za nic nie mogę go usunąć, chyba system mi padnie
Podziel się: