czesc Mamuski
ka-mila masz racje ze wieksze miasto to wieksze mozliwosci.ja sie ciesze,ze moge miec polska polozna.zobaczymy kochane jakie bede miala zdanie po pierwszej wizycie;-)ale jestem pozytywnie nastawiona.
szkoda,ze jestesmy wszystkie daleko od siebie,bo ja chetnie bym Ci pomogla i zostala z Danielkiem.zebys mogla spokojnie pobiegac po wyprzedazach.no i oczywiscie pochwal sie nam co kupilas i czy bylas sama czy z malym i oczywiscie gdzie????
friggia kurcze niedobrze,ze sie rozchorowalas:-(kuruj sie kochana.zdrowka zycze
no i faktycznie,ze teraz z karmienia nici,no bo nie mozna karmic jak jestes chora...
Tusienka ale masz fajnie,ze jestes w pl.wypoczywaj
Echo no to teraz czekamy na Was
ja tez sie boje wlasnie przenoszenia i cesarki,ale mysl pozytywnie.moze jak sie wiecej poruszasz i do tego maz pomoze:-)to bedzie wszystko dobrze,bez przenoszenia i cesarki.takze dzialaj.fajnie,ze sobie wychodzicie teraz.korzystajcie bo pozniej moze juz nie byc czesto takich okazji do wyjscia
ja trzymam kciuki za Ciebie
a u mnie wczoraj byla pielegniarka,bo wtedy co miala przysjc to zadzwonila,ze ma syna chorego.ona tez bedzie do mnie przychodzila jak urodzi sie ,,nowe dziecko,,:-)wiec sie ciesze,ze bo juz sie znamy i jest mila.zaproponowala mi ze przysle mi papiery do zlobka,bo jak powiedziala dlugo sie czeka i nie trzeba skorzystac z tego terminu,ktory oni zaproponuja.wiec zobaczymy.a pogoda u mnie beznadziejna.pochmurno i w ogole tak jakos ponuro.wiec siedzimy w domu...
milego dnia

ka-mila masz racje ze wieksze miasto to wieksze mozliwosci.ja sie ciesze,ze moge miec polska polozna.zobaczymy kochane jakie bede miala zdanie po pierwszej wizycie;-)ale jestem pozytywnie nastawiona.
szkoda,ze jestesmy wszystkie daleko od siebie,bo ja chetnie bym Ci pomogla i zostala z Danielkiem.zebys mogla spokojnie pobiegac po wyprzedazach.no i oczywiscie pochwal sie nam co kupilas i czy bylas sama czy z malym i oczywiscie gdzie????
friggia kurcze niedobrze,ze sie rozchorowalas:-(kuruj sie kochana.zdrowka zycze
no i faktycznie,ze teraz z karmienia nici,no bo nie mozna karmic jak jestes chora...Tusienka ale masz fajnie,ze jestes w pl.wypoczywaj

Echo no to teraz czekamy na Was
ja tez sie boje wlasnie przenoszenia i cesarki,ale mysl pozytywnie.moze jak sie wiecej poruszasz i do tego maz pomoze:-)to bedzie wszystko dobrze,bez przenoszenia i cesarki.takze dzialaj.fajnie,ze sobie wychodzicie teraz.korzystajcie bo pozniej moze juz nie byc czesto takich okazji do wyjscia
ja trzymam kciuki za Ciebie
a u mnie wczoraj byla pielegniarka,bo wtedy co miala przysjc to zadzwonila,ze ma syna chorego.ona tez bedzie do mnie przychodzila jak urodzi sie ,,nowe dziecko,,:-)wiec sie ciesze,ze bo juz sie znamy i jest mila.zaproponowala mi ze przysle mi papiery do zlobka,bo jak powiedziala dlugo sie czeka i nie trzeba skorzystac z tego terminu,ktory oni zaproponuja.wiec zobaczymy.a pogoda u mnie beznadziejna.pochmurno i w ogole tak jakos ponuro.wiec siedzimy w domu...
milego dnia
WPrawdzie mieszkanie jest na Bronshoj i mamy podejrzenie, ze okolica nieciekawa, wiec nie bedziemy chyba mogli go wziac, ale szefowa meza powiedziala, ze jak juz przyszla pierwsza propozycja, to inne sie teraz posypia szybko. Szczegolnie, ze jestesmy na tzw uprzywilejowanej liscie ;-)
Bylam w kilku sklepach, w irmie, fotexie, netto i innych takich marketach i bylo tylko mleko Nan 1, Nan 2 i jakies inne tez 1 i 2, za to 3 nie bylo... Czy w Danii po roku juz podaje sie tylko krowie mleko? Corka moja wypija teraz polkilogramowa puszke Bebiko 3R w tydzien! Ona uwielbia to mleko, wiec nie wiem, co zrobimy, jak go nie bedzie ;-) Chyba ja do piersi bede przystawiac