reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
justa powiadasz, że kazali się wstawić:-p:-d? He he he to czym się zaprawisz?;-)
:-D:-D:-D:-D

Ja tak jak i Aga przegapiłam ten skok. :sorry: Myślę: skoczy , nie skoczy, co chwilę włączałam tv na wiadomości i w końcu kiedy ja już odpuściłam, to ten skoczył. :-p:-D

Wstyd się przyznać, ale dopiero co wróciłam z pola , wykopki warzywne wreszcie zrobiłam. :sorry: No, a teraz zabieram się do suszenia zieleninki.:tak:

Wpadam na chwilkę w przerwie śniadaniowej :-D. Niestety mam dziś co robić :dry:. Po za tym wszystko chcę porobić zanim T wróci z pracy żeby się nie darł, że się nadwyrężam :-p.
dzień dobry w nowym tygodniu:rofl2:!!
moje szkraby w szkole,meżuś w pracy a ja jestem!
za oknem zimno:baffled:
wstawiłam pranie i się lenie!
poczytałam ale kurka nie wiem czy z osobna każdej odpisze;-),pewnie sie zamotam:laugh2:
fanta kurcze jak noga?
as sliczna ta Twoja panna !!!a fryz kapitalny!!
koralikowa jak na froncie?maz sie odbraził:eek:?
amaliee mam nadzieje ze dojdziecie do kompromisu jakiegos!!szkoda czasu na kłótnie!to banalne ale prawdziwe:-)
krolcia mniammm wypiek wyglada ciekawie!!szkoda ze moje dzieciaczki to ANTY JEDZENIOWE LUDKI!i walcze z nowościami...ale bez szału!i zazwyczaj awantura sie to konczy i płaczem!uparciuchy dwa!

jak tam chorowitki?

dziewczyny widziałyście wczoraj ten skok???z kosmosu:szok:??ale czaaaad:tak:

a no boli. Jak chodzę i jak nie chodzę, a potem ruszę nogą. Pech chciał, że w pachwinie sobie nadwyrężyłam :dry:.
Po lesie w gumowcach chodziłam, a tam górki i pagórki, nie wiem czy źle stanęłam czy tak jak T mówi po prostu nadwyrężyłam. Bo jak już wracaliśmy, to już nogę ciągałam za sobą, podnieść nie mogłam bo bolała. Jak trochę odpoczęłam w domu i posiedziałam to niby lepiej, ale jak po nocy się ruszyłam to tak jak by mi się zastała :confused2:. Jak mi do weekndu nie przejdzie, to książeczkę podbiję i do swojego konowała pójdę. Przy okazji gro innych spraw załatwię :tak:
Fanta :-p Jakbyś sobie nic nie nadwyrężyła ani nic innego nie zrobiła byłoby to podejrzane:-p
Lolo leży sobie i bajki ogląda...

ot taki mój los :-D:-D

Witam ,uciekamy na zakupy z kruszyną .Miłego dnia

dla Ciebie również miłego :tak:

Bodzia zdrówka dla młodego może coś mu zaszkodziło
Fanta:-D cała ty a co do grzybków to na prawdę tak mało?
atfk jaki skok?:eek:
Joanna witaj

U nas coś sie wypogadza ale jest tak typowo jesiennie
ja zaraz ogarnę w domku i na zakupy ide

niestety tak mało :-(, szliśmy przez lasy w trzebierzy, bartoszewie i tanowie i tylko sześć sztuk :sorry:. Potem ciężki powrót do auta bo daleko i syra mnie bolała. Znów ususzyłam i dorzucę do tamtych :tak:
atfk - ja ogladalam, jak moglam takie cosik przegapić!
Fancia - hej!
Mamusiom chorowitków duzo sił życze!
As - udanych zakupkow!
hej, hej! zalatana kobieto ;-):-)

Ostatnia edycja:
no ja tez ide ogarnąć kuchnię :-)
i zupkę wstawię

u nas pochmurno i chyba będzie padać wiec ze spaceru nici,potem ten ortodonta,nauka z Filipem na jutro i dzionek zleci!

zdrowiejcie tam,pozbywajcie sie bólu i wszelkich dolegliwości!rano będę z kawkę zapewne :-D

MIŁEGO DZIONKA:rofl2:

W UP, zeszlo mi tylko 15 min. Dowiedzialam sie tyle ze najlepiej zebym szukala stazu w zawodzie(ja szukam gdzie sie da)bo oni mi nie dadza wiec mam nadzieje ze sama cos znajde. 15 stycznia mam sie znowu pojawic. Maly w drodze powrotnej rozrabial ale gdy poszlismy do sklepu zajal sie bulka i byl spokoj. Teraz w koncu spi.
Aguska mam nadzieje ze mu przejdzie bo ciagnie to sie miesiac, chodzie niewyspana i nerwowa a Ł w nocy nie wstaje bo twierdzi ze ne jest w stanie tak zaspany jest:wściekła/y:ja nie moge uzywac nivea, umyje wieczorem a nastepnego dnia w poludnie mam tluste wlosy. I tak myje codziennie ale po tym nawet dzien nie mam swiezych wlosow:szok:ja lubie szampony dove a zwlaszcza odzywki
Fanta, Ty to masz pecha, oby przeszlo:tak:
Asienka,Atfk kurcze nic nie slyszalam o tym skoku dopiero na bb przeczytalam:szok:
Atfk oby prawde mowila, skoro wyslala w czwartek dzis powinna byc

reklama
Anula już Ci pisałam mój też tak sobie wstawał czasem w nocy a czasem o 5 ,niektóre dziewczyny na pewno pamiętaj jak pisałam posta po 5 rano:-D no życie zobaczysz jeszcze troche i sobie przestawi ale pewnie to jeszcze troche potrwa:tak:może staraj sie spać w dzień wtedy gdy on śpi?wstawanie w nocy skąd ja to znam od narodzin to ja wiecznie po nocy się smęciłam do małego:sorry:Ł bardzo rzadko
ja już sie ubieram i śmigam po Bartka słonka już nie ma:sorry:

Do góry