reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja cale szczescie zrobilam wczoraj potrawke z kurczaka i dzisiaj tylko ryz i warzywa gotuje ;)
w sumie powinnam posprzatac,ale mi sie nie chce ;D

mi tez sie nie chce sprzatac powiem mezowi ze mala marudzila a przyjezdza dzis szwagierka to ja zagonie do garów hihiih ;D

ja na obiadek dostalam wczoraj kotlety z piersi od tesciowej tylko zrobie zimniaki i mizerie

malenstwo spi wiec zybko obieram ziemniaki
a tak na marginesie nadal za wami nie nadazam czytac moze kiedys bede w tym taka dobra jak wy ;)

Witam i dołączam do tych, którym nie chce się sprzątać ;)
Obiadu nie mam, bo nie mam męża. Wieczorem przyjedzie, ale moja mam chce się przypodobać zięciowi i chyba do niej na kolację pójdziemy. Mieszka po drugiej stronie ulicy. Sytuacja komfortowa - osobno, ale w razie czego w ciągu minuty może przyjść. I na kolację blisko ;)
Upał dzisiaj straszliwy, więc spacerek był rano, a teraz siedzimy w domu.

my juz po wizycie u babci i cioci i bubusia ......................
buleczki pyszne ....mniam,mniam......tosia jadla cala gebusia....................
gorace jest i fajowo to sa wakacje tylko jeszcze mnie moza brakuje............................szuuuuuu........juz slysze szum fal i jest ok
teraz Toska padla juz spi a ja siedze i wcinam kalafiorka i pisze ...a zaraz lece ogladac se filmik....wpdne po nim papapa

Ja też wpadłam tylko podczas jedzenia obiadu, my siedzimy w cieniu na dworku, Majka na szczęście śpi, więc mam trochę luzu, upały znowu wróciły, nie ma czym oddychać

reklama
Do góry