reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry paniom
Czy mogłabym się do was przyłączyć?
Ja również jestem mamą nie pracującą zawodowo. Siedzę w domku i opiekuję się moją 13 miesięczną córeczką i czasami nawet nie mam do kogo buzi otworzyć, ponieważ mój mąż pracuje po 12 godz. Mieszkam w Irlandii na takiej wioseczce i mam wszędzie dość daleko a nie jestem jeszcze mobilna.
Szukam możliwości porozmawiania i nawiązania nowych znajomości

Miłego dnia wszystkim mamusiom życzę :-)

reklama
Dobra kochane ja uciekam, do obowiązków :tak:.
Zaraz mały spać pójdzie, a ja sobie porobię co nieco :tak:.
KasiaGot, witaj na naszym wątku! :tak:. Jakim paniom :-D. Nicków używamy, więc nie paniujemy :tak:
Może później uda mi się zajrzeć :tak:
Udanego popołudnia! :-)

Witam Nowa mame! Zapraszamy, zapraszamy!:-)
Niezle z tym mlekiem!:no:
Mały spi, a pozniej lecimy na krotki spacerek. Slonce wyszlo to trza sie przewietrzyc.:-D
aguska - mi lekarz powiedzial, ze suchosc policzkow to nie objaw alergii. Bu....:baffled:

prrrrrrrrrrrrrrrr gdzie gonita kobity? ciężarna nie nadąża za wami!!! :-D

ja w ogóle ostatnio jak żółw jestem ...

witam nową mamę, pisz o sobie, a Irlandia, wiosnę tam na pewno macie już na całego

Mam pytanko:tak:, macie może odsprzedać za małe pieniądze jakąś fajną kurteczkę taką wiosenno-jesienną na chłopca? Nie taką zupełnie cieniutką wiatrówkę ale taką przejściową, wiecie. Rozmiar około 104 najlepiej.

Witam nowa mame!!!
Beata ja sie tam nie zgadzam, że dopóki ma mokrego pampersa to mu nie mozna na noc sciagac...Lolo by chyba jeszcze spał w pampku ;-)
Mokry i mokry i mokry a jak mu zdjełam to ANI razu w nocy sie nie zsikał, wyadzałam go k. 22,23, tata szedł spac pózniej to go tez wysadzała, ale dosć szybko przestaliśmy. Oczywiście od tamtego czasu wpadki sie zdarzały, ale to w koncu tylko dziecko.
Wszystko od dziecka zalezy...Pewnie teraz dla równowagi moje dziecko bedzie w nocy sikalo i sikalo....Zeby mi za dobrze nie było :-p

reklama
Do góry