happy79
Fanka BB :)
hej dziewczyny!
poziomeczka: gratuluje egzaminu! Ladne wycieczki planujecie! :-)
kathinka: to Ty biedna jestes z tym kolanem :-(, mam nadzieje, ze po rehabilit. bedzie lepiej.
mb_1: w niedziele bede niedaleko Horn, a w czwartek za tydzien w Krems... czyli coraz blizej St.Pölten ;-) A w ktorym miejscu w St.Pölten bedzie to wasze nowe mieszkanie?
Ja wczoraj 3h rozmawialam z rodzicami na skypa (nareszcie udalo mi sie ich namowic, zeby zainstalowali sobie ten program). W. byl na j.polskim (niestety sam nie poleca kursu w Instytucie Polskim, bo podobno nauczycielka po niemiecku nie umie sie wyslowic, leci z materialem i polowa nic nie rozumie). I tak go podziwiam, sam jeszcze ma motywacje i ladnie cwiczy w domku
.
Dzis na sniadanie obejrzalam sobie "Mlode Wilki" . Pamieta, ktoras z was? Zaraz przypomnialy sie czasy liceum :-). Fajnie tak powspominac.
Pozdrawiam
Milego Weekendu!!!!
poziomeczka: gratuluje egzaminu! Ladne wycieczki planujecie! :-)
kathinka: to Ty biedna jestes z tym kolanem :-(, mam nadzieje, ze po rehabilit. bedzie lepiej.
mb_1: w niedziele bede niedaleko Horn, a w czwartek za tydzien w Krems... czyli coraz blizej St.Pölten ;-) A w ktorym miejscu w St.Pölten bedzie to wasze nowe mieszkanie?
Ja wczoraj 3h rozmawialam z rodzicami na skypa (nareszcie udalo mi sie ich namowic, zeby zainstalowali sobie ten program). W. byl na j.polskim (niestety sam nie poleca kursu w Instytucie Polskim, bo podobno nauczycielka po niemiecku nie umie sie wyslowic, leci z materialem i polowa nic nie rozumie). I tak go podziwiam, sam jeszcze ma motywacje i ladnie cwiczy w domku
. Dzis na sniadanie obejrzalam sobie "Mlode Wilki" . Pamieta, ktoras z was? Zaraz przypomnialy sie czasy liceum :-). Fajnie tak powspominac.
Pozdrawiam
Milego Weekendu!!!!
Kiedy ja cos w spokoju obejzalam, a juz w ogole na sniadanie, hihiihi

fajna stronke znalazlam do poczytania
Z soboty na niedziele prawie to samo, tyle ze zasnela o 23.
Jak masz inny sposob na przechowanie niz zamrozenie, to podaj