Witajcie wszystkie kochane mamy słodkich dzieciaczkow

Pisze do Was z zapytaniem czy nie potrzebuje moze ktoras z Was bardzo milej, odpowiedzialnej i dobrej opiekunki?poszukuje pracy we wiedniu z mozliwoscia zamieszkania u rodziny, jestem sympatyczna osoba, mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi, bardzo je kocham i one tez darza mnie tym uczuciem

Mam do nich super podejscie, umiem zorganizowac im czas pelen zabawy i zatroszczyc sie o nie w kazdej sytuacji czego dowodem sa zadowoleni rodzice chociazby Amelki, malej kochanej niuni ktora sie zajmuje juz ponad 2 lata

Jesli ktos potrzebuje niani prosze o wiadomosc lub telefon, z checia rowniez pomoge w sprzataniu domu i innych drobnych pracach

Goraco pozdrawiam wszystkich

moj nr telefonu to 0048721830279
Witam serdecznie. Niedlugo wyjezdzam na stale do Austri , bedzie to mniej wiecej koncem marca a poczatkiem kwietnia i poszukuje juz teraz pracy

Chcialabym zaopiekowac sie czyims maluszkiem gdyz bardzo kocham dzieci, mam do nich dobre podejscie, same za mna przepadaja , potrafie zorganizowac fajne zabawy i umilic dziecku czas

Jestem odpowiedzialna i uczciwa,mam doswiadczenie w opiece gdyz pracowalam wczesniej jako opiekunka a teraz także opiekuje sie w Polsce mala dziewczynka i robie to juz 2 lata wiec swiadczy to o tym ze jej rodzice sa bardzo ze mnie zadowoleni a malutka jest bardzo do mnie przywiazana

Jesli ktos poszukuje sympatycznej i milej opiekunki dla swojego skarba to prosze pisac do mnie

Z checia zajme sie kochanym dzieciaczkiem

pozdrawiam

oto moj nr telefonu: 0048721830279, Asia
Witam dawalam juz tu kiedys ogloszenie ale moze nie zaszkodzi dac jeszcze raz, moze akurat ktos potrzebuje opiekunki do swojego maluszka

Chcialabym zaopiekowac sie czyims maluszkiem gdyz bardzo kocham dzieci, mam do nich dobre podejscie, same za mna przepadaja , potrafie zorganizowac fajne zabawy i umilic dziecku czas

Jestem odpowiedzialna i uczciwa,mam doswiadczenie w opiece gdyz pracowalam wczesniej jako opiekunka a teraz także opiekuje sie w Polsce mala dziewczynka i robie to juz 2 lata wiec swiadczy to o tym ze jej rodzice sa bardzo ze mnie zadowoleni a malutka jest bardzo do mnie przywiazana

Jesli ktos poszukuje sympatycznej i milej opiekunki dla swojego skarba to prosze pisac do mnie

Z checia zajme sie kochanym dzieciaczkiem

Za pare dni jade do Wiednia na jakis czas wiec gdyby ktos chcial mnie poznac i porozmawiac to z milac checia sie spotkam. A ogolnie to wyjezdzam do Wiednia na stale w marcu i w tym tz miesiacu albo w kwietniu chcialabym bardzo znalezc jakas prace

pozdrawiam, ASIA
oto moje dane kontaktowe:
asia196@poczta.onet.pl
0048721830279